Dáváte během krmení odříhnout?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Nina1778
5.1.18 14:46

Davate behem krmeni odrihnout

Doktorka tvrdi ze je nutne diteti v prubehu krmeni udelat pauzu a nechat odrihnout. Ale mala tak strasne rve a prijde mi ze je to dost stresujici

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2323
5.1.18 14:54

Mě o te pauze nikdo neříkal, u prvního si myslím ze jsem nedávala během krmeni odrihnout, teď mam dvoutýdenní miminko a to vyloženě chce během krmeni… odkrkne si a pokračuje spokojeně dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.1.18 14:54

Staršího jsem musela, bolelo ho bříško a špatné spal. Mladšího ne.

• Citovat
  • Upravit
5.1.18 15:12

Mala taky rve, ale nejak jinak :mrgreen: kdyz ji prso vypadne omylem, je to takove uaaaa (nebo laaaa) a kdyz zmeni zvuk, vim ze je v nepohodli ;) jinak nedelam pauzu a az na konci. Jsou ji 4 tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.1.18 15:14

Nedavala jsem. Mam pazravce, sebrat jim v průběhu kojení prso, tak je klepne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.1.18 15:16

Záleží na dítěti. Nejstarší jsem nedávala ani po krmení, protože si nikdy neodříhl. Mohla jsem s ním skákat 2 metry vysoko a nic. Prostředního jsem během krmení dávala několikrát, protože měl reflux, trpěl na koliky a potřeboval to. Bez toho bych pořádně ani nenakojila. Teď nejmladšího dávám po krmení a během krmení jen tehdy, když se mi u kojení začne kroutit, trhat od prsa a řvát. On si odříhne a pokračujeme dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
5.1.18 15:31

Dávám říhnout, když už u toho spí, ono ho to trochu probere a když si odříhne, tak se často ještě dopije a je pak spokojenější. Ale neodpojuju ho od prsa jen proto, aby si říhnul. Má necelé 3 týdny.

• Citovat
  • Upravit
2468
5.1.18 15:40

Zkoušela jsem to, ale tak mě vyhlásila, že jsem se o to znovu nepokoušela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.1.18 16:08

Jasne ze davam, teda jen kdyz vystrkuje jazyk ze uz nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nina1778
5.1.18 17:24

Mala je na um. Nekojim. A kdyz ji vezmu flasku tak se zacne vzpinat a rvat jak kdyz ji na noze berou :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko