Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lili098 píše:
Dobrý den, s manželem se nemůžeme shodnout na jménu pro holčičku. 😊 Ve výběru nám zbyly Sofie x Beáta. Které se vám líbí více?
Beátka
Obě jména jsou krásná, ale mě se asi malinko více líbí Sofie.
@Lili098 píše:
Dobrý den, s manželem se nemůžeme shodnout na jménu pro holčičku. 😊 Ve výběru nám zbyly Sofie x Beáta. Které se vám líbí více?
Beátu.
Co třeba českou Blaženu? ![]()
Beáta, i kdyz bych asi nedala ani jedno. Me se vic libi Alžběta.
@Lili098 Já bych dala Sofii, líbí se mi varianta Sofí, Sofinka😊
@Lili098 mě mamča pojmenovala jako Beátu, muzu říct, ze každému, komu své jméno řeknu, tak jsou z toho paf a občas chvíli trvá než si to zapamatují ![]()
Nicméně je to krásne jméno, když teda používáte zdrobneliny, jako jsou: Beja, Beji, Bejo, Beát, Beátko. Třeba jsem úplně alergicka, když mi někdo říká Beáto. To není proste hezky, ale zdrobnele to zní celkem fajn ![]()
@neila váš názor. Ja jsem Beáta a osloveni Beji, je proste roztomily a jemný. Jméno bych si neměnila ![]()
@novaa holčička je špatně oslovovaná, správně píšete, ze Bety je osloveni pro Alžbětu, správné osloveni pro Beátu je Beji, Bejo, Beátko, Beát. ![]()
@B3ja píše:
@Lili098 mě mamča pojmenovala jako Beátu, muzu říct, ze každému, komu své jméno řeknu, tak jsou z toho paf a občas chvíli trvá než si to zapamatují
Nicméně je to krásne jméno, když teda používáte zdrobneliny, jako jsou: Beja, Beji, Bejo, Beát, Beátko. Třeba jsem úplně alergicka, když mi někdo říká Beáto. To není proste hezky, ale zdrobnele to zní celkem fajn
Kde žiješ, že si nemohou zapamatovat Beátu?