Jaké jsou vaše Elenky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.10.19 23:24

Jaké jsou vaše Elenky?

Kdo máte holčičku se jménem Elena, jaké jsou její povahové vlastnosti? Myslíte si, že jméno může ovlivnit charakter člověka? Prosím anonym, nechci aby rodina zatím věděla, nad jakým jménem uvažujeme. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5116
10.10.19 23:50

Elenu nemam, ale nemyslim si, ze jmeno ovlivni povahu. To je nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.19 00:06
@Anonymní píše:
Kdo máte holčičku se jménem Elena, jaké jsou její povahové vlastnosti? Myslíte si, že jméno může ovlivnit charakter člověka? Prosím anonym, nechci aby rodina zatím věděla, nad jakým jménem uvažujeme. :)

Pribuzni maji Elenu a rozmazlenejsi dite jsem jeste nevidela.

• Citovat
  • Upravit
34473
11.10.19 00:31

Jo, já věřím tomu, že jméno člověka ovlivňuje. Elenu nemáme, tak bohužel nemůžu říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
11.10.19 00:52

Hloupost. Znám hodně jmenovců a můžu říct, že každý má charakter úplně jiný, jsou to úplně jiní lidé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.19 01:48

Elena byla moje prababi. Byla ucitelka. Uznávaná osoba. Několikrát o ni psali v krajskych novinách. Povahou milá, zajimava, cestovatelka. A mela i dceru Elenu-moje babička. Neprejici zatuhnutý člověk bez špetky studu za svoje činy. Plna zášti. Prostě hrozny člověk..

• Citovat
  • Upravit
53518
11.10.19 01:58
@Anonymní píše:
Kdo máte holčičku se jménem Elena, jaké jsou její povahové vlastnosti? Myslíte si, že jméno může ovlivnit charakter člověka? Prosím anonym, nechci aby rodina zatím věděla, nad jakým jménem uvažujeme. :)

Povahové vlastnosti máte plně v rukou vy se zploditelem. Ať to bude Elena nebo třeba Angelika :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
11.10.19 05:08

Zkus si koupit knihu Jmeno je váš osud :)
Super knizka…my jsme si to v rodine vypocitali a sedi to neskutecne. Nejde jen o samotne krestni jmeno, protoze to muze byt pri vypoctu perfektni, ale musite k tomu pricist i prijmeni, ktere to jmeno posilni a nebo uplne zaslape :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
11.10.19 05:46
@terien píše:
Jo, já věřím tomu, že jméno člověka ovlivňuje. Elenu nemáme, tak bohužel nemůžu říct.

Moje příbuzná tomu taky věří, ale roli hraje i příjmení. Ona mluví o barvě jména, ale ne aure, to je prý něco jiného. Oproti tomuto znám hodně lidí, co si nechávají delat numerologicke výpočty před narozením dítěte.
Radi se s ní i kolegyně nebo přátelé, které jméno by bylo lepší. I když jsem racionálně založená, bohužel musím uznat, že jí to sedí a, něco na tom je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5116
11.10.19 05:46
@peta1003 píše:
Zkus si koupit knihu Jmeno je váš osud :)
Super knizka…my jsme si to v rodine vypocitali a sedi to neskutecne. Nejde jen o samotne krestni jmeno, protoze to muze byt pri vypoctu perfektni, ale musite k tomu pricist i prijmeni, ktere to jmeno posilni a nebo uplne zaslape :D

A zeny pak zmeni manzelstvim a zmenou prijmeni povahove vlastnosti?

Kazdy clovek je prece jiny, prece ne kazdy Jan Novak bude stejny, i kdyby meli stejne jmeno, prijmeni i datum narozeni.

Příspěvek upraven 11.10.19 v 05:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
11.10.19 05:47

@peta1003 A ano, i příbuzná říká, že velmi důležité je i příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.19 05:52

Podle mě ne, často v tom vidím výchovu v kombinaci s geny.
Elenku mám, jsou jí 2roky a právě má opravdu výživné období vzdoru. Je schopná se vztekat kdekoli a kdykoli.
Na druhou stranu, pokud je v klidu, je to můj mazel. Několikrát denně na mě skočí, obejme a dá pusu.
Když se třeba bouchnu, hned se ptá, jestli je to dobrý :srdce:
Jako miminko byla hodná, neplakala, byla trpělivá.

• Citovat
  • Upravit
2276
11.10.19 07:13

@hani28 ano zmeni…kdyz si tu knihu prectete, tak pochopite. Pani to tam do podrobna popisuje. Taky jsem tomu neverila a klepala jsem si na celo, kdyz mi to moje teta rikala, ale kdyz mi o tom zacal vypravet i kolega z prace, tak jsem si knihu za par kacek koupila, precetla a vypocitala a neskutecne to sedi :D
Samozrejme, ze v tom hraje roli i geny a vychova, ale myslim, ze tohle ma taky velky podil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.19 07:46

Elena je kolegyně z práce… Nedávejte to!!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
951
11.10.19 07:55

Ne, nevěřím na to, že jméno může ovlivnit osobnost, na to jsem moc racionální člověk. Pomůže ti, když napíšu, že v okolí mám Eleny dvě, jedna je rozmazlená a uječená a druhá je hodné zlatíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze