Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Roobin Podle mě stačí Nina, je to jemné a krátké samo o sobě. Co bych dala za to, kdyby mi mé jméno v obyčejném tvaru neasociovalo průšvih. ![]()
@cutebaby Ahoj chci se zeptat, když máš doma Natálku zkracujete to nějak? Máme to jméno s manželem v úzkém výběru pro holčičku, druhá možnost je Eliška, ale přemýšlíme jak to pak hezky zkrátit až bude větší ![]()
Naše holčička se jmenuje Zikmunda, s tímto jménem jsem nanejvýš spokojená. Je krásné a velmi originální
Toto jméno jsme s Václavem vybrali dva měsíce po porodu a oba jsme se ihned schodli, že je nejllepší
![]()
A co třeba Gita, Gituška? Podle mě moc pěkné a určitě lepší než Zikmunda.
@echtlemechtle píše:
A co třeba Gita, Gituška? Podle mě moc pěkné a určitě lepší než Zikmunda.
Nutno dodat, že pro tebe. Představ si, že jiným se to může líbit ![]()
Ok přiznávám, každý má jiný vkus. Ale uznejte, že Zikmunda je tak trochu pomsta
jinak je to na rodičích, jak si svého andílka pojmenují ![]()
Ahoj, jaké jméno se vám líbí nejvíce? Marie Plošková, Marieta Plošková, Marion Plošková, nebo Mariana Plošková? Dík
@Anonymní píše:
Ahoj, jaké jméno se vám líbí nejvíce? Marie Plošková, Marieta Plošková, Marion Plošková, nebo Mariana Plošková? Dík
Marie
@Anonymní píše:
Tak to spis zalezi na tve intuici, co bude pro detatko nejlepsi krestni jmeno a take jak se bude to konkretni krestni jmeno hodit do vasi rodiny…Napr. Marion Ploskova na me pusobi umelecky…
Mariana
(mám doma)
Marion bych nedala, protože má stejně slabik jako příjmení
@Anonymní píše:
Marie