Dáváte během krmení odříhnout?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mě o te pauze nikdo neříkal, u prvního si myslím ze jsem nedávala během krmeni odrihnout, teď mam dvoutýdenní miminko a to vyloženě chce během krmeni… odkrkne si a pokračuje spokojeně dal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Staršího jsem musela, bolelo ho bříško a špatné spal. Mladšího ne.
- Citovat
- Upravit
Mala taky rve, ale nejak jinak
kdyz ji prso vypadne omylem, je to takove uaaaa (nebo laaaa) a kdyz zmeni zvuk, vim ze je v nepohodli
jinak nedelam pauzu a az na konci. Jsou ji 4 tydny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedavala jsem. Mam pazravce, sebrat jim v průběhu kojení prso, tak je klepne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na dítěti. Nejstarší jsem nedávala ani po krmení, protože si nikdy neodříhl. Mohla jsem s ním skákat 2 metry vysoko a nic. Prostředního jsem během krmení dávala několikrát, protože měl reflux, trpěl na koliky a potřeboval to. Bez toho bych pořádně ani nenakojila. Teď nejmladšího dávám po krmení a během krmení jen tehdy, když se mi u kojení začne kroutit, trhat od prsa a řvát. On si odříhne a pokračujeme dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám říhnout, když už u toho spí, ono ho to trochu probere a když si odříhne, tak se často ještě dopije a je pak spokojenější. Ale neodpojuju ho od prsa jen proto, aby si říhnul. Má necelé 3 týdny.
- Citovat
- Upravit
Zkoušela jsem to, ale tak mě vyhlásila, že jsem se o to znovu nepokoušela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mala je na um. Nekojim. A kdyz ji vezmu flasku tak se zacne vzpinat a rvat jak kdyz ji na noze berou ![]()
- Citovat
- Upravit
Doktorka tvrdi ze je nutne diteti v prubehu krmeni udelat pauzu a nechat odrihnout. Ale mala tak strasne rve a prijde mi ze je to dost stresujici