Jaké granule pro štěně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4327
5.4.16 11:25

@Markéta80 No mám štěně co má necelejch 40kg :D takže vzorky bude mít tak na jedno použití…:D Wolfsblut mi doporučovala chovatelka ale po tom měla průjem taky :( Pošli mi kdyžtak tu sz jsem docela zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
5.4.16 11:37

@Šmoulice :? lidem je to fuk, raději koupí podložku nebo pak seřežou psa že to nevydržel :? navíc oni nepřemýšlí jestli na psa budou mít čas :? a pak řeší že to nejde :? my ted taky do psa šli že bylo jasné é že budu stejně doma takže chodí v určitou dobu každý den. 10-12h je šílený. Vždyt neni ani na psa čas, pak kolik hodin prospí a kolik zůstane času? pes doma štěká, sousedi si stěžují, paráda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
5.4.16 11:39

@Anikaa02 co máš za rasu? no to bude obřík :mrgreen: :mrgreen:, naše měla skoro v 9 týdnech 980gr :mrgreen:. pošlu pán byl dost ochotný a bylo mailu poznat že se vyzná a právě hlavně ho zajímalo jestli má nějaké zdravotní obtíže. nebo pak přejít na BARF ale to chce samostatný mrazák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
5.4.16 11:44

@Markéta80 Saarloosuv vlčák :D je na fotce :D No jako fena by normálně měla mít v dospělosti kolem 35kg, ale Arušká má hodně velké rodiče :D Arya má cca těch 37kg a ted prvně hárala takže už by růst neměla :D No barfuje chovatelka :D protože má 3 feny, a my ze začátku taky barfovali, ale to se s ní nedalo vydržet v jedné místrosti protože pořád prděla :D a ted se to možná zdá vtipný ale bylo děsný :D Jo a k těm RC tenkrát jsme dostali zdarma jeno balení na veterině po tom co jsme jim řekli že má věčný průjmy a po mase je nafouklá… takže asi budeme měnit i veterinu no :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.4.16 13:07

@Markéta80 tak máš veterináře prase, na to se nedá nic říct jinýho… fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
5.4.16 13:21

@g.sandova já tam chodim jen na očkování ;). Já mu to řekla jasně že kastraci jedině kdyby měla problémy ale že nás hárání nijak neobtěžuje, je bytová takže nechtěné krytí taky nehrozí ;). spoléhá na to že x lidí ukecá, mě taky valil do hlavy vše co je na netu, negativa raději nezmínil :jazyk:. jsem řekla ne děkuji :mrgreen:, naše je prcek a vykastrovat v 6m tak by už nevyrostla vůbec, kvalitu srsti mě odkýval že se nejspíš zhorší ale tak jí stejně budu stříhat ne? ne chci jí mít v dl srsti :lol: V okamžiku kdy zjistil že má tetování a teda PP tak otočil že by kastrace byla škoda?? ted tam jdu v červnu na vzteklinu a už o kastraci nic neříká :lol:. když už bych do ní šla tak bych šla pro víc názorů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
5.4.16 13:24

@Anikaa02 krásná, já vyrůstala s NO a jeden byl křížený s vlkem, ten byl super teda pokud někde nechytil stopu :mrgreen: :mrgreen: Pokud je jinak vet ok tak neměnit jen si o granulích něco načíst. Oni z toho dost žijou tak to nabízí jako jediné vhodné. my NO taky měli vlastně na BArfu ač je to fakt let ale byli venku tak prdět mohli jak chtěli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
5.4.16 13:34

@Markéta80 Jako je to přímo vet klinika a docela dobrý :) mají tam i pohotovost takže při nejhorším tam člověj může kdykoliv :) a hlavně já s ní byla u vet naposledy při očkování a pak všechno šlapalo takže pohoda :) s vlkem jo? tak si určitě poznala užasnou vlčí povahu :) přesně tak hlavně když přijde čas lovu :D ta naše loví nejraději ptáčky :D docela sranda a kachny taky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
5.4.16 13:39

Můj je teda naprosto zdravý, takže taky chodíme pouze na očkování :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
5.4.16 13:40

@Anikaa02

Z té fotky právě není moc vidět. Já si původně myslela, že máš nějakého křížence :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
5.4.16 14:03

@Šmoulice Neee :D Přidala bych sem ještě nějaké fotky ale v práci žádné nemám tak kdyžtak až doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
5.4.16 14:23

@g.sandova drcené ano, pokud je nedokáže rozkousat. Hovězí kosti nemají v misce s masem, ale dostávají je pod dozorem (aby se nezadávili) na zahradě, v tom případě mají v misce jen maso a přílohu. Z kostí nejvíce milují kuřecí pařáty. Kuřecí kosti jsou měkké a v klidu je pokoušou :)
@Šmoulice Však to je správně, kosti neměly být holé aby nezpůsobovali psovi trávicí problémy. Na holo osekané kosti bych jim nekoupila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
5.4.16 14:29
@kaackaaa píše:
@g.sandova drcené ano, pokud je nedokáže rozkousat. Hovězí kosti nemají v misce s masem, ale dostávají je pod dozorem (aby se nezadávili) na zahradě, v tom případě mají v misce jen maso a přílohu. Z kostí nejvíce milují kuřecí pařáty. Kuřecí kosti jsou měkké a v klidu je pokoušou :)
@Šmoulice Však to je správně, kosti neměly být holé aby nezpůsobovali psovi trávicí problémy. Na holo osekané kosti bych jim nekoupila :)

U nás kuře populární není :roll: Když dostane kuřecí, tak na to nejdřív hodinu kouká, pak párkrát kousne a nechá být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
5.4.16 15:40

@Anikaa02 byl to super pes, udělal skoro vše co měl ale jak chytil stopu zmizel a došoural se za 2 dny, stažený ocas a byl téměř neviditelný :mrgreen:. I naše 2kg by lovila, hlavně kosy a holuby :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.1.18 17:56

Dobrý den, s manželem v plánu koupit dceři k narozeninám pejska (zlatého retrívra), ale nikdo v rodině doposud psa neměl, a tak mám dvě otázky: 1) dceři je 13, myslíte, že, je to v tomto věku vhodný dárek? Dcera je zodpovědná a pejska si moc přeje, ale přece jen, pes bude potřebovat opravdu dost pozornosti… 2) Tím, že s pejskem v rodině nemáme zkušenosti, tak vůbec nevím, jaké granule jsou nejvhodnější, jaké máte zkušenosti? Nejdůležitější je pro nás samozřejmě složení a cenově nějak extra omezeni nejsme, ale zase víc než 1500 Kč bych za 15 kg dávala nerada, známá dělá veterinářku a doporučila mi brit care, husse a nebo alcanu. Vím že se to bude muset vyzkoušet, ale nerada bych pak objednala něco, co by nám pejsek nežral. Máte někdo zkušenosti s nějakymi z těchto granuli popripadne uplne jinymi? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný