Jaké máte zvířatko?

180
29.5.17 13:32

Jaké máte zvířatko?

Máte doma někdo nějaké zvířatko? My jsme si ted pořídili štěnátko a teda děti jsou z něj unešený, akorát já začínám být na pokraji zhroucení :D Všude bordel a čuránky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
29.5.17 13:35

Dvě britky, tři psy a agamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.5.17 13:35

Tři kočky. Jen co zjistím, která mi chodi spát do kvetoucího truhlíku, tak bude asi milionta přednáška na tema - tohle je pelisek, je truhlík pelisek?, kterou kočka zaujatě vyslechne a odebere se chrápat do čistého prádla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.5.17 13:38

My zvíře nemáme, máme tři děti a to stačí a vydá za všechny zvířata světa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.5.17 13:38

Bišonek, želva a dvě měsíční děti. Fenka už je větší, takže s ní problém není, neboj štěňátko se to brzy naučí a bude vše ok :kytka: Náš pes má výhodu, že nelíná, takže z něj bordel není vůbec žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
29.5.17 13:40

Od mala mame psi, nejdriv dogu, potom pince (ty byli dva) a docasne sme meli i krizence ovcaka, uznavam ze tri psi uz byl binec :D ale jinak pohoda, musi prejit to steneci obdobi, pak uz bude klid :D este sme meli mensi zvirata v terariich (mysi, potkany, zabu,..) ale to nedela bordel vubec. Akorat kralik se mi moc neosvedcil, chtel porad behat a vsude po byte byla halda chlupu, museli sme ho presunout do venkovni kralikarny, kdyz se narodil syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.5.17 13:43

Dva velké kocoury, dva hady, rybičky, krevetky…děti by chtěli víc, ale nejdřív musíme dostavět a přestěhovat se :lol:

Neboj, štěně se naučí čůrat venku, ale ten začátek je prostě boj. Ale ty to dáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15257
29.5.17 13:43

Máme čivavu a kocoura, zvířata už byla dospělá když se dcera narodila, takže v pohodě. K hodně malým dětem, do 4-5let, bych si štěne nepořídila, na to jsem moc líná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
29.5.17 13:53

Máme morče, Betu-bojovnici a afrického šneka. Dcera by chtěla psa, já jsem na vážkách. Ještě uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
29.5.17 13:54

Vždycky jsme měli křečíky. Letos nám 3 za sebou brzo umřeli, 2 na stáří a jeden byl asi nemocnej. Potom jsme si pořídili sýráčka, měli jsme ho měsíc. Utekl oknem. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.17 14:02

My mame 4 morcata a uvazujeme, ze si adoptujeme nejakou starsi klidnou kocicku. :palec: Ale jako dite jsem mela snad vsechno - krecky, papousky, zebricky, rybicky, kocku, kralika. Morcata jsou moje srdcovka, mame je z chovne stanice. Klidne bych brala dalsi, ale uz ted maji domek vetsi nez ja loznici. :lol: Kocka je moje velke prani, manzel se ted zacal rozhoupavat, tak uvidime. On by radsi chtel zelvu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
29.5.17 14:02

Axolotly mexické - 2 kusy. Albína se zlatýma očima a šedého. Jsou dokonalí, jak stojí na ocase, tváří se jako „Bezzubka“ (z Jak vycvičit draka), předníma packama máchají ve vodě, aby se udrželi v rovnováze a čumí na mě z akvárka - fakt, sledují, každý pohyb. Když se přiblížím, tak startují nahoru, že bude něco dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
29.5.17 14:04

Tři psy, dvě fretky, dva axolotli, agamu. Občas v dočasce hady, fretky a jinou havěť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
29.5.17 14:05

Dva psy, rybičky, králíka…nejvíc mě irituje králík, všechno kouše, dělá bordel, smrdí i když cistim téměř denně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
29.5.17 14:13
@Damikl píše:
Máte doma někdo nějaké zvířatko? My jsme si ted pořídili štěnátko a teda děti jsou z něj unešený, akorát já začínám být na pokraji zhroucení :D Všude bordel a čuránky :D

2 feny, 2 kocky, myšku, 11 morcat, 2 kraliky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný