Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám takový erotický sen.
Přála bych si odcestovat do Indie a tam si úplně sama bez mužské pomoci, ulovit tygra.
Pak si nechat z té šelmy udělat takovou tu kožešinu jakou si bohaté dámy dávaly před postel aby je nezábly nohy, když vstanou.
Tak jako to měla Lída Baarová, ve filmu „Dívka v modrém.“
Tu kožešinu bych si položila doprostřed pokoje a milovala se na ní s nějakým mladým svalnatým mužem.
Nešlo by mi o to, milovat se na jakékoliv kožešině.
Toužím po tom, milovat se na kožešině šelmy, kterou jsem si sama zabila!
Zabila jsem ji jen tak, z ženského rozmaru! Chtělo se mi vyjet si na lov a tak jsem si taky na lov vyjela. Jen tak pro zábavu. Protože se mi zkrátka chtělo!
Vím, že se mi to nikdy nesplní. To bych musela žít před 300 lety a povoláním být nějaká maharaní!
Ale alespoň jednou za život bych chtěla taky myslet jenom na sebe a na svá potěšení, tak jak to dělají všichni kolem mě a ne myslet vždy jen na to, jak vyhovět těm druhým, tak jak to dělám po celý svůj život.
Tak na tenhle svůj sen myslím, když v noci nemůžu spát a tak jen tak beze spánku ležím na zádech vedle svého muže, který jen chrápe a prdí do peřiny a který už o mne, jako o ženu, dávno ztratil zájem!
Má ještě někdo jiný taky tak ujetý erotický sen?
Teď už erotické sny nemám. Za den jsem tak utahaná, že večer zalehnu a spím.
Ale když jsem byla v pubertě, to bylo jiné!
Snila jsem, že až budu dospělá, stanu se v nějaké daleké, exotické zemi krásnou a mocnou panovnicí.
A budu tam mít soukromý harém složený z hezkých, mladých mužů!
Každou noc si jich několik pozvu do své luxusní ložnice vykládané zlatem a tam budem až do rána psát vlastní Kamasutru!
To byly krásné časy!
Kde jim je jen konec!
No a jako většina vdaných žen jsem nakonec dopadla tak, jak je znázorněno na tom druhém obrázku.
Kamasutru sice v knihovně máme ale když už k něčemu v naší panelákové ložnici vyjímečně dojde, je to zase jen několik minut trvající klasika. Takhle končí všechny mladické sny.
Pokud v erotickém snu něco zabíjíš a spíše zvíře než člověka tak jsi pravděpodobně velice sadistická, mentálně zaostala osoba. Měla by jsi se možná někde svěřit a začít léčit, neboť tyto pocity o zabíjení nejsou zcela v pořádku.
Máš někde chybu v chemii v v mozku. Jsi proste psychicky nemocná. Nebo fakt x let bez sexu otyla:D
@Justin Case píše:
@LaccianaPokud v erotickém snu něco zabíjíš a spíše zvíře než člověka tak jsi pravděpodobně velice sadistická, mentálně zaostala osoba. Měla by jsi se možná někde svěřit a začít léčit, neboť tyto pocity o zabíjení nejsou zcela v pořádku.
Máš někde chybu v chemii v v mozku. Jsi proste psychicky nemocná. Nebo fakt x let bez sexu otyla:D
…a nebylo by lepší, neužírat se nesplnitelným snem, ale dělat v reálném životě malé krůčky k vlastní sebehodnotě a dovolit si věnovat se někdy taky jen sobě? Sebehodnota člověka se neposuzuje podle toho kolik toho udělám pro druhé. ![]()
@Bytsamsebou
Nerozumím příliš tomu, co váš komentář měl znamenat. Pokud to však mělo znamenat, že já a Laciana jsme jedna a tatáž osoba, tak potřebujete buď sex nebo psychiatra.
@Nicolliana
Vy musíte být bezvadná holka.
Ten váš obrázek to totiž vyjadřuje úplně přesně. Jen bych chtěla podotknout, že se píšu se dvěma C. Jinak už nemám co dodat.
@Nicolliana píše:
@Bytsamsebou
Nerozumím příliš tomu, co váš komentář měl znamenat. Pokud to však mělo znamenat, že já a Laciana jsme jedna a tatáž osoba, tak potřebujete buď sex nebo psychiatra.
A je správně
!
@Lacciana
Aha, už to vidím.
Ale všichni kdo mě znají, tvrdí, že jsem nesnesitelná hysterka. Takže bezvadná určitě nejsem!
@Justin Case píše:
@LaccianaPokud v erotickém snu něco zabíjíš a spíše zvíře než člověka tak jsi pravděpodobně velice sadistická, mentálně zaostala osoba. Měla by jsi se možná někde svěřit a začít léčit, neboť tyto pocity o zabíjení nejsou zcela v pořádku…
Takže zabíjení lidí je cajk?
Můj nejerotičtější sen je, že mi přistaví před sklad eshopu Sephory kamion a Michele Morrone mi bude pomáhat ten sklad plenit, snad má tedy E řidičák
.
Jestli je tvoje potěšení vraždit, tak pevně doufám, že se ti to nesplní.
Není, ale dokážu si predstavit, že má nějaká žena ve snu bejvaleho, který ji ubližoval atd. Ta divoká šelma ji asi nic v životě neudělala