Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, pořídily jsme si štěně bígla a dostal pár granulí už od majtele..prý je má rád a je na něj zvyklé..ale on se jich za celé 3 dny ani nechytl! Tak jsem mu dala konzervu pro stěňata s rýží a tu jí, ale pořád čeká jen na to.. Já vím že každému psovi chutná něco jiného, ale jaká značka u Vás co máte psa zabodovala? Momentálně jsou mu 2 měsíce a granule má Brit.
Urči si kolik jsi ochotná dát měsíčně korunek za kg granulí. Brit jsou takové granule spíš pro slepice aby víc snášeli než pro psy. Až to budeš vědět tak napiš nšco se najde v poměru to nej cena/kvalita
To je normální. Je v novém prostředí, zvyká si..zkusila bych vydržet.
Ale má hlad je to na něm vidět, ale granule nechce jen to maso.
@LLenule111 Zkus do tech granulek přidat třeba trochu jogurtu, nebo tvarohu na ochucení. Nebo našim když nechtějí baštit tak tam nestouhám trochu tvrdého sýra a to granule sežerou hned. Nebo i lžičku konzervy na ochucení. Naši jsou rozmazlenci a samotné granule taky nechtějí.
@Anonymní píše:
Urči si kolik jsi ochotná dát měsíčně korunek za kg granulí. Brit jsou takové granule spíš pro slepice aby víc snášeli než pro psy. Až to budeš vědět tak napiš nšco se najde v poměru to nej cena/kvalita
Nevím, jestli myslíš klasickej Brit, ale třeba Brit care je superprémiové krmivo, rozhodně ne pro slepice.
Tak mu trošku toho masa přidej k těm granulím. Ono mu to bude vonět a uviďíš.
Naši jsou teda velcí jedlíci, takže problém nemaj s ničím.
Zkusím tedy zítra maso dát na granule, ale zajíma mě, co tak jiným pejskům chutná ![]()
@PetraJ píše:
Nevím, jestli myslíš klasickej Brit, ale třeba Brit care je superprémiové krmivo, rozhodně ne pro slepice.
Papír snese vše.
Pro mě jsou ty top granule bezobilné Acany (Pacifica), Markus Mühle (takové zlevňovadlo), Orijen 6 fish, Taste of the Wild, Applaws, N&D (bezobilné) Wolf of Wilderness, Annamaet bezobilné.
U nás granule jen Orijen a Platinum. Nic jiného nežere. Ale já teda krmím půl na půl s masem a kostmi. Prostě to střídáme. Barf mi nechce dlouhodobě.
O Britu si taky myslím, že není nic extra ![]()
@LLenule111 víš ono je to fakt různé, každému sedí něco jiného a musíš zkoušet. Nevim kolik kg granulí má na měsíc a kolik chceš do žrádla investovat. Naše je hodně mlsná a nakonec jí sedla acana a ted jsem jí zkusila dát orijen, bála jsme se že prý hodně psům moc nesedí a mají průjem a naše ok, to vymete misku hned
. Ničim granule nemícham, jakou dáváš konzervu?? Chce to zkoušet ![]()
@Markéta80 píše:
@LLenule111 víš ono je to fakt různé, každému sedí něco jiného a musíš zkoušet. Nevim kolik kg granulí má na měsíc a kolik chceš do žrádla investovat. Naše je hodně mlsná a nakonec jí sedla acana a ted jsem jí zkusila dát orijen, bála jsme se že prý hodně psům moc nesedí a mají průjem a naše ok, to vymete misku hned. Ničim granule nemícham, jakou dáváš konzervu?? Chce to zkoušet
Acanu mi zmeteček nežere
Ale Orijeny, ty jedou ve velkým. A všechny příchutě. Nejvíc mu chutná : http://www.orijen.ca/…food/tundra/ ale 2kg skoro 700kč ![]()
Tak to kupuj ve velké balení ne? Pořiď si dózu a granule pokud není pytel uzaviratelný. Já mám velké plemeno takže 13 kg mi stačí tak na 23-25 dní.
@Anonymní píše:
Tak to kupuj ve velké balení ne? Pořiď si dózu a granule pokud není pytel uzaviratelný. Já mám velké plemeno takže 13 kg mi stačí tak na 23-25 dní.
Proč pořád anonymně? ![]()
Ve velkým to nemá cenu. Střídáme příchutě, pokaždé jinou
Ty 2,27kg je ideál. Pak změníme, jelikož už je nechce ![]()