Jaké krémíky pro mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
13.5.12 14:45

@marvingay Někdo to musí brát bohužel i podle ceny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.5.12 11:08

rejžička: Jestli se nepletu, tak Saloos vyjde levněji. Bepanthen je dost drahý, takže ty rozdíly nejsou až tak velký. Ale pokud někomu funguje a nemá psychický blok, jako třeba já, že je v tom ropný derivát, tak asi nemá důvod měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
14.5.12 11:17

@marvingay Já ho nemám, dokud mi to někdo neřekne, asi tak. :roll:
Takže děkuju.. :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.5.12 11:25

Já většinou udělám tu chybu, že se podívám na složení a pak už prostě nemůžu. Saloos mám ozkoušený, teď chci zkusit Cannaderm, protože jsem o něm slyšela jen dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
17.5.12 12:40

Mně se miminko osypalo po olejíčku od hippu po koupání a dostávali jsme se z toho dost dlouho…následovala suchá kůže, zabral až mandlový olej do koupele Balmendol (tak nějak) a krém namíchaný přímo v lékárně. Ted máme kůži krásnou, krémem už nemažu dobré 3 měsíce a olejíček do koupele přidávám tak jednou za týden.
Po této zkušenosti nemažu malou ničím a nevím, zda dělám dobře :nevim: Jsem ráda, že má kůži krásnou, hladoučkou, žádná suchá místa.

Používám pouze rybilku na zadeček a na případné opruzeniny bepanthen, ale ty už jsme dlouho neměly :palec: Jo proti všudypřítomným slunečním paprskům jsem pořídila daylong baby a mažu jí obličejík a nožičky - i když ji sluníčku vědomě nevystavuji, občas se mu prostě nevyhneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí