Plnitelné kapsičky

415
3.1.18 09:43

Plnitelné kapsičky

Hezký den :)

Maminky používáte některé znovu plnitelné kapsičky? Papooo nebo Zebra&Me, nebo jsou i jiné?

Jaké s nimi máte zkušenosti? Vydrží dlouho? Neplesniví, nechytají barvu od pokrmů? Tečou, těsní?

Je to dobrá investice, nebo je lepší kupovat kapsičky co jsou už hotové?

My tedy kupujeme Hipp. Kupovala jsem je staršímu (3r) a teď je vyžaduje i mladší (9m). Ta má teď problém, že nechce jíst klasické jídlo, na oběd sní tři lžičky a už nechce, chce jen mlíčko. Zatím tedy nemá ještě zoubek, klubou se už asi půl roku :(
Tak mne napadlo, dávat ji klasické jídlo, obědy, masenko a zeleninu, přes tu kapsičku, třeba i se lžičkou.

Poradí někdo, které zvolit a zda-li vůbec kupovat, jestli jsou kvalitní?

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25363
3.1.18 10:12

@Amaly8 Měla jsem Zebra&Me a pak ještě nějaké, název nevím. Ale mají nějaké i v DM. Čistily se dobře, netekly, byla jsem spokojená. Ty jednorázové jsem nekupovala, vadí mi ten odpad z toho. Měla jsem domácí přesnídávky nebo koupila sem tam skleničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
3.1.18 10:12

Máme NomNom a spokojenost. Otvírají se z delší strany a můžou do myčky. U nás jim nejvíc trpí ten náustek, který děti poctivě okusují, ale i tak jsem je používala cca rok, než jsem vyměnila za nové. Nikdy mi nevytekly. Dávám do nich většinou jen domácí ovocné přesnídávky, ty mi je nikdy neobarvily (ani třeba borůvky), předpokládám, že zeleninový příkrm s rajčaty by je dočasně zabarvil (jako každý plast). Nám se rozhodně vyplatily, zejména tím, že do nich dávám domácí. Ale asi i kupované vyjdou lépe ve skleničce, než rovnou v kapsičce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.18 10:24

@Amaly8 za me jsou nejlepsi Little Green Pouch, protoze jsou plnitelne zezhora a pri nalevani do nich stoji.

Jinak je kvalita stejna se Zebra and Me, Pappoo jsem nezkousela, ale ma je kamaradka. Vyrobce uvadi, ze Pappoo je vhodne jen pro rucni myti. Nicmene mycku prezijou, kamaradka zkousela.

Kapsicky nejdou 100% vymyt, po case trochu zatuchnou a jsou na vyhozeni. V tom jsou vsechny stejne.

Vzhledem k cene pujdu ted take do Pappoo, abych je mohla casteji obmenovat.

Za me se jedna o genialni vynalez.

• Citovat
  • Upravit
415
3.1.18 10:25

@Aries6 @Zireael Děkuji moc za tipy a postřehy :kytka: Tak je pořídíme :palec: Prckové je mají rádi a já budu mít aspoň přehled o tom, co je uvnitř :)

Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.1.18 11:11

Mám už asi rok kapsičku Zebra&me a jsem s ní spokojená, nevytéká, dobře se plní (prostě ji postavím do hrnku, takže drží, a mám obě ruce volné), zatím se mi ani neobarvila, ani nezatuchla. Ale dávám převázně jogurt a ovocné pyré (jabka, hrušky, nektarinky), agresivnější rajčata jsem nezkoušela.

Za mě je to super, že máte kontrolu nad obsahem a netvoříte další odpadky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
3.1.18 11:27

Mám pro starší dceru kapsičku DOMKY , dcera ji sama chtěla. Nosí si v ní do školy jogurt, méně často přesnídávku, jednu dobu i nutridrinky. Nikdy nevytekla, myje se dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
3.1.18 11:36

Používám kapsičky Papoo a zatím super. Dávám do nich ovocné přesnídávky.
Přímo na nich je napsáno, že jsou vhodné na mrazení v mrazáku, taky jsou vhodné na mytí v myčce, ale to jsem nezkoušela, myju ručně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3442
3.1.18 11:41

Já mám tyto https://www.prodeti.cz/…cka-zdarma-1?…
Používala jsem je teda jen opravdu u hodně malých dětí, cca do roku a půl. Na cesty i procházky s kočárem ideální. Plnila jsem přesnídávkou, jogurt, puding, dokonce i mixovanou kojeneckou stravou (ty první skleničkové příkrmy, které jsou opravdu kaše).
Barvu od příkrmů trochu chytají, ale dají se krásně mýt, takže nikde nic neplesniví, nehnije. Netečou, těsní dobře. Za mě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
4.1.18 09:40

@Murka @Travelerka @prcekniky @Aiya Děkuji za tipy a rady :kytka: Tak teď už vůbec nevím, které zvolit :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.18 09:52

Zkuste silikonové, jsou dražší, ale super. Máme silikonovou Domky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.18 18:16
@Monika_Dominik píše:
Zkuste silikonové, jsou dražší, ale super. Máme silikonovou Domky.

V cem jsou lepsi?

• Citovat
  • Upravit
18.1.18 22:04

Jdou vyvařit, takže jsou věčné a mají zavírání na montovaný uzávěr a ne na zipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.18 00:15

Ahoj,

Vyzkousela jsem jeste Papoo a za me shrnuti:

Silikonove jsem zatim nezkousela.
Vsechny dalsi (Zebra and Me, Papoo, Little Green Pouch) jsou matetialem srovnatelne, mozna stejne. Vsechny tesni a pri myti v mycce je vsechny potreba po nejake dobe obmenit. Ale pouzivam je celkem casto a vydrzi celkem dlouho. Pri rucnim myti by asi vydrzely dele.

Hlavni rozdily:

Papoo je o neco mensi, nez zbyvajici dve (ale nevadi to, i tak staci a neni mensi o moc). Hure se myje v mycce, protoze je jakoby „placata“ oproti zbyvajicim dvema, takze se do ni nedostane v mycce tak snadno voda. Prodavaji ji v DM, za me je favorit, protoze je vyrazne levnejsi, nez zbyvajici dve. Ale ma zase vyse zminene nevyhody.

Zebra and Me - tvarove podobna Papoo, o trochu vetsi a lepe se myje v mycce.

Little Green Pouch - velikostne srovnatelna se Zebra and Me, v mycce se myje take dobre. Jednoznacnou vyhodou je plneni zezhora - pri naplnovani neni potreba ji stavet do hrnku, drzi ve svisle poloze sama.

• Citovat
  • Upravit
115
19.7.18 10:17

@Amaly8 Mohla by jste mi, prosím, napsat, která kapsička u Vás nakonec vyhrála a jakou s ní máte zkušenost? Taky se je chystám kupovat. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí