Jaké jméno nesnášíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
14.11.16 13:56

Nelíbí se mi Sofie, Vanesa a Denis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468

Žádné takové jméno nemám, jsou jména, která se mi nelíbí, pak jsou jména neutrální a pak ty, která se mi líbí, ale že bych nějaké nesnášela, to určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295

Ja z osobních důvodu hodne nemám rada jméno Sára a Sandra. Jinak se mi ale nelíbí jména jako treba Šimon, Sofie nebo treba Pepa a Milan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15278
14.11.16 13:59

Mě se vůbec nelíbí, když se Josefovi říká Pepa, další ošklivé jméno je Stanislav. Z holčičích Božena, Růžena, Zdena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
14.11.16 14:00

Jednoznacne lubos a pak taky klucici jmena ktera se zkracuji na -ik jako samik, tobik, sebik, tedik… z holcicich nemam rada jmena na S, silvie, sofie, sara…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
14.11.16 14:02

Nemám ráda svoje jmeno..Žaneta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
14.11.16 14:03

Začínám mít averzi vůči jménům typu Ela, Ela, Elen, Nela, Stela… A u chlapeckých Tadeáš, Tobiáš, Matyáš, Nikolas a to hlavně v moderním znění - Thobias, Mathias. Je jich všude moc.
A pak mi vadí zdrobnělá jména, co jsou rovnou v RL např. Kuba, Rozárka, Johanka… Přitom mi v základním tvaru nevadí, ale pojmenování zdrobnělinou mi přijde krátkozraké. Vždycky si vzpomenu na Petrušku Šustrovou :lol:

@Aries6 nebylo to na mě, ale taky odpovím, protože mi kombinace jména a příjmení často rve uši. Mně třeba vadí, když se rýmuje např. Zbyněk Bílek, když se kumulují stejné hlásky nebo slabiky Tereza Rezavá, Jakub Bílý, když je příliš krátké jméno ke krátkému příjmení např. Jan Vlk. Nebo naopak, když rodiče nemají soudnost a kumulují podobná (dlouhá) jména ke dlouhému příjmení např. Drahomíra Miroslava Nejezchlebová.

• Citovat
  • Upravit
520
14.11.16 14:12

Zuzana, Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.11.16 14:12

Mně se teda vůbec nelíbí Jarmil, Svatoslav, Květoslav, Mečislav a Sebastian :-)Z holčičích je to Elena, ale tady je to spíš osobní a navíc je jich poslední dobou moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.11.16 14:16

Denis / Denisa, Erik / Erika, Dominik / Dominika + Veronika… pro mě naprosto odpudivá jména…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
14.11.16 14:17

Mě se nelíbí Nela, poslední dobou se s něma roztrhl pytel takže když mi nějaká kámoška řekne, že bude mít Nelinku tak trnu :mrgreen: klučičí ani nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
14.11.16 14:20

Nelíbí se mi jména obecně končící na,, slav" ( Jaroslav, Miroslav, Stanislav aj.) u holčičích zdrobněliny ( Johanka, Štěpánka aj.) u dospělé ženské mi to pak zní tak trochu infantilně…
Pro pobavení - brácha měl ve škole spolužáka a ten se jmenoval Grant Zvolský :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.11.16 14:21

Štefan, Cecilka, Kryštof

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
14.11.16 14:22

Ja mam uplne osypky z Karla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
14.11.16 14:23

@Arby Hele, co máš proti Veronice? :lol: moje malá všude a ráda vykládá, že ONA se jmenuje Verunka :-)

jinak mě se nelíbí Klára, Karla a všechny teď módní jména

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko