Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@catherine100 Kralika naucit na zachudek a pochopit, proc dela bordel
Malo pousteni mimo klec, leze na nej jaro (je kastrovany?), spatna podestylka…?
Čtyři větší psi, dvě kočky, morčata, potkani, králík, andulky, rybičky…venku slepice, chystam se na dvě kozicky
… Doufám, ze jsem na nikoho nezapomněla
jo a tři děti a manžel ![]()
@catherine100 nám první králík ochcaval zed kolem klece do metrové výšky… To bylo labuzo
tak šel… (Na kastraci) a od te doby byl milionovej ![]()
@Reinka píše: Čtyři větší psi, dvě kočky, morčata, potkani, králík, andulky, rybičky…venku slepice, chystam se na dvě kozicky… Doufám, ze jsem na nikoho nezapomněla
![]()
![]()
jo a tři děti a manžel
Hezky ![]()
@Afrikana na zachudek chodí, ale stejně ja prostě cítím ze smrdí, pouštím ho často, ale ozira dětem hračky…
Jinak je fajn, mazlivej, s dětmi si hraje, vaří se mnou…aleA ten. Bordel mi vadi
Jestli je kastrovany nevím, manžel ho v hospodě vyměnil za flašku rumu
,aby synkovi udělal radost a me nás. al ![]()
@catherine100 Jestli muzu poradit, tak do zachudku pouzivat hrudkujici podestylku Cats Best Oko Plus, pokud uz to nedelate. To je jedine, co opravdu, ale opravdu nesmrdi. Jakekoliv hobliny, drevite pelety, Asan, bunicita podestylka, konopna podestylka ci cokoliv jineho je hned citit. A hracky leda uklizet
Takove darky jsou nejlepsi, za to bych taky dost „podekovala“ ![]()
@Afrikana díky kouknu na to, teď mám nějaké ty palety, drahe byly a stejne smrdí ![]()
Uklízet hračky s dvěma malým a detma mission impossible
Dvě fenky, dvě zakrslé králice a přemýšlím, co dalšího bychom si pořídili, chtěla bych ještě psa, ale mám víc oblíbených plemen a to bych si je musela pořídit všechny ![]()
Momentálně jen psa a rybyčky. Měli jsme kocoura, ten nám teď znizel, tak čekáme, až známýmu odrostou koťátka a vezmen nového.
@Damikl Kdyz jsem byla mala mela jsem psa, tri kocky, slepice, kraliky
ted uz jsem vyrostla a ted mame doma zelvu
, ale tu jsme si poridili s chlapem jak jsme se poznali pred 10lety
zviratko detem poridime, az budeme vedet, ze se o nej oprvdu budou starat a ne my.