Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jestli má třeba oblíbenou postavičku z pohádky nebo večerníčků, tak plyšáka na spinkani i na hraní. U nás vedl Pat a Mat a Máša.
Plysaci ji moc neberou, ani panenky ne
panenku akorat vyslika a oblika si to na sebe ![]()
@ugluk ja jeste trochu cekam na spasu, zda to zacne bavit mladsi dite a pak se o to zacnou se starsim pretahovat… To by pak bylo v kurzu porad
Jinak tedy bohuzel ani zadnou navstevu to nechytlo tak, aby se na tom houpala vice nez pul minuty a aby mohlo starsi dite to nadseni odkoukat.
@Cuddy tak uvidíme, no. Mě to v dětským centru bavilo
A sehnala jsem prakticky nový o litr levnější, tak kdyžtak snad pošlu beze ztráty dál.
U nás vedou jednoznačně klasické dřevěné kostky, z těch si stavíme denně několik hodin. Duplo ho nebaví, autíčka taky ne. Další, co ho hodně baví, jsou dřevěné vkládačky, máme mořský svět, tvary a barvy a krtka. A co je u nás momentálně největší hit, tak Knížka od Hervé Tulleta, tu projíždíme tak 100× denně, vřele doporučuji
Jinak malý má za měsíc a něco svátek, budu mu kupovat play doh a dřevěné krájející ovoce na magnet, to viděl u sestřenky a hrozně se mi to líbilo.
@Froseth na tu knizku mrknu a to pkay doh-z toho budes kupovat kterou sadu?
@Froseth muzes me sem prosim poslat odkaz ktera to je ta knizka presne? My mame od Zdenek Muller Vesela kniha o malem krtkovi. Je to obrazkova knizka ale je tam tolik obrazku takovej mišmaš ze se to neohledi
@Renca8 Odkaz tady neprojde, jmenuje se to jednoduše Knížka, má bílý obal a na něm jsou namalované 3 puntíky, modrý, žlutý a červený, mají třeba na megaknihách za 157 Kč
A play doh budu kupovat jen kelímky s hmotou, zatím ho baví spíš vykrajovat, válíme hady, kuličky, prostě to zatím bereme spíš jako prostředek na zlepšení jemné motoriky ![]()
@Froseth píše:
@Renca8 Odkaz tady neprojde, jmenuje se to jednoduše Knížka, má bílý obal a na něm jsou namalované 3 puntíky, modrý, žlutý a červený, mají třeba na megaknihách za 157 KčA play doh budu kupovat jen kelímky s hmotou, zatím ho baví spíš vykrajovat, válíme hady, kuličky, prostě to zatím bereme spíš jako prostředek na zlepšení jemné motoriky
[/citace
@Froseth píše:
U nás vedou jednoznačně klasické dřevěné kostky, z těch si stavíme denně několik hodin. Duplo ho nebaví, autíčka taky ne. Další, co ho hodně baví, jsou dřevěné vkládačky, máme mořský svět, tvary a barvy a krtka. A co je u nás momentálně největší hit, tak Knížka od Hervé Tulleta, tu projíždíme tak 100× denně, vřele doporučujiJinak malý má za měsíc a něco svátek, budu mu kupovat play doh a dřevěné krájející ovoce na magnet, to viděl u sestřenky a hrozně se mi to líbilo.
Krajeci ovoce je super, ted bude v lidlu. Jinak z knizek jaro leto podzim zima a ruzne rikanky a basnicky, to dceru ted bavi. A dostane albi tuzku a knizky k tomu a koloodrazedlo. Duplo ji nebavi.