Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
potřebovala bych poradit, jaké hrnce koupit do kuchyně na vaření
Chěla jsem si pročíst nějaké recenze, ale našla jsem jich hrozně málo. Tak Vás chci poprosit o Vaše zkušenosti
Mám elektrický sporák a doteď jsem vařila v hrncích, které mi babička koupila na nějaké předváděčce, ale vydržely jen pár let… S jakou značkou a typem jste Vy nejvíc spokojeni? Díky za všechny postřehy - i ty negativní!!!
![]()
Já mám třeba od Tescomy řadu Vision, vařím teda na indukci, ale nemůžu si vynachválit. Nemaj duté úchyty, takže do toho ani nezateče voda v myčce, to trojitý dno.. Já jsem spokojená. Známá má Tlip (taky Tescoma) a té to rezavělo
a zůstávala voda po mytí v myčce právě v uších a pokličkách… Já si stěžovat nemůžu ![]()
Jo, a stály něco přes 4 tisíce mám ten dojem, ale přesně už nevím ![]()
Já vařím v hrncich od Zepter, jsou super, dá se v nich vařit skoro bez tuku, a dlouho drží teplotu, akorát je manžel koupza svobodna, mám jich jen pár, potřebovala bych ještě dokoupit, leč na to teď není, tak jsem vzala pár těch v Tescu, jak se na ně sbiraly body, a taky jsou dobré.
Na tu řadu Tescoma Vision jsem taky koukala, ale přijdou mi ty hrnce hodně těžké… Také se chci zeptat, zda se v nich opravdu nic nepřipaluje… Koukala jsem také na stránky zepter - ale nejsou tam uvedeny ceny-nemáte někdo představu kolik u nich ty hrnce stojí? Díky
Holky, chci si pořídit pár smaltovaných hrnců od firmy Belis. Máte s nimi zkušenosti? Váhám mezi hrnci z řady „Buble“ a „ala litina“. Díky.
@Elissa píše:
Ahoj,potřebovala bych poradit, jaké hrnce koupit do kuchyně na vaření
Chěla jsem si pročíst nějaké recenze, ale našla jsem jich hrozně málo. Tak Vás chci poprosit o Vaše zkušenosti
Mám elektrický sporák a doteď jsem vařila v hrncích, které mi babička koupila na nějaké předváděčce, ale vydržely jen pár let… S jakou značkou a typem jste Vy nejvíc spokojeni? Díky za všechny postřehy - i ty negativní!!!
![]()
Zkusila jsem několik typů a skončila u IKEA řada 365+, je levné a dobré.
@Lesina do Ikey máme daleko, já bych nejraději hrnce od českého výrobce. A kvůli alergii na kovy si chci dokoupit smalťáky. Ale vypadají hezky. ![]()
@ostlužina Já si až teď všimla, že se jedná o obnovenou diskusi
Jsem odpovídala na úvodní dotaz, promiň.
Tak smalťáky od českého výrobce budou fajn. Ale já co tady ještě manžel měl, než jsem přišla já, tak stačí trošku odštípnuté a hned to rezce v myčce - jen malé info… ![]()