Jaké jméno se hodí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
8.9.11 14:49

Kryštofa už máme v rodině. A matěj a Vojtěch vám nejde?? Jsem si říkala, že by to bylo hezké -
Matýsek a Vojtíšek, nebo Maty a Vojti..???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
8.9.11 14:55

Radim Ptáček, to se mi líbí :-) Ale i Vojtěch je ok … a holčičí jsou krásná všechna-já osobně mám stejné favority dívčích jmen, jako váš manžel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.9.11 15:02

Manžel si prosadil Matěje, tak teď budu mít hlavní slovo zase já. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.9.11 15:04

Já bych k Matějovi dala toho Vojtěcha..to se mi hodí nejvíc…holčičku tu Elišku nebo Terezku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.9.11 15:16

Znám holky - Terezu a Evu Matějovou :palec:
Kluky neznám, ale jejich otec je tuším Karel :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
8.9.11 15:29
santape píše:
Kryštofa už máme v rodině. A matěj a Vojtěch vám nejde?? Jsem si říkala, že by to bylo hezké -
Matýsek a Vojtíšek, nebo Maty a Vojti..???

Vojta se mi k Matýskovi líbí , u holčičky bych ustoupila manželovi a dala tu Elišku - k Matějovi se fakt hodí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
8.9.11 15:32
santape píše:
Klučičí se mi líbí Vojtěch, Viktor, zaujal mě i Oliver… holčičí Vanda, Linda, a pak dlouhé jména Patricie, Viktorie - ale ty se nelíbí manželovi on by byl pro Adélku, Elišku

Líbí se mi Adéla Ptáčková :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.9.11 15:33
Kallkapa píše:
weruuunka píše:
santape píše:
Klučičí se mi líbí Vojtěch, Viktor, zaujal mě i Oliver… holčičí Vanda, Linda, a pak dlouhé jména Patricie, Viktorie - ale ty se nelíbí manželovi on by byl pro Adélku, Elišku
oliver je super. :palec: :potlesk: Holčička ta Eliška nebo Vanda :think:
Verunko, tak sme se neshodly :lol:

Mě se líbí kombinace Matěj a Oliver. :lol:

• Citovat
  • Upravit
8566
8.9.11 15:40
weruuunka píše:
Kallkapa píše:
weruuunka píše:
santape píše:
oliver je super. :palec: :potlesk: Holčička ta Eliška nebo Vanda :think:
Verunko, tak sme se neshodly :lol:
Mě se líbí kombinace Matěj a Oliver. :lol:

Jojo je to komplikované :lol: Taky se mi líbí kombinace Matěj a Eliška ale k příjmení Ptáčková se mi víc hodí třeba Tereza. :lol: Prostě buď se to bude hodit více ke jménu sourozence nebo k příjmení.. Každopádně myslím že Vojtou a Eliškou nemůže zakladatelka nic zkazit :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.9.11 16:20

Ahoj holky,tak mne sa páči docela meno aj Dominik to može byt Maty a Domi ale ani ten Vojtíšek nieje špatné meno Maty a Vojti :wink:
Zasa sa mi zdá,že ked je v mene R tak sa to tažko vyslovuje akože Viktor alebo Radim,…ale to je každého vec,ja len,že sa malým detičkám tažko vyslovuje zo začiatku veku písmenko R. :nevim:
A pre dievčatko je hrozne moc mien na výber,tak napríklad k menu Matýsek by som dala asi Sofia - Maty a Sofi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.9.11 16:43

Vojtěch, Martin, Ondřej a
Markétka, Maruška, Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
8.9.11 16:55
lillyccat píše:
Ahoj holky,tak mne sa páči docela meno aj Dominik to može byt Maty a Domi ale ani ten Vojtíšek nieje špatné meno Maty a Vojti :wink:
Zasa sa mi zdá,že ked je v mene R tak sa to tažko vyslovuje akože Viktor alebo Radim,…ale to je každého vec,ja len,že sa malým detičkám tažko vyslovuje zo začiatku veku písmenko R. :nevim:
A pre dievčatko je hrozne moc mien na výber,tak napríklad k menu Matýsek by som dala asi Sofia - Maty a Sofi :-)

Dominika Ptáčka znám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.9.11 19:04

Tak budú dvaja Dominikovia Ptačkovia :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.9.11 12:53

JEJDA TO JE NÁPADŮ A NABÍDEK :-) ZAČÍNÁ SE MI LÍBIT I TA TEREZKA , IKDYŽ V OKOLÍ JE JICH DOST…
ELIŠKA SE MI, AŽ TAK MOC NELÍBÍ.
JĚŠTĚ MĚ NAPADLY VČERA VEČER :roll: TYTO HOLČIČÍ JMÉNA: EDITA, TINA, ZITA…
CO VY NA TO? MOC TO K SOBĚ NEJDE, ŽE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.9.11 12:58

DOMINIKA SITEĎ DALA KAMARÁDKA PRO SYNA.. A SOFIE- JÁ BYCH CHTĚLA K ČESKÉMU PŘÍJMENÍ PTÁČEK ČESKÉ KLASICKÉ JMÉNO.
SOFIE PTÁČKOVÁ :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko