Názor na vztah, ve kterém nejsou oba zamilovaní

Anonymní
11.2.24 18:48

Nazor na vztah, ve kterem nejsou oba zamilovaní

Dobry den, mela bych asi zvlastni dotaz, ale chci se zeptat jak to mate se vztahem a laskou. Je mi 28 poznala jsem muze kteremu je 30. Tak nejak jsme si rekli, ze jsme spolu. Ja jsem do nej zamilovana a on do me uplne ne. Je v poradku vstoupit do vztahu kdyz on me nemiluje? Je mozne, ze lasku si casem ke mne „vypestuje“? Ja mela vztahy jen dva a partneri predesly vzdy, ze me byli hotovy. Neznam tohle a nevim co s tom:( nebo zda ho mam nechat jit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
462
11.2.24 18:52

Já bych se na to vyprdla. Vždyť ten začátek, kdy jsou ze sebe oba hotoví, je krásnej. Proč se o to ochudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.24 18:54

@Malpigi me s nim krasne je :mrgreen: ale on to tolik asi neciti :mrgreen: :?

• Citovat
  • Upravit
31195
11.2.24 18:54

Lásku si nejde vynutit :), spíš tě časem vymeni až potká vhodnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8637
11.2.24 18:56
@Anonymní píše:
@Malpigi me s nim krasne je :mrgreen: ale on to tolik asi neciti :mrgreen: :?

A nemrzí tě to vůči němu?
Proč vůbec šel s tebou do vztahu, když není zamilovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42462
11.2.24 18:56

On ti řekl, že tě nemiluje? Nebo, jak si to poznala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9092
11.2.24 18:57

Vykašli se na to. Na co být ve vztahu kde si myslíš, že tě ten druhý nemiluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.24 18:57

@izabe rika ze je mu semnou taky dobre. Prijde mi stastny. Jen proste to z jeho strany tolik nevzplanulo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.24 19:03

@Havlova bavili jsme se o nas a proste jsem mu na neco rekla, ze mi chybu nebo tak neco a ja jemu ne..a on mi na to odpovedel, ze neni tolik zamilovany jako ja. Predemnou mu umrela pritelkyne. (Chodi na psychiatrii) je mozny ze je v citech pozadu kvuli tomu jsem si myslelam. Byl sam 5 let. Jsem prvni se kterou od te doby neco mel.

• Citovat
  • Upravit
42462
11.2.24 19:07
@Anonymní píše:
@Havlova bavili jsme se o nas a proste jsem mu na neco rekla, ze mi chybu nebo tak neco a ja jemu ne..a on mi na to odpovedel, ze neni tolik zamilovany jako ja. Predemnou mu umrela pritelkyne. (Chodi na psychiatrii) je mozny ze je v citech pozadu kvuli tomu jsem si myslelam. Byl sam 5 let. Jsem prvni se kterou od te doby neco mel.

Možná má obavy, aby se nestalo zase něco hrozného. Nevím, jak dlouho jste spolu, asi bych dala nějakou chvíli vztahu šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.24 19:10

@Havlova celkove se od prvniho potkani zname 5 mesicu

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.2.24 19:18
@Anonymní píše:
@Havlova celkove se od prvniho potkani zname 5 mesicu

Nebere antidepresiva…? Ty ho muzou dost tlumit v tom prozivani emoci…asi bych se toho docela bala, pokud mel takovyto traumaticky zazitek…mozna nebude schopen nikdy, te naplno milovat :? Kazdopadne pokud ti za to stoji, dej tomu cas…vypada to, ze bude pomerne stalej a spolehlivej a treba te bude mit proste jen hodne rad…i to neni spatne, takove city byvaji mnohem stabilnejsi, nez mega zamilovanost, ktera za pul roku vyprcha…

• Citovat
  • Upravit
34322
11.2.24 19:31
@Anonymní píše:
@Havlova bavili jsme se o nas a proste jsem mu na neco rekla, ze mi chybu nebo tak neco a ja jemu ne..a on mi na to odpovedel, ze neni tolik zamilovany jako ja. Predemnou mu umrela pritelkyne. (Chodi na psychiatrii) je mozny ze je v citech pozadu kvuli tomu jsem si myslelam. Byl sam 5 let. Jsem prvni se kterou od te doby neco mel.

Tohle dost meni situaci.
Takovy vztah je dost nevyzpytatelny. Muzes hodne ziskat i hodne ztratit, je to risk.
Zalezi na tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
11.2.24 21:54

😂 😂 😂 😂. Proč tedy s tebou chodí, když do tebe není zamilovaný? 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3180
12.2.24 07:15
@Anonymní píše:

nemusí být „pozadu“, ale nejspíš má blok se zamilovat, aby o tu ženu zase nepřišel.. Má prostě citové trauma, to bude těžší oříšek.. Vůbec, ale vůbec bych na něj netlačila, to je to poslední, co teď potřebuje! Nakonec ho tím pd sebe odeženeš.. Dej mu čas, pokud nejsi tolerantní a trpělivá, nech ho jít.. Jinak se budete trápit oba.., ty, že tě nemiluje a on, že tě nedokáže milovat a cítí z tvé strany nátlak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová