Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Kryštofa už máme v rodině. A matěj a Vojtěch vám nejde?? Jsem si říkala, že by to bylo hezké -
Matýsek a Vojtíšek, nebo Maty a Vojti..???
Radim Ptáček, to se mi líbí
Ale i Vojtěch je ok … a holčičí jsou krásná všechna-já osobně mám stejné favority dívčích jmen, jako váš manžel ![]()
Manžel si prosadil Matěje, tak teď budu mít hlavní slovo zase já. ![]()
Já bych k Matějovi dala toho Vojtěcha..to se mi hodí nejvíc…holčičku tu Elišku nebo Terezku.
Znám holky - Terezu a Evu Matějovou ![]()
Kluky neznám, ale jejich otec je tuším Karel
![]()
santape píše:
Kryštofa už máme v rodině. A matěj a Vojtěch vám nejde?? Jsem si říkala, že by to bylo hezké -
Matýsek a Vojtíšek, nebo Maty a Vojti..???
Vojta se mi k Matýskovi líbí , u holčičky bych ustoupila manželovi a dala tu Elišku - k Matějovi se fakt hodí ![]()
santape píše:
Klučičí se mi líbí Vojtěch, Viktor, zaujal mě i Oliver… holčičí Vanda, Linda, a pak dlouhé jména Patricie, Viktorie - ale ty se nelíbí manželovi on by byl pro Adélku, Elišku
Líbí se mi Adéla Ptáčková ![]()
Kallkapa píše:weruuunka píše:Verunko, tak sme se neshodlysantape píše:oliver je super.
Klučičí se mi líbí Vojtěch, Viktor, zaujal mě i Oliver… holčičí Vanda, Linda, a pak dlouhé jména Patricie, Viktorie - ale ty se nelíbí manželovi on by byl pro Adélku, Elišku![]()
Holčička ta Eliška nebo Vanda
Mě se líbí kombinace Matěj a Oliver. ![]()
weruuunka píše:Kallkapa píše:Mě se líbí kombinace Matěj a Oliver.weruuunka píše:Verunko, tak sme se neshodlysantape píše:oliver je super.
Klučičí se mi líbí Vojtěch, Viktor, zaujal mě i Oliver… holčičí Vanda, Linda, a pak dlouhé jména Patricie, Viktorie - ale ty se nelíbí manželovi on by byl pro Adélku, Elišku![]()
Holčička ta Eliška nebo Vanda
Jojo je to komplikované
Taky se mi líbí kombinace Matěj a Eliška ale k příjmení Ptáčková se mi víc hodí třeba Tereza.
Prostě buď se to bude hodit více ke jménu sourozence nebo k příjmení.. Každopádně myslím že Vojtou a Eliškou nemůže zakladatelka nic zkazit
![]()
Ahoj holky,tak mne sa páči docela meno aj Dominik to može byt Maty a Domi ale ani ten Vojtíšek nieje špatné meno Maty a Vojti ![]()
Zasa sa mi zdá,že ked je v mene R tak sa to tažko vyslovuje akože Viktor alebo Radim,…ale to je každého vec,ja len,že sa malým detičkám tažko vyslovuje zo začiatku veku písmenko R. ![]()
A pre dievčatko je hrozne moc mien na výber,tak napríklad k menu Matýsek by som dala asi Sofia - Maty a Sofi ![]()
lillyccat píše:
Ahoj holky,tak mne sa páči docela meno aj Dominik to može byt Maty a Domi ale ani ten Vojtíšek nieje špatné meno Maty a Vojti
Zasa sa mi zdá,že ked je v mene R tak sa to tažko vyslovuje akože Viktor alebo Radim,…ale to je každého vec,ja len,že sa malým detičkám tažko vyslovuje zo začiatku veku písmenko R.
A pre dievčatko je hrozne moc mien na výber,tak napríklad k menu Matýsek by som dala asi Sofia - Maty a Sofi
Dominika Ptáčka znám ![]()
JEJDA TO JE NÁPADŮ A NABÍDEK
ZAČÍNÁ SE MI LÍBIT I TA TEREZKA , IKDYŽ V OKOLÍ JE JICH DOST…
ELIŠKA SE MI, AŽ TAK MOC NELÍBÍ.
JĚŠTĚ MĚ NAPADLY VČERA VEČER
TYTO HOLČIČÍ JMÉNA: EDITA, TINA, ZITA…
CO VY NA TO? MOC TO K SOBĚ NEJDE, ŽE?
DOMINIKA SITEĎ DALA KAMARÁDKA PRO SYNA.. A SOFIE- JÁ BYCH CHTĚLA K ČESKÉMU PŘÍJMENÍ PTÁČEK ČESKÉ KLASICKÉ JMÉNO.
SOFIE PTÁČKOVÁ ![]()