Jaké máte erotické sny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.3.24 10:04

@Justin Case
Pokud je tomu tak, jak v komentáři uvádíte, potom nechápu, proč jsou v loveckých salóncích na každém zámku, na stěnách pověšeny desítky paroží.
To by tedy znamenalo, že ten šlechtic chce hned zpočátku každou návštěvu upozornit na to, že je retardovaný!
Z technického hlediska vlastně není rozdíl mezi lovem a rybařením. To by znamenalo, že podle vás jsou i všichni rybáři retardovaní.
Až tedy v létě nějakého u vody uvidíte, můžete mu jít sdělit svůj názor.
JISTĚ VÁM BUDE VDĚČNÝ!
A ještě rébus na závěr:
Lámu si hlavu s otázkou, co uděláte, když se půjdete v létě k rybníku koupat a sedne si na vás komár?
Pokud ho bez lítosti plácnete, tak potom už zcela postrádám u vašeho příspěvku smysl.
Komára zabít můžete ale jiné zvíře ne!
Potom ale nechápu, jak k tomu ten komár přijde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4985
9.3.24 10:08
@Radulka718 píše:
@Justin Case
Pokud je tomu tak, jak v komentáři uvádíte, potom nechápu, proč jsou v loveckých salóncích na každém zámku, na stěnách pověšeny desítky paroží.
To by tedy znamenalo, že ten šlechtic chce hned zpočátku každou návštěvu upozornit na to, že je retardovaný!
Z technického hlediska vlastně není rozdíl mezi lovem a rybařením. To by znamenalo, že podle vás jsou i všichni rybáři retardovaní.
Až tedy v létě nějakého u vody uvidíte, můžete mu jít sdělit svůj názor.
JISTĚ VÁM BUDE VDĚČNÝ!
A ještě rébus na závěr:
Lámu si hlavu s otázkou, co uděláte, když se půjdete v létě k rybníku koupat a sedne si na vás komár?
Pokud ho bez lítosti plácnete, tak potom už zcela postrádám u vašeho příspěvku smysl.
Komára zabít můžete ale jiné zvíře ne!
Potom ale nechápu, jak k tomu ten komár přijde!

Ano, každý kdo zabíjí jen tak zvíře je horsi než nějaká smažka. Je to o pocitu nadřazenosti, kteří tuto lidé musí mít a myslím, že to i ukaji jejich sexuální touhy…zabit zvíře ;) patříte mezi tyto jedince?:D :(
A ohledně komára…osobně zabijim komáry a klíšťata. Přenáší nemoce. Holub je přenáší taky, ale toho se dotýkat nemusíte a asi vám jen tak na obličej nesedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
9.3.24 13:38
@Justin Case píše:
Ano, každý kdo zabíjí jen tak zvíře je horsi než nějaká smažka. Je to o pocitu nadřazenosti, kteří tuto lidé musí mít a myslím, že to i ukaji jejich sexuální touhy…zabit zvíře ;) patříte mezi tyto jedince?:D :(
A ohledně komára…osobně zabijim komáry a klíšťata. Přenáší nemoce. Holub je přenáší taky, ale toho se dotýkat nemusíte a asi vám jen tak na obličej nesedne.

A on uz nekdy nekoho zabil eroticky sen? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.3.24 09:00

Asi tak jako většina vášnivých žen s bohatou sexuální fantazií i já mám svůj noční, tajný, erotický sen.
Když někdy nemohu usnout, přehrávám si ho v hlavě tak, jako když se dívám na dobrodružný film v kině.
V tom snu jsem šlechtična z 16tého století a plavím se po moři za mužem, kterého si mám vzít.
Naši loď však přepadnou piráti. Loď vyrabují a všechny členy posádky zabijí.
Protože ve svém snu si představuji, že jsem krásná jako Angelika,
(což ale ve skutečnosti není pravda)
tak mě ušetří a udělají si ze mne svou sexuální otrokyni!
Každy z těch zpocených, svalnatých pirátů mě může brutálně ošukat, kdykoliv se mu zlíbí a já proti tomu nemůžu vůbec nic dělat.
Jako noční sen mne tohle strašně vzrušuje.
Při té představě se vždycky udělám!
Zažít to ve skutečnosti by mě ale vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.24 09:56
@Roxana422 píše: Více

Ten se mi moc líbí!
Mám dojem, že si všichni hned myslí, že erotický sen je něco, co by si člověk stál zažít v realitě. A ono vůbec.

• Citovat
  • Upravit
4985
16.3.24 09:59
@Lama Lama píše: Více

Erotický sen o zabíjení zvířat mi přijde fakt dost labilní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
16.3.24 10:06
@ontarova.stara píše: Více

Michele Morrone by mě mohl plenit i bez Sephory a kamionu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
16.3.24 10:13
@Lama Lama píše: Více

Mě ano, probudil jsem se a málem mě zabilo, že to nebyla realita :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
16.3.24 10:26

@Lacciana Mě napadlo, jestli ta šelma není tvůj muž, který s tebou nechce nic mít. Zabiješ ji a on se pak jakoby musí dívat, jak se na něm miluješ s jiným. Takové zadostiučinění a zároveň vyjádření touhy po sexu. Ve snu jsi silná, nezávislá a konečně myslíš na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4985
16.3.24 10:29

@Pučálkovic.Amina

Silná a nezávislá..

Tyhle kecy jsou top :D :D :D a pak se může jít přilepit na Nuselak za třicítku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
16.3.24 11:16
@Pučálkovic.Amina píše: Více

To je nádherně perverzní. Zdá se vám někdy o mně? Že jsem třeba statný divočák, kterého ulovíte, a uděláte si ze mě výpečky s knedlíkem a se zelím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
16.3.24 15:56

@Roxana422!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.24 09:12

Zajímavá inspirace.

• načítám...