Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jaké jméno pro kluka k příjmení Kačer?
S manželem se nemůžeme shodnout a ve hře jsou: David, Jáchym, Vít, Matyáš, Jindřich. Ale za jakékoli další nápady budu ráda ![]()
Holčička by byla Stela…
Pro mě je top jméno Matyáš, ale k vašemu příjmení bych volila radši Davídka ![]()
Jan Kačer
ale ten už tu byl mě se moc líbí Vít Kačer
hlasuju pro Vítka
Když jsem četla začátek, tak hned mě napadlo jméno David, anichž bych už měla přečtený vaše tipy ![]()
Za mě David. David Kačer mi přijde OK jak pro chlapce, tak pro dospělého. Sama doma Davču mám a max spokojenost
![]()
Náš třetí měl být Jindra, nakonec to je David. Takže obě jména super
měla jsem kamaráda Peťu Kačera, tragicky zesnul velmi mladý.
@KalamityJohn píše:
No nebude to mít jednoduchý, chlapec.
Proč?
![]()
Já bych vybírala podle toho, kdy bude mít svátek.
Sestřenice se narodila v říjnu, svátek má v listopadu a v prosinci jsou Vánoce. No, pro rodiče to bylo finančně náročnější, když potřebovala něco na jaře nebo v létě. A pak se ji ptali, jaké má přání. K Vánocům už většinou nevěděla.
Naši mi vybírali jméno tak, aby to nebylo blízko u sebe (červenec, říjen). Jsem spokojená. ![]()
Z nabidky zni nejlip asi David, nebo spis bych dala Vitka, nez Vita… a Matyas taky jde, me by se libil Martin…
@LennaZS píše:
Proč?![]()
Osobní zkušenost, k mému cáklému příjmení mi drazí rodiče dali poněkud neobvyklé křestní jméno. Spolužáci si ze mne dělali perdel dokud jsem dostatečně nenarost ![]()
@KalamityJohn píše:
Osobní zkušenost, k mému cáklému příjmení mi drazí rodiče dali poněkud neobvyklé křestní jméno. Spolužáci si ze mne dělali perdel dokud jsem dostatečně nenarost
Z navržených jmen není žádné neobvyklé.