Jaké koupit hrnce?

105
21.7.12 11:10

Jaké koupit hrnce?

Ahoj, :D potřebovala bych poradit, jaké hrnce koupit do kuchyně na vaření :D Chěla jsem si pročíst nějaké recenze, ale našla jsem jich hrozně málo. Tak Vás chci poprosit o Vaše zkušenosti :) Mám elektrický sporák a doteď jsem vařila v hrncích, které mi babička koupila na nějaké předváděčce, ale vydržely jen pár let… S jakou značkou a typem jste Vy nejvíc spokojeni? Díky za všechny postřehy - i ty negativní!!! :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
21.7.12 11:29

Já mám třeba od Tescomy řadu Vision, vařím teda na indukci, ale nemůžu si vynachválit. Nemaj duté úchyty, takže do toho ani nezateče voda v myčce, to trojitý dno.. Já jsem spokojená. Známá má Tlip (taky Tescoma) a té to rezavělo :nevim: a zůstávala voda po mytí v myčce právě v uších a pokličkách… Já si stěžovat nemůžu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.7.12 11:31

Jo, a stály něco přes 4 tisíce mám ten dojem, ale přesně už nevím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
21.7.12 12:11

Já jsem pro tescoma hrnce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
21.7.12 12:18

Já mám titanové a naprostá spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
21.7.12 18:28

Já vařím v hrncich od Zepter, jsou super, dá se v nich vařit skoro bez tuku, a dlouho drží teplotu, akorát je manžel koupza svobodna, mám jich jen pár, potřebovala bych ještě dokoupit, leč na to teď není, tak jsem vzala pár těch v Tescu, jak se na ně sbiraly body, a taky jsou dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
21.7.12 22:44

Na tu řadu Tescoma Vision jsem taky koukala, ale přijdou mi ty hrnce hodně těžké… Také se chci zeptat, zda se v nich opravdu nic nepřipaluje… Koukala jsem také na stránky zepter - ale nejsou tam uvedeny ceny-nemáte někdo představu kolik u nich ty hrnce stojí? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
5.10.13 17:35

Holky, chci si pořídit pár smaltovaných hrnců od firmy Belis. Máte s nimi zkušenosti? Váhám mezi hrnci z řady „Buble“ a „ala litina“. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.10.13 18:27
@Elissa píše:
Ahoj, :D potřebovala bych poradit, jaké hrnce koupit do kuchyně na vaření :D Chěla jsem si pročíst nějaké recenze, ale našla jsem jich hrozně málo. Tak Vás chci poprosit o Vaše zkušenosti :) Mám elektrický sporák a doteď jsem vařila v hrncích, které mi babička koupila na nějaké předváděčce, ale vydržely jen pár let… S jakou značkou a typem jste Vy nejvíc spokojeni? Díky za všechny postřehy - i ty negativní!!! :D :mavam:

Zkusila jsem několik typů a skončila u IKEA řada 365+, je levné a dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
5.10.13 18:55

@Lesina do Ikey máme daleko, já bych nejraději hrnce od českého výrobce. A kvůli alergii na kovy si chci dokoupit smalťáky. Ale vypadají hezky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.10.13 18:56

@ostlužina Já si až teď všimla, že se jedná o obnovenou diskusi :oops: :oops: Jsem odpovídala na úvodní dotaz, promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
5.10.13 19:00

@Lesina v poho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.10.13 20:27

Tak smalťáky od českého výrobce budou fajn. Ale já co tady ještě manžel měl, než jsem přišla já, tak stačí trošku odštípnuté a hned to rezce v myčce - jen malé info… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí