Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj podlouhlé době ![]()
Chtěla bych se zeptat jaké jména pro mimča se vám líbí ať je to holčička či chlapeček máte nějaké favority? ![]()
A jste spíše pro klasiku či nějaké neobvyklé a cizí děkuji ![]()
Kristina, Viola, Benjamin, Estella, Greta, Leonore, Clementine, David, Antonín, Vendelín
Dlouhá a tvrdá
Kateřina, Karolína, Scarlett, Jaromír, Richard ![]()
Moc se mi libilo jmeno Julie pro holcicku, pak i Amalie je krasne
jinak pro kluka jsem strasne chtela Filipka nebo Krystufka, ale ani jedno neproslo pres partnera
takze vyhral Sebastian ![]()
@Serpentini píše:
Dlouhá a tvrdáKateřina, Karolína, Scarlett, Jaromír, Richard
Prej tvrdá
Scarlett je moc krásné jméno ![]()
@Markétka111 píše:
Moc se mi libilo jmeno Julie pro holcicku, pak i Amalie je krasnejinak pro kluka jsem strasne chtela Filipka nebo Krystufka, ale ani jedno neproslo pres partnera
takze vyhral Sebastian
Tak to já zase chtěla Sebastiana a nebo Kristiána ale bohužel ani jedno neprošlo ![]()
Máme Valerii. Ještě se mi líbí Marcela a Lilith.
Z klučičích Dominik, Libor (jako můj táta - svému dítěti bych to jméno kvůli tomu nedala, ale moc se mi líbí), Martin.
Pro holku jsem chtěla Zuzanu, ale žádnou nemáme. Máme Filipa a Richarda. Chtěla jsem taky Daniela a Tomáše, to neprošlo. A taky se mi líbí Michael. Toho jsem při výběru jména nějak přehlídla ![]()
Mám Izabellu a Gabriela
. U holčiček jsem uvažovala o Emmě, Viktorii, Elizabeth, Elinor, Ellen, Elis (něco co by připomínalo Elišku, kterou chtěl partner
), Meredith. U kluka jsem přemýšlela nad Sebastianem, Samuelem, moc se mi líbil Eliáš, Vojtěch, Hynek, Richard (nelíbí se mi Ríša), Alexandr (nelíbí se mi Lexa ani Saša).
@Lulina999 píše:
Máme Valerii. Ještě se mi líbí Marcela a Lilith.
Z klučičích Dominik, Libor (jako můj táta - svému dítěti bych to jméno kvůli tomu nedala, ale moc se mi líbí), Martin.
Martina máme ![]()
Miroslav, Jaromír, Filip
Amálka, Leontýnka, Eliška… takže klasika ![]()
Anezka, Anna, Klara
Richard. A dal nevim. Kluk bude muset byt jen jeden. ![]()