Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den, čekáme již třetí miminko a vypadá to, že i teď to bude kluk. Nemáme v oblibě častá česká jména, ale už nás nenapadá moc hezkých, která jsou zároveň originální a pokud možno „exotická“.
nenapadá vás nějaké jméno? Předem děkuji ![]()
Ps. Nevšímejte si jmen na mém profile, nejsou to pravá jména našich kluků a šlo o nadsázku
![]()
@KateandA Tak to už jsi to snad mohla založit anonymně a zveřejnit jména dvou starších dětí
Příjmení nic, to je takové téma o ničem ![]()
@fragola píše:
@KateandA Tak to už jsi to snad mohla založit anonymně a zveřejnit jména dvou starších dětíPříjmení nic, to je takové téma o ničem
Svatá pravda.
![]()
@KateandA a jk se jmenují bráchové? Jinak máte aspon nějaké kandidáty? Jinak ti tu vyjmenujeme kalendář a to si můžeš pročíst doma taky ![]()
Zalezi, jake jsou ty dve prvni.
Mi se libi Damian, Fabian, Elias, Max, Bruno.
@Fofrník To víš, ze mě už padají jenom samá moudra
Ráda tě vidím ![]()
Jinak hlasuji pro Chrabroše ![]()
@KateandA Aspoň si mohla napsat jména jak se synové jmenují
jak máme psát jména když nevíma jak se jmenují starší kluci
.
Damian, Jonas, Noah, Paul, ![]()
Proč exotická. Jsou pěkná česká jména, která se málo dávají. Milan, Roman, Pavel (ten asi víc), Luboš, Kamil,… a další a další
Toť můj pohled.
@fragola píše:
@Fofrník To víš, ze mě už padají jenom samá moudraRáda tě vidím
Jinak hlasuji pro Chrabroše
tak tak. Nejmadšímu synkovi se bude úderné jméno hodit. Pokud by neprošel Chrabroš, navrhuji Bivoje, Mečislava nebo Honimíra ![]()
@Aries6 píše:Človeče, mě by ses do vkusu nertefila
Proč exotická. Jsou pěkná česká jména, která se málo dávají. Milan, Roman, Pavel (ten asi víc), Luboš, Kamil,… a další a dalšíToť můj pohled.
Spytihněv, Kazimír, Slavoj, Záboj, Chrudoš, Štáhlav, Horymír, Šemík…