Plnitelné kapsičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Monika_Dominik píše:
určitě Domky silikonová je top
Kdybyste aspon nemela v profilu vase jmena
ale jinak drzim v podnikani palce! Ale pokud propaguji vlastni vyrobky, sluselo by se, netvarit se jako anonymni uzivatel, ktery neco doporucuje.
Skoda, ze tu pisete jen do diskusi o kapsickach…
- Citovat
- Upravit
Milá Limi, doporučuji to, co mám vyzkoušené. Váš dotaz mi padl do mailu, proto jsem odpověděla. A kdybych chtěla pod tímto profilem propagovat značku, asi komentuji vícekrát, než asi pětkrát za poslední roky
tomuto se opravdu neříká propagace. Ptala jste se- odpověděla jsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monika_Dominik píše:
Milá Limi, doporučuji to, co mám vyzkoušené. Váš dotaz mi padl do mailu, proto jsem odpověděla. A kdybych chtěla pod tímto profilem propagovat značku, asi komentuji vícekrát, než asi pětkrát za poslední rokytomuto se opravdu neříká propagace. Ptala jste se- odpověděla jsem
Ja jsem se neptala
Mne to take padlo do mailu
Tak alespon napiste, v cem jsou Domky lepsi, nez ostatni silikonove kapsicky?
- Citovat
- Upravit
Jsou jediné, na které pasují šroubovací lžičky pro nejmenší děti, náustky proti vylití a náhradní uzávěry. Pokud najdete jinou silikonovou nádobku na dětskou stravu, tyto vlastnosti mít nebude. Hezký den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem tu zase s dalším „inteligentním dotazem“
no snad mě nikdo neukamenuje… Stěžovala jsem si kamarádce že se synem hodně jezdíme na výlety a tahat sebou pořát skleničky a krmit ho lžičkou v kočáře je fakt tragédie! No a ona mi donesla ty znovu plenitelé kapsičky papoo, že to nevyužila tak ať to zkusím. No byla jsem nadšená, ideální věc na cesty atd… no a teď přijde pointa,ten náš šmoula z toho prostě neumí jíst
je mu 8 a půl měsíce, ze lžičky baští krásně, umí pít sám z flašky i hrnku, jíst křupky nebo tak do ruky ale tohle prostě ne a ne pochopit! kouše to, pak to začne mačkat (když ho nechám) takže to na sebe leda vykydne a cucat z toho tu přesnídávku prostě nebude. Nakonec jsme víc zřízený než když krmíme lžičkou. Kdy to pochopili vaše děti, je náš malej opravdu takový ťunťa? A jak ho to mám naučit? Nechci furt tahat hromady skleniček když někam jedu. Díky za rady a pardon za hloupý dotaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medičkaa píše:
Tak jsem tu zase s dalším „inteligentním dotazem“no snad mě nikdo neukamenuje… Stěžovala jsem si kamarádce že se synem hodně jezdíme na výlety a tahat sebou pořát skleničky a krmit ho lžičkou v kočáře je fakt tragédie! No a ona mi donesla ty znovu plenitelé kapsičky papoo, že to nevyužila tak ať to zkusím. No byla jsem nadšená, ideální věc na cesty atd… no a teď přijde pointa,ten náš šmoula z toho prostě neumí jíst
je mu 8 a půl měsíce, ze lžičky baští krásně, umí pít sám z flašky i hrnku, jíst křupky nebo tak do ruky ale tohle prostě ne a ne pochopit! kouše to, pak to začne mačkat (když ho nechám) takže to na sebe leda vykydne a cucat z toho tu přesnídávku prostě nebude. Nakonec jsme víc zřízený než když krmíme lžičkou. Kdy to pochopili vaše děti, je náš malej opravdu takový ťunťa? A jak ho to mám naučit? Nechci furt tahat hromady skleniček když někam jedu. Díky za rady a pardon za hloupý dotaz.
Syn to podle mě neuměl v tom věku taky. Přijde mi hodně nehygienické mít ty cucací pytlíky na víc použití. Radší přendat jidlo do kelímku z plastu a krmit lzičkou. Kelímek vymyješ snáz než tu hubičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medičkaa náš malý to taky neuměl, cucal to z toho, ale většinou to zmáčknul a vykydnul na sebe. A když se mu chtělo, začal s tím mávat a vše pocákal. Je to pro ně složité, oni nechápu, že je to vevnitř, nejsou ťuňťové, ale s jídlem si prostě hrají. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medičkaa nemuzes misto skleniček nosit plastovou misku? Take mi ty plnitelne prijdou nehygienicke, zvlášť když se myji jen v mycce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zak to z te tuby vymacknout na lzicku, brat to ze je to lepsi nez sklo, ale krmit stejnym zpusobem. Jinak plastovou misku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet noo tak prodávají i ty jednorázový kapsičky, ale to mi zas přijde zbytečný kupovat když mám doma hromady domácích presnídávek, nemluvě o tom kolik odpadu bych „zbytečným“ kupováním kapsiček vyprodukovala… noo a pořídit nějakou nevytékací dózu na cesty mě nenapadlo, to by bylo fajn
jen musím najít něco odpovídající velikosti, doma mám samé velké pixly… Díky za tip
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodavaji se ty znovuplnitelne kapsicky i s nasadkou je to takova lzicka takze to mackas ty na lzicku a hned to soupnes do pusinky. Jinak mala to taky neumi a ja ji vzdy z te kapsicky krmim tak ze ji to vymacknu do pusinky ona spolkne a pak zase znovu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medičkaa delaji i nastavec jako lzicku s dirkou, ze to nasroubujes misto vicka. Vzdycky vymacknes na lzicku. https://www.pilulka.cz/…-petite-mars?…
Nas to pochopil tak po 2 tydnech. je mu pul roku. Nejdriv jsem mu to drochu vymackavala do pusy. Do ruky mu to nedam, to by bylo vsude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medičkaa Avent dělá plastové zavírací pohárky, já používám kelímky od Hami svačinka, jak se prodávají po dvou, nebo krabičky od salátů atd., co je do toho dávají v lahůdkách, rybárně apod.. tam to víčko drží dobře. Plnící kapsičky jsme taky měli, s tou lžičkou jsem to používala jen chvíli, šlo to blbě vymačkávat (měla jsem ty Petite Mars), ale malá se z toho naučila cucat (s pomocí a přidržením) poměrně brzy - jak jsme na jaře začali chodit víc ven, to jí bylo přes půl roku ,už jsme jeli kapsičky úplně běžně - míchala jsem jí do toho třeba přesnídávku s bílým jogurtem na odpoledne. Zkoušeli jsme i koupené kašičky nebo hotová jídla v těch kapsičkách, ale to mi jíst nechtěla. Takže tu jednu skleničku s obědem jsem na celodenní výlet, návštěvu u babiček apod. vzala, zbytek kapsičky nebo ty kelímky od Hami. To jsou většinou přesnídávky s tvarohem nebo různé kašičky (krupicová s ovocem apod.) a dětem to chutnalo oběma a jsou hlavně lehké. Koukala jsem, že už se dělají kapsičky i s jogurtem, tvarohem (Sunárek) nebo v krámu různé ty pacholíky, termixy, Skyr jogurty. Mně je dlabou oba, i ten pětiletej, kterej jinak ovoci a zelenině moc nedá, tak aspoň takhle do něj něco dostanu (kupuju ty kvalitnější, 100procentní), akorát jak už jsou děti větší, tak mi malá cca od roka ty doma plněné moc nechce a spíš ji zaujmou ty z krámu, holt jsou hezky barevné… jako rychlá sváča do kočáru ideální, my s tím nějak problémy nemáme, od cca 9 měs.z toho cucá pěkně, drží si ji, vyjímečně jí trochu vycákne…tak se to utře… na dovče se to hodilo, že to uměla už sama, akorát že po vycucání to zahodí. Když byl starší mimino, to to snad teprve začínalo a trvalo mu to taky dýl, než to pochopil, kolikrát se tím ohodil fakt luxusně
Někdy i mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit