Jaké koupit dámské brusle?

346
12.2.24 07:57

Jaké koupit dámské brusle?

V obchodě mi doporučili brusle Regina. Že už mi vydrží léta a ať si nekupuji nějaké levné, časem prý tak dobře nedrží kotník, že se ta opora kotníku láme. Máte s nějakou značkou zkušenost? Nechce se mi dávat 2000 za brusle, když jezdím občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
12.2.24 08:04

Decathlon je na tohle super. Tam se dá vybrat. My jsme loni děckám tam koupili. Starší dcera má dospěláckou velikost nohy. Dámské nechtěla ani jedna dcera. Kanady mají. A dřív jsme kupovali ve Sportisimu. Bílé se zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36125
12.2.24 08:13
@darktera píše:
V obchodě mi doporučili brusle Regina. Že už mi vydrží léta a ať si nekupuji nějaké levné, časem prý tak dobře nedrží kotník, že se ta opora kotníku láme. Máte s nějakou značkou zkušenost? Nechce se mi dávat 2000 za brusle, když jezdím občas.

Všechny tady ty levný brusle se zlomí v kotníku. Ani ty za 2 tis nebudou žádná sláva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
12.2.24 08:15

@JancaS84 Ok, děkuji. Tak se radši poohlédnu po nějakých těch lepších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
12.2.24 08:21

Já mám polstrované a jsou super, mám je za pár stovek z bazaru, paní je nevyužila a jsou pohodlné a teplé a přesně vidím i na dceři, že v takových rostoucích polstrovaných držela mnohem lépe kotníky než ve starých kožených :lol:

Příspěvek upraven 12.02.24 v 09:05

• Citovat
  • Upravit
346
12.2.24 08:23

@Kocicka1987 Děti takové taky mají a ač je spousta lidí nedoporučuje, tak jsme s nimi taky spokojeni. Dotáhneme podle potřeby a hezky drží nohu. Kanady jsme tak nikdy neutahli, to se jim noha vaklala a měli odřené kotníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37142
12.2.24 08:27

Já mám brusle worker sibiry, mám je už 15 let a nic se neláme. Dřív sem jezdila často, minimálně 3× týdně, teď už jen občas. Nevim teda jestli nesla kvalita dolu a nejsou min kvalitní teď než se vyráběly před těmi 15 lety, ale s těmi mými jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
12.2.24 09:04

@darktera takové mám dámské :-) u dětí na učení se spíše řeší, aby byly bez zoubků, to dcera má…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová