Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V obchodě mi doporučili brusle Regina. Že už mi vydrží léta a ať si nekupuji nějaké levné, časem prý tak dobře nedrží kotník, že se ta opora kotníku láme. Máte s nějakou značkou zkušenost? Nechce se mi dávat 2000 za brusle, když jezdím občas.
Decathlon je na tohle super. Tam se dá vybrat. My jsme loni děckám tam koupili. Starší dcera má dospěláckou velikost nohy. Dámské nechtěla ani jedna dcera. Kanady mají. A dřív jsme kupovali ve Sportisimu. Bílé se zoubky.
@darktera píše:
V obchodě mi doporučili brusle Regina. Že už mi vydrží léta a ať si nekupuji nějaké levné, časem prý tak dobře nedrží kotník, že se ta opora kotníku láme. Máte s nějakou značkou zkušenost? Nechce se mi dávat 2000 za brusle, když jezdím občas.
Všechny tady ty levný brusle se zlomí v kotníku. Ani ty za 2 tis nebudou žádná sláva.
@JancaS84 Ok, děkuji. Tak se radši poohlédnu po nějakých těch lepších.
Já mám polstrované a jsou super, mám je za pár stovek z bazaru, paní je nevyužila a jsou pohodlné a teplé a přesně vidím i na dceři, že v takových rostoucích polstrovaných držela mnohem lépe kotníky než ve starých kožených ![]()
Příspěvek upraven 12.02.24 v 09:05
@Kocicka1987 Děti takové taky mají a ač je spousta lidí nedoporučuje, tak jsme s nimi taky spokojeni. Dotáhneme podle potřeby a hezky drží nohu. Kanady jsme tak nikdy neutahli, to se jim noha vaklala a měli odřené kotníky.
Já mám brusle worker sibiry, mám je už 15 let a nic se neláme. Dřív sem jezdila často, minimálně 3× týdně, teď už jen občas. Nevim teda jestli nesla kvalita dolu a nejsou min kvalitní teď než se vyráběly před těmi 15 lety, ale s těmi mými jsem spokojena.
@darktera takové mám dámské
u dětí na učení se spíše řeší, aby byly bez zoubků, to dcera má…