Jaké je riziko?

20
26.2.20 14:58

Jaké je riziko?

Ahoj, může mi někdo vysvětlit následující výsledky mého screeningu v I. trimestru? Vůbec nevím, zda je to v pořádku. Prý se nemam bát. Doktor na mě neměl moc čas… děkuji. Negativní výsledek, riziko Down synd. 1:2483, NT 2,27mm, free beta hCG 1,632MoM, PAPP-A 0,869MoM :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
26.2.20 15:05

@ZdeňulaCZ Máš to naprosto v pořádku! Free beta hCG má být pod 2 MoM, PAPP-A nad 0,4 MoM. NT pod 2,5 mm. Vypočtené riziko DS je velmi nízké. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
26.2.20 15:06

Je to v pořádku, jedno z nejdůležitějších čísel je 1:2483. To znamená, že pouze jeden plod z 2483 by byl down. Nemáš se čeho bát, screening vyšel dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.20 15:07

@Litta
To jsem přesně chtěla slyšet. DĚKUJI :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.20 15:11

@Mar__tanka1983
Děkuji, v termínu porodu mi bude 32 a je to naše první miminko… jsem strašně ráda, protože jde všechno podezřele hladce… i malý se nám povedl na první pokus… tak jsem nervózní, říkám si, ze bychom měli s partnerem tolik štěstí. :? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
26.2.20 15:53
@ZdeňulaCZ píše:
@Mar__tanka1983
Děkuji, v termínu porodu mi bude 32 a je to naše první miminko… jsem strašně ráda, protože jde všechno podezřele hladce… i malý se nám povedl na první pokus… tak jsem nervózní, říkám si, ze bychom měli s partnerem tolik štěstí. :? :hug:

Užívej si to! Je to supr. Taky mi bude v době porodu 32,jen je to druhé těhu. Syn byl taky na první pokus a teď taky. Takže ne, podezřelé to není, prostě to svědčí o tvém zdraví a pohodě. Teď to podle všeho bude holčička a klepu na dřevo, všecko jde hladce! Spousta maminek to
bohužel tak jednoduche nemá :( Takže si užívej krásné těhotenství a přeji i dál zdraví tobě i miminku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.20 16:17
@Lucylla1 píše:
Užívej si to! Je to supr. Taky mi bude v době porodu 32,jen je to druhé těhu. Syn byl taky na první pokus a teď taky. Takže ne, podezřelé to není, prostě to svědčí o tvém zdraví a pohodě. Teď to podle všeho bude holčička a klepu na dřevo, všecko jde hladce! Spousta maminek to
bohužel tak jednoduche nemá :( Takže si užívej krásné těhotenství a přeji i dál zdraví tobě i miminku :hug:

@Lucylla1

Díky, ať ti to taky vyjde ;) ať je vše tak jak ma být :) mám termín 12.7. a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
26.2.20 16:25
@ZdeňulaCZ píše:
@Lucylla1Díky, ať ti to taky vyjde ;) ať je vše tak jak ma být :) mám termín 12.7. a ty?

Jee já 9.7. :palec: Tak to máme kousek od sebe!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.20 16:28

@Lucylla1
Jojo, to je super :) Moc se těším. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
6.7.20 21:30
@Lucylla1 píše:
Jee já 9.7. :palec: Tak to máme kousek od sebe!!

Takový krásný datum to jsem se narodila já :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
7.7.20 10:22
@Paliska píše:
Takový krásný datum to jsem se narodila já :jazyk: :lol:

A možná to fakt vyjde, stále 2v1 dneska :mrgreen: ale teda, jsem jako slon!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
7.7.20 11:12
@Lucylla1 píše:
A možná to fakt vyjde, stále 2v1 dneska :mrgreen: ale teda, jsem jako slon!!!

Ale je to jedno hlavně ať je vše v pořádku a jste zdravý :) já mám jednoho loupeznika pěkně živého a druhý by se měl vyklubat na svět v listopadu :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí