Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte doma někdo nějaké zvířatko? My jsme si ted pořídili štěnátko a teda děti jsou z něj unešený, akorát já začínám být na pokraji zhroucení
Všude bordel a čuránky ![]()
Tři kočky. Jen co zjistím, která mi chodi spát do kvetoucího truhlíku, tak bude asi milionta přednáška na tema - tohle je pelisek, je truhlík pelisek?, kterou kočka zaujatě vyslechne a odebere se chrápat do čistého prádla
My zvíře nemáme, máme tři děti a to stačí a vydá za všechny zvířata světa ![]()
Bišonek, želva a dvě měsíční děti. Fenka už je větší, takže s ní problém není, neboj štěňátko se to brzy naučí a bude vše ok
Náš pes má výhodu, že nelíná, takže z něj bordel není vůbec žádný.
Od mala mame psi, nejdriv dogu, potom pince (ty byli dva) a docasne sme meli i krizence ovcaka, uznavam ze tri psi uz byl binec
ale jinak pohoda, musi prejit to steneci obdobi, pak uz bude klid
este sme meli mensi zvirata v terariich (mysi, potkany, zabu,..) ale to nedela bordel vubec. Akorat kralik se mi moc neosvedcil, chtel porad behat a vsude po byte byla halda chlupu, museli sme ho presunout do venkovni kralikarny, kdyz se narodil syn.
Dva velké kocoury, dva hady, rybičky, krevetky…děti by chtěli víc, ale nejdřív musíme dostavět a přestěhovat se ![]()
Neboj, štěně se naučí čůrat venku, ale ten začátek je prostě boj. Ale ty to dáš ![]()
Máme čivavu a kocoura, zvířata už byla dospělá když se dcera narodila, takže v pohodě. K hodně malým dětem, do 4-5let, bych si štěne nepořídila, na to jsem moc líná ![]()
Máme morče, Betu-bojovnici a afrického šneka. Dcera by chtěla psa, já jsem na vážkách. Ještě uvidíme.
Vždycky jsme měli křečíky. Letos nám 3 za sebou brzo umřeli, 2 na stáří a jeden byl asi nemocnej. Potom jsme si pořídili sýráčka, měli jsme ho měsíc. Utekl oknem. ![]()
My mame 4 morcata a uvazujeme, ze si adoptujeme nejakou starsi klidnou kocicku.
Ale jako dite jsem mela snad vsechno - krecky, papousky, zebricky, rybicky, kocku, kralika. Morcata jsou moje srdcovka, mame je z chovne stanice. Klidne bych brala dalsi, ale uz ted maji domek vetsi nez ja loznici.
Kocka je moje velke prani, manzel se ted zacal rozhoupavat, tak uvidime. On by radsi chtel zelvu ![]()
Axolotly mexické - 2 kusy. Albína se zlatýma očima a šedého. Jsou dokonalí, jak stojí na ocase, tváří se jako „Bezzubka“ (z Jak vycvičit draka), předníma packama máchají ve vodě, aby se udrželi v rovnováze a čumí na mě z akvárka - fakt, sledují, každý pohyb. Když se přiblížím, tak startují nahoru, že bude něco dobrého.
Tři psy, dvě fretky, dva axolotli, agamu. Občas v dočasce hady, fretky a jinou havěť.
Dva psy, rybičky, králíka…nejvíc mě irituje králík, všechno kouše, dělá bordel, smrdí i když cistim téměř denně ![]()
@Damikl píše:
Máte doma někdo nějaké zvířatko? My jsme si ted pořídili štěnátko a teda děti jsou z něj unešený, akorát já začínám být na pokraji zhrouceníVšude bordel a čuránky
2 feny, 2 kocky, myšku, 11 morcat, 2 kraliky