Jake kaše u ABKM?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jake kase u ABKM?
Ahoj -jdu si pro radu. Jake davate kase pri alergii ma bilkovinu kravskeho mleka? Mimco 6m, kojene. Ja pouzivam Sinlac-redeny vodou. Zkusila jsem. Nutrilon pro ABKM-a po nem zacpa jak hrom. Ted chci zkusit nemlecnou ovesnou od Hipp..
Dekuju za zkusenosti!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Ajejda Sinlac mu jede nejvíc. Někdy dám bezmléčné ovocné jiné. A protože už vím, že může kozí mléko, tak tu mám na zkoušku dvě kozí kaše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co zkusit kaše Nominal? Dělám si ji k snídani, sice s mlékem, ale s vodou je to také dobré ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ajejda některé kaše od nominal (lahodná, pohanková, jáhlová…) nebo kupuju nemléčné Sunárek tuším z DM (ovocná, medová).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ajejda nominal nebo CountryLife. Zajdu do zdravé výživy. Smíchat s vodou nebo s Nutrilonem Allergy care, může ti ho napsat Mudr na recept. Tyhle neochucené kaše jsou mnohem lepší než jakýkoli dětský srajdy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky dávám nominál s vodou, případně trochu ryzovyho mlíka z DM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A až bude větší tak normálně rýžovou nebo krupičnou kaši uařenou z vody a po vychladnutí přidat UM (N AC a pod), stejně tak pudink
Jinak souhlasím s holkama, že ty dětské kaše jsou srajdy, ty jsem kupovala jen na dovolenou, jinak ve zdravé výživě pohankovou, rýžovou, kukuřičnou, jáhlovou…instantní kaši a doma to sypala do vody, později až jsem nekojila do UM a přidávala čerstvé mixované ovoce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuju kozí kaše ![]()
Mám odzkoušeno a kamarádka dává svému prckovi kozí kojenecké mléko, protože nemůže kojit a je naprosto spokojená
![]()
edit admin - odstraněn odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katchka81 nojo-jenze ona nemuze zadne. Ani ovci ani kozi mleko, jogurt-nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit