Jaké jméno pro holčičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hr4sek22
13.11.13 09:56

@pepřenka Já jsem se nad tím taky teď pozastavila, ale nechtěla jsem do nikoho rýpat pokud by to myslela vážně :mrgreen: Jméno Hermenegilda jsem nikdy neslyšela. Znám jen Hermínu. Ale jestli je Hermenegilda jméno, tak bych se tak fakt jmenovat nechtěla.. :lol: :roll:

• Citovat
  • Upravit
5173
13.11.13 11:55

@cutebaby Sára Maxová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
13.11.13 11:56
@pepřenka píše:
A vy jste fakt dali dceři jméno Hermenegilda, nebo je to vtip?

Hádej. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
13.11.13 12:25
@Clarkia píše:
Hádej. :zed:

Myslela jsem, že vtip, ale vypadá to, že asi ne :think: ;)

@Hr4sek22 píše:
@pepřenka Já jsem se nad tím taky teď pozastavila, ale nechtěla jsem do nikoho rýpat pokud by to myslela vážně :mrgreen: Jméno Hermenegilda jsem nikdy neslyšela. Znám jen Hermínu. Ale jestli je Hermenegilda jméno, tak bych se tak fakt jmenovat nechtěla.. :lol: :roll:

No proti gustu žádný dišputát, ale u nás dát takové jméno, mi přijde jako pomsta rodičů :D Já znala jednu Hildegardu (zdá se mi to podobného ražení), měla předky Němce a ta si teda užila rýpanců na základce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
13.11.13 14:36

My mame Sofinku a neprijde mi, ze by jich bylo prehrsel jak tady nekdo psal.. Ale z tech co jsi napsala co se hodi nejvic k Maxova je Tereza :-D Ale asi je to tim jak je to zname :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
13.11.13 14:51

My máme Vendulku :srdce: jinak se mi moc líbí Terezka (ale spíš jako Terezie), Štěpánka, Libuška, Maruška… taková tradiční a nemoderní no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 16:13
@cutebaby píše:
Zdravím ženy :kytka:
vybíráme jméno pro holčičku k příjmení Maxová, doma už máme Natálii a Nellu :D jak se jmenují vaše dcerky nebo jaká jména se vám pro holčičku líbí? budu ráda za jakékoliv typy, je jedno jestli to budou jména netradiční nebo normální :lol: hlavně aby byla hezká :!
předem moc děkuji za typy :hug:

Alaia, Alanis, Alice, Alis(on), Alma, Amelia, Angelika, Antonie, Aisling, Ariadné, Aurora
Beatris, Bereniké, Běla, Berta, Celia, Celeste
Daphne, Dagmar, Danica, Darina, Diana, Dorota, Doubravka, Drahomíra, Drahomila
Erin, Erlea, Esmé, Ester, Etel, Evelin
Fiona, Freja, Františka, Gaia, Gita, Hedvig, Helen, Henrietta
Ida, Idunn, Ingrid, Iris, Isolde, Isabel, Ivona
Jarmila, Jaromíra, Jasna, Jolana, Jolantha, Justina, Josefina
Kleo, Konstance, Kyra, Květa
Lada, Lara, Leontina, Libuše, Liběna, Lily, Lilian, Liv, Livia, Ludmila, Luna, Lydia
Maite, Malvína, Marina, Maris, Matilda, Maia, Meda, Medea, Melanie, Melissa, Melita, Milada, Milena, Miluše, Mirabel, Miranda, Mahulena, Mabel
Olivia, Ofelia, Odetta
Radana, Radmila, René, Regina, Robyn, Rosarie, Rut(h)
Selena, Silvia, Slavěna, Svatava, Světlana, Šárka
Terra, Tara, Thea, Tanja, Tatiana
Valerie, Valentina, Vesna, Viola, Vjenceslava, Vlaďka, Vlasta, Viera, Vanda, Wilma
Xenia, Zdeslava, Zdenka, Zina, Zlata, Zoe, Zora, Žofia

Od N:
Naděje, Nerys, Niké, Nikita, Noemi, Nola, Niamh, Nevena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
13.11.13 16:14

@pepřenka Chjo, neznám víc přetřásaný vtip zde, než toto. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
14.11.13 07:08
@monika25 píše:
My mame Sofinku a neprijde mi, ze by jich bylo prehrsel jak tady nekdo psal.. Ale z tech co jsi napsala co se hodi nejvic k Maxova je Tereza :-D Ale asi je to tim jak je to zname :-D

taky máme Sofii a já znám jen jednu, píšou, že je jich u nás 7 což mi nepřijde až tak moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
14.11.13 08:04

Ja znam taky jen jednu :-D Fakt jenom 7 jo? Ja jsem si tohle teda nezjistovala, ale nikdy jsem na zadnou nenarazila jen u detskeho doktora je jeste jedna:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
14.11.13 13:10

Ahojky. Až my budeme mít jednou miminko tak jestli se poštěstí a bude to holčička tak se bude jmenovat Jana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.12.13 11:43
@ikyki píše:
Máte Nellu, Natálie takže mě napadá jen Nikol nebo Nina ale ta Nina se mi líbí víc ;) pro mě ale nejhezčí jméno je Beátka :srdce: :srdce:

Nina je hezké, ale jak říkat zdrobněle? Ninuško? Ninýsku? Líbí se vám to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.12.13 11:46

@Roobin Podle mě stačí Nina, je to jemné a krátké samo o sobě. Co bych dala za to, kdyby mi mé jméno v obyčejném tvaru neasociovalo průšvih. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lai
8
30.12.13 17:00

@cutebaby Ahoj chci se zeptat, když máš doma Natálku zkracujete to nějak? Máme to jméno s manželem v úzkém výběru pro holčičku, druhá možnost je Eliška, ale přemýšlíme jak to pak hezky zkrátit až bude větší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.14 18:41

Naše holčička se jmenuje Zikmunda, s tímto jménem jsem nanejvýš spokojená. Je krásné a velmi originální :* Toto jméno jsme s Václavem vybrali dva měsíce po porodu a oba jsme se ihned schodli, že je nejllepší :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze