Jaké granule pro štěně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2263
4.4.16 22:21

@g.sandova jj velké, na zahradu ideální :mrgreen: Alespoň je děti nepřeperou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.4.16 22:22

@kaackaaa máš s PP? POUŠTÍŠ JE DO BYTU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
4.4.16 22:34

@g.sandova jsou bez PP (mám je od známých, kteří chtěli pro fenku jednou štěňata), ale případně další pejsek by byl s PP. Do baráku je pouštíme na zimu spát (upravíme jim chodbu, kde mají deky a teplo) a nebo když je jdu koupat před návštěvou veteriny. Jinak jsou pořád venku.
Každý den s nimi jde někdo na dlouhou procházku, nebo se s nimi muž proběhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
4.4.16 22:49

@Šmoulice ty máš ted Tundru načatou?? No právě, cenu za kg řešit nemusim. U velkého psa bych hledala slušný kompromis, no ona i ta acana dost podražila :jazyk: TOTW ona žrala dobře jenže na to pidi dávkování kadila i 6× denně a hodně 8o a po změně granulí se to o dost zlepšilo a prý žádný zázrak a ted tam cpou ještě víc hrachu a pod :mrgreen: Naše miluje jahody, banány a jablka :mrgreen:. Ted orijenu má 30gr na den, krmim ráno a večer takže necelé kg za měsíc proto klidně orijen pokud jí sedne, ale žere už cca týden a ok. U acany žrala všechny příchutě jen po rybích mě přišlo že výdej je měkkčí což u dl srsti teda neee :mrgreen: :mrgreen: Ale když žrala Petit losos tak ok :think: @kaackaaa t už jsou pořádní psi, nae jako štěně se jednou skoro udusila bůvolí kostí :jazyk: a moc si jí s kostma neumim představit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
4.4.16 23:51

@Markéta80 jako štěňata dostávali nejvíce kuřečí a králičí kosti. Teď už jsou dospělí a zvládnou i velkou hovězí kost. Vychází jim to v poměru kuřecí/králičí:hovězí 1:1, ale je to jak kdy. Někdy více těch, někdy druhých. Sem tam, když se zadaří a soused má srnu, nebo kance, tak mají i toto maso a kosti a pak ještě kapry (komplet celé jak se vyloví, tak je dostanou).
Pro malé pesany vím, že berou buď ty kuřecí, králičí kosti, nebo mleté kosti s masem (asi ví proč to tak chystají :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.4.16 05:21

Myslela jsem že kosti jsou lepší drcené i pro velké psy…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
5.4.16 08:21

Holky a kde kupujete tak drahé granule pro psy, normálně ve zverimexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
5.4.16 08:24

@LLenule111 Konverzaci jsem nečetla každopádně Arya mi Brit taky nežrala a ted jí kupuju Royal canin :) Bud na krmeni.cz nebo na svět-krmiv. cz :) kápnou i ve slevě :) Stojí kolem 1500,– když chytneš slvu tak je mužeš sehnat i za 900,– :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
5.4.16 08:35
@LLenule111 píše:

Rozhodně na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
5.4.16 08:35

@Anikaa02 A to je kolik kg v balení? Nechci kupovat zbytečně veliké balení, když nevím zda to bude jíst. Chci koupit zatím co nejmenší. A zkoušel někdo třeba ty znémé značky jako jsou třeba pedigrie, chappi, atd. či jak se to píše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
5.4.16 08:40

@LLenule111 Hele to jsem jí nikdy nedávala protože má citlivé zažívání a po všem má sranděru ( a většinou nejsou tyhle značky uplně ok ) :D No já mám štěndo co má 40kg :D takže ty granule mám přesně na měsíc a je to myslím 15kg :) Jinak prodávají i menší a hlavně si myslím že ty budeš kupovat levnější a menší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
5.4.16 08:47

@LLenule111 - tak můžeš ve zverimexu koupit třeba jenom kilový balení. Taky jsem to teď udělala, chtěla jsem začít krmit Britem a koupila jsem jenom kilo. Pes se mohl po něm utlouct, takže když jsem pak zkrmila zbytek Profine, kterým jsem krmila předtím, tak jsem našla na netu, kde maj Brit care nejvýhodnější a koupila jsem tam. Většinou máš u těhle velkých pytlů dopravu zdarma.
Tyhle levný marketovky radši nekupuj, i když jsou psi, který na tom byli celej život a dožili se třeba 15 let. Máš nějakou představu, kolik chceš za granule utratit? Jinak doporučuju na FB skupinu Granuláři, tam ti poraděj. Akorát se tam teda neptej na Chappi apod., to tě tam uštěkaj. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15506
5.4.16 09:14
@g.sandova píše:
@kaackaaa jak máš velký psy? Váhově?
@Šmoulice myslím, že mrkev je ok a klidně stačí, kořenová zelenina je výborná jako prevence nádorovejch onemocnění

Mrkev miluje. V jakémkoli stavu. A když si udělám mrkvové hranolky, na sucho pečené v troubě, tak mám možnost tak maximálně ochutnat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15506
5.4.16 09:17

@Markéta80 budu ji mít načatou koncem dubna, začátkem května. Pytel je doma ve skříni, teď jsem mimo rep a máme Orijeny, ty Regional Red… A ještětam mám Platinum kuřecí a jehnečí s rýží. Takže toho taky můžu poslat vzorek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15506
5.4.16 09:18
@LLenule111 píše:

Já na netu… Ve zveráku mají jen krmivo pro slepice. Kupuju na www.spokojenypes.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný