Jaké máte erotické sny?

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
1.3.24 15:50

Jaké máte erotické sny?

Mám takový erotický sen.
Přála bych si odcestovat do Indie a tam si úplně sama bez mužské pomoci, ulovit tygra.
Pak si nechat z té šelmy udělat takovou tu kožešinu jakou si bohaté dámy dávaly před postel aby je nezábly nohy, když vstanou.
Tak jako to měla Lída Baarová, ve filmu „Dívka v modrém.“
Tu kožešinu bych si položila doprostřed pokoje a milovala se na ní s nějakým mladým svalnatým mužem.
Nešlo by mi o to, milovat se na jakékoliv kožešině.
Toužím po tom, milovat se na kožešině šelmy, kterou jsem si sama zabila!
Zabila jsem ji jen tak, z ženského rozmaru! Chtělo se mi vyjet si na lov a tak jsem si taky na lov vyjela. Jen tak pro zábavu. Protože se mi zkrátka chtělo!
Vím, že se mi to nikdy nesplní. To bych musela žít před 300 lety a povoláním být nějaká maharaní!
Ale alespoň jednou za život bych chtěla taky myslet jenom na sebe a na svá potěšení, tak jak to dělají všichni kolem mě a ne myslet vždy jen na to, jak vyhovět těm druhým, tak jak to dělám po celý svůj život.
Tak na tenhle svůj sen myslím, když v noci nemůžu spát a tak jen tak beze spánku ležím na zádech vedle svého muže, který jen chrápe a prdí do peřiny a který už o mne, jako o ženu, dávno ztratil zájem!
Má ještě někdo jiný taky tak ujetý erotický sen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
3.3.24 08:40

Můj sen

Teď už erotické sny nemám. Za den jsem tak utahaná, že večer zalehnu a spím.
Ale když jsem byla v pubertě, to bylo jiné!
Snila jsem, že až budu dospělá, stanu se v nějaké daleké, exotické zemi krásnou a mocnou panovnicí.
A budu tam mít soukromý harém složený z hezkých, mladých mužů!
Každou noc si jich několik pozvu do své luxusní ložnice vykládané zlatem a tam budem až do rána psát vlastní Kamasutru!
To byly krásné časy!
Kde jim je jen konec!
No a jako většina vdaných žen jsem nakonec dopadla tak, jak je znázorněno na tom druhém obrázku.
Kamasutru sice v knihovně máme ale když už k něčemu v naší panelákové ložnici vyjímečně dojde, je to zase jen několik minut trvající klasika. Takhle končí všechny mladické sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10629
3.3.24 08:47

Piš si sama se sebou dál 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.24 08:56

Nemám a nikdy jsem žádné neměla.

• Citovat
  • Upravit
4880
3.3.24 09:13

@Lacciana

Pokud v erotickém snu něco zabíjíš a spíše zvíře než člověka tak jsi pravděpodobně velice sadistická, mentálně zaostala osoba. Měla by jsi se možná někde svěřit a začít léčit, neboť tyto pocity o zabíjení nejsou zcela v pořádku.

Máš někde chybu v chemii v v mozku. Jsi proste psychicky nemocná. Nebo fakt x let bez sexu otyla:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
3.3.24 13:50
@Justin Case píše:
@Lacciana

Pokud v erotickém snu něco zabíjíš a spíše zvíře než člověka tak jsi pravděpodobně velice sadistická, mentálně zaostala osoba. Měla by jsi se možná někde svěřit a začít léčit, neboť tyto pocity o zabíjení nejsou zcela v pořádku.

Máš někde chybu v chemii v v mozku. Jsi proste psychicky nemocná. Nebo fakt x let bez sexu otyla:D
:mrgreen: :D
Mentalne zaostala osoba by byla, kdyby sve predstavy nedokázala ovládat a provozovala je, zejména proti vůli a bez souhlasu ostatních zainteresovaných osob. Me to nahodou přijde super sen, takovy originální, neotřelý! :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
3.3.24 19:35

…a nebylo by lepší, neužírat se nesplnitelným snem, ale dělat v reálném životě malé krůčky k vlastní sebehodnotě a dovolit si věnovat se někdy taky jen sobě? Sebehodnota člověka se neposuzuje podle toho kolik toho udělám pro druhé. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.3.24 14:55

@Bytsamsebou
Nerozumím příliš tomu, co váš komentář měl znamenat. Pokud to však mělo znamenat, že já a Laciana jsme jedna a tatáž osoba, tak potřebujete buď sex nebo psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.3.24 15:04

@Nicolliana
Vy musíte být bezvadná holka.
Ten váš obrázek to totiž vyjadřuje úplně přesně. Jen bych chtěla podotknout, že se píšu se dvěma C. Jinak už nemám co dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10629
7.3.24 15:04
@Nicolliana píše:
@Bytsamsebou
Nerozumím příliš tomu, co váš komentář měl znamenat. Pokud to však mělo znamenat, že já a Laciana jsme jedna a tatáž osoba, tak potřebujete buď sex nebo psychiatra.

A je správně ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.3.24 15:12

@Lacciana
Aha, už to vidím.
Ale všichni kdo mě znají, tvrdí, že jsem nesnesitelná hysterka. Takže bezvadná určitě nejsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.3.24 15:21
@Justin Case píše:
@LaccianaPokud v erotickém snu něco zabíjíš a spíše zvíře než člověka tak jsi pravděpodobně velice sadistická, mentálně zaostala osoba. Měla by jsi se možná někde svěřit a začít léčit, neboť tyto pocity o zabíjení nejsou zcela v pořádku…

Takže zabíjení lidí je cajk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
7.3.24 15:24

Můj nejerotičtější sen je, že mi přistaví před sklad eshopu Sephory kamion a Michele Morrone mi bude pomáhat ten sklad plenit, snad má tedy E řidičák :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
105466
7.3.24 16:00

Jestli je tvoje potěšení vraždit, tak pevně doufám, že se ti to nesplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
7.3.24 16:01

@Brejlo

Není, ale dokážu si predstavit, že má nějaká žena ve snu bejvaleho, který ji ubližoval atd. Ta divoká šelma ji asi nic v životě neudělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí