Jaké granule pro štěně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
4.4.16 20:47

Nám sedí akorát brit care a neřekla bych, že je to šunt… bezobilné mi pes nesnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
4.4.16 20:51

@Šmoulice kolik sežere za měsíc? Já taky víc než 2,7kg brát nebudu. Naše moc nemusí jehněčí. ted má ten adult pak tam má v zásobě rybí a ty regionals :think:. Já brala vše po těch 300gr jestli jí to pojede. A obávam se že ted po orijenu se na acanu vyprdne :mrgreen: Já taky nemůžu brát větší balení ač by to bylo výhodnější když má necelé kilo na měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
4.4.16 20:56

Taste of the wild High Prarie puppy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
4.4.16 20:58

@Meluzinecka no to byly jediné co jí nesedly. Měla šíleně odpadu, po změně se to hned upravilo ale chce to vyzkoušet. Složení co vim se poslední dobou taky zhoršilo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15508
4.4.16 21:27
@Markéta80 píše:
@Šmoulice kolik sežere za měsíc? Já taky víc než 2,7kg brát nebudu. Naše moc nemusí jehněčí. ted má ten adult pak tam má v zásobě rybí a ty regionals :think:. Já brala vše po těch 300gr jestli jí to pojede. A obávam se že ted po orijenu se na acanu vyprdne :mrgreen: Já taky nemůžu brát větší balení ač by to bylo výhodnější když má necelé kilo na měsíc :mrgreen:

Jak kdy, ale minimálně to jedno balení padne. Těch 2,27 kg. Plus sušené pamlsky, uši, střívka, sušené maso ( občas teda suším i v sušičce ). Má hodně pohybu, takže mu dopřáváme ;) A maso s kostmi. Střídáme všechny druhy masa.
Chceš poslat vzorek té Tundry? I kdyby kilo granulí stálo 500, tak s tím malým psem se to dá ;) Vlkodavovi bych Orijeny asi nekupovala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15508
4.4.16 21:28
@Markéta80 píše:
@Meluzinecka no to byly jediné co jí nesedly. Měla šíleně odpadu, po změně se to hned upravilo ale chce to vyzkoušet. Složení co vim se poslední dobou taky zhoršilo :?

U nás úplně to samo a nehledě na fakt, že mu nejely a i když jsme mu nic jiného nedali, tak je skoro nejedl. Takže jsem je odvezla do útulku a koupila opět Orijen a Platinum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
4.4.16 21:38

Mám dva pesany a ani jeden nejí granule. Taky nechtěli žrát granule když jsme si je přivezli, tak jsme to vyřešili masem a kostmi. Dodnes jsou na Barf stravě a neměnila bych. Pohodlnost a rychlost krmení je stejná jako u granulí, jen je třeba mít místo pro skladování masa a kostí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.4.16 21:40

@kaackaaa a jaké dáváš přílohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
4.4.16 21:46

@g.sandova denně mají ovoce (přes zimu a na jaře většinou jen jablka a přes sezonu cokoli co na zahradě vyroste - milují angrešt, třešně, rybíz, ostružiny), pak listovou a kořenovou zeleninu. Když mají dietní den, tak dostanou jogurt s vajíčkem, krupkami a zase k tomu ovoce a zelenina.
Navíc dostávají doma dělané psí sušenky a nebo nějakou pochutinu, kterou jim někdo z rodiny koupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.4.16 21:48

@kaackaaa naši taky dávají barf, já furt nejsem schopná se dokopat, taky ot om přemýšlím. Vyšlo by mě to pro dva psy asi levněji a je to lepší než granule, ale bojí, se tý přípravy a přechodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15508
4.4.16 21:48

@kaackaaa
Můj ovoce nesežere v žádném stavu. Ani když je v něčem zabalený. A ze zeleniny pouze mrkev a hrášek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
4.4.16 21:58

@g.sandova tak levněji to teda opravdu vyjde (aspoň u nás). Granule Orijeny (které bych byla schopna akceptovat) by nás vyšli měsíčně na 4000,–, Barf nás vychází v průměru na 2200,– pro oba psy na měsíc

@Šmoulice netrvdím, že každý pes jí ovoce a zeleninu. Naši psi žijí na zahradě a mají přístup kdykoli k ovoci, které spadne na zem a děti ho nestihnout zabavit jako první :) Minulý týden nám vykopali a sežrali půl úrody česneku :pocitac: :pocitac:
Vím že se ovoce a zelenina dá nahradit, ale tím, že to nemusím řešit, tak po tom víc nepátrám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.4.16 22:01

@kaackaaa jak máš velký psy? Váhově?
@Šmoulice myslím, že mrkev je ok a klidně stačí, kořenová zelenina je výborná jako prevence nádorovejch onemocnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
4.4.16 22:07

@g.sandova váhově mám doma 35-40 kilové psy. Starší je Labradorský retrívr a mladší je Hovawart

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.4.16 22:15

@kaackaaa tak to máš velká plemena, já mám kokra a kavalírku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie