Jaké máte záliby?

17
4.1.20 23:40

Jaké máte záliby?

Krásný večer, co rádi děláte? Jaké máte známé i méně známé záliby? Zajímalo by mě i třeba co jste dělali před dětmi, za dob studia apod… Ráda bych si našla nějakého koníčka, tak bych vás chtěla poprosit o inspiraci :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Waterfall
5.1.20 00:03

Hmmm, no jedna z mých oblíbených je sex. A dá se na tom pořád nacházet spoustu nového.

V životě jsem hrála na klavír, dělala atletiku, hodně jsem četla, sborový zpěv, keramika dlouhé roky, šité korálkové šperky, domácí kosmetika…

Nyní mě baví vaření na vysoké úrovni, gastronomie je moje láska, ráda i peču, ale nemám buňky pro zdobení, takže se tím moc netrápím. Moc ráda cestují a fotím, ale jen při cestování, jinak mi skvěle zdobí polici. Grafika mi zbyla jako koníček po VŠ, moje druhá VŠ je můj nej koníček.
Muž by řekl, že pěstuji utrácení na profesionální úrovni. Občas ráda cvičím plavání, brusle, yoga, nějaké základní tancování. Z tvorby mi zůstala kresba, ta mi jde, malba byla vždy strašné patlání. Jo kdyby bylo více času ;)

• Citovat
  • Upravit
Pvln34
5.1.20 00:06

Ako dieťa som sa venovala baletu a behu, počas štúdia a práce to už bolo rôzne, u ničoho nevydržím dlho - TRX, plávanie, lyže. Do budúcna sa chcem naučiť šiť a jazdiť na koňoch :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1428
5.1.20 00:11

@Froge Za mlada konicku habafuk ( kytara, klavir, zpev - i vlastni tvorba, divadlo, psani, gymnastika, krasobrusleni, lyzovani, snowboard, priroda, cestovani). Dneska si spis planuju, co bych chtela delat, az opadnou zdrav. problemy - cestovani, siti, lidove tance a rada bych se vratila k psani… Jinak me teda bavi i moje posledni profese hodne vicemen je to takovy konicek, ale na HPP uz bych nechtela delat nikdy nic. To se pak z konicku stava rutina. Tomu bych se chtela vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waterfall
5.1.20 00:12
@Pvln34 píše:
Ako dieťa som sa venovala baletu a behu, počas štúdia a práce to už bolo rôzne, u ničoho nevydržím dlho - TRX, plávanie, lyže. Do budúcna sa chcem naučiť šiť a jazdiť na koňoch :srdce:
Šití je super, loni ke chytlo na dva měsíce, všechna zvířátka mají své nové super pelechy. Příbuzní poupravovane oblečení a nové závěsy a zase jsem to schovala :D Ale jednou se šicí stroj bude určitě hodit.
  • Citovat
  • Upravit
4443
5.1.20 00:26

Šití, tvoření z korálků, plsti atd… Zahrada… Dřív jsem dělala orientální tance. To doporučuji. Aqua fitness, posilovna, plavání… No ne vše naráz 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
5.1.20 00:31

Já miluju všechny klasické ruční práce: šití, vyšívání, pletení, paličkování,… Ale korálkování a háčkování mě nebaví. A pak mám ráda čtení, kreslení a malování. Z mládí mi zůstalo pouze to pletení a čtení, k malování a šití se chci vrátit, snad už brzy budu mít víc času. Jo a taky focení mě baví, to má dnes snad každý, ale neskromně napíšu, že mi to jde. :mrgreen: Ale musím pořešit techniku trochu.

Od září chodím soukromě na klavír. Nikdy jsem nechodila do hudebky, spíš mě táhlo to výtvarno, ale hrát na klavír se mi moc líbí. Po úrazu v dětství mám trochu méně pohyblivý jeden prst na pravé ruce. Některé skladby proto nezahraju technicky dobře i kdybych cvičila sebevíc, a to mě štve, ale nic s tím neudělám.

Sport moc nemusím, běhat ani dlouhé túry nesmím, ale aspoň na kole bych chtěla více jezdit, až se oteplí.
Jen kde vzít na všechno čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
5.1.20 01:04

Já mám koníčky typicky babkovské. Čtení, háčkování a noční sledování a hlasité komentování starých seriálů ve stylu „já jsem ti to říkala“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
5.1.20 01:25

Já jsem si většinu koníčků vystudovala (foto, film, jazyky, socio-plkání), tak se ten vztah k tomu změnil. :lol: Ale chtěla bych mít koníček ty ruční práce - to vám tu všem závidím, to se chci naučit, to neumím, ale tak nějak cítím, že by mi to mohlo jít. :mrgreen: Jinak miluju tanec ve skupině, tak si tak ve volném čase trdluju… A ráda chodím s kopce. Ale asi by to chtělo i jiný sport. A ještě mám koníček kosmetiku a péči o pleť, ale leze to do peněz i do úložných prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
5.1.20 01:30

Jóga a pilates, jazykové kurzy (teď momentálně němčina), moje zaměstnání - hra na nástroj, čtení, výlety a činohra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
5.1.20 07:31

Pěší turistika, jízda na kole, pilates, bosu, zahradničení, čtení. Na ruční a kreativní práce jsem levá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
5.1.20 08:30

Lezení na umělé stěně, cestování, filmy, koncerty. Pěstuju i s dítětem, letos prej začne na stěnu chodit s náma, říkala (má čerstvě tři, takže to moc nevidim že by ji to dlouhodobě bavilo, ale přála bych si, aby do budoucna lezla s náma).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12628
5.1.20 08:46
@Froge píše:
Krásný večer, co rádi děláte? Jaké máte známé i méně známé záliby? Zajímalo by mě i třeba co jste dělali před dětmi, za dob studia apod… Ráda bych si našla nějakého koníčka, tak bych vás chtěla poprosit o inspiraci :) :) :)

Konicky, jednoznacne cestovani po cechach I svete, muzea, galerie. Potom cteni, to mam celozivotne a vzdelavani se,.prochazky venky…na co jsem leva, rucni prace, peceni, neee gaucing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122453
5.1.20 12:24

Cestování. výlety. Je to krásné - ale časově náročné. Taky jsou potřeba finance - pokud zrovna nejedeš do Štramberka na trůbu. Jízda na kole - klidně i delší trasy po cyklostezce. Spojit příjemné s užitečným - zajet si na kole do Teplic nad Bečvou na minerálku a na propast. Všude je něco - zkus napsat, kde bydlíš a já ti napíšu, co je v okolí - nebo si kup knížku Toulavá kamera. Na Slovensku stojí za zmínku termály - Bešeňová, Podhájska, Velký Meder. Ten je asi nejlevnější. Horská turistika - Radhošť, Pustevny, Velký Javorník, Lysá hora - Smrk, Travný, Ivančena. Obec Hrčava na Česko - Slovensko - Polském pohraničí, směr Třinec - Mosty u Jablunkova. Z obce Nýdek na Velkou Čantoryji - přechod do Polska. Vzít si s sebou občanský průkaz.
Na Slovensku v Terchové muzeum legendárního zbojníka Juraje Ján :P Ošíka, naVelké Fatře Jánošíkovy ďůry s vodopády - vzít si dobré turistické boty.
Zajet si lanovkou někam - u nás třeba z Pusteven do Trojanovic. Na Fatře třeba na Chleb - ta je kabinková. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
6.1.20 21:11

Moje záliby jsou cestování, kolo, brusle, hra na piano a za poslední rok jsem se našla v háčkování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová