Jaké mlíčko a plínky, výhodné?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@zoui08 Znáš stránku miminakupy.cz? Nemusíš hned měnit oblíbené značky. Jinak já používám látkové plínky a kojím, takže moc neporadím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica píše:
UM kupujeme Babylove a je super!
A kolik stojí Babylov 800g a kde ho prosím kupuješ? A od kolika měsíců dáváš toto mlíčko svému drobečkovi? děkuji.
- Citovat
- Upravit
Tak o těhlech stránkách slyším prvně. To se na to musím mrknout. Děkuji.
- Citovat
- Upravit
Taky mě napadlo mateřské mléko a látkové plenky. Ale chápu, že kojit se nezdaří každému. Látkové plenky bys ale zkusit mohla. Já byla moc spokojená a chystám se to dělat i u druhého dítěte. Mohla bys to nakombinovat - látkové doma, jednorázovky na cesty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zoui08 My už kupujeme 3kové, to je tuším 600g za cca 140,–. Začali jsme ho dávat na půl roce. Do té doby jsme měli Sunar Nutradefense. Seženeš ho ale jedině v DM drogeriích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus plenky Babylove z DM, se slevovými kuponky výjdou fakt levně a kvalita dobrá, moje dvojčata na nich vyrostla, protože v pampersu krát dvě děti bychom teda taky finančně nevyšli ani když je v akcích ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kojím, tak s UM neporadím, ale plíny nakupuju jen v akcích.. Nechce se mi dávat víc jak 3-3,50 Kč za jednu ve velikosti 4.. Huggies jsou naprd, dobrý mají v Lidlu, ale akce jsou málo, v Albertu nebo Globusu mívají akce na Bella Happy, ty jsou taky fajn, v Rosmannovi mají taky jejich pleny docela dobrý, taktéž v DM - s kupónkama jsou výhodné, Pampers mívají výhodné v Rosmannovi, občas v Kauflandu..Asi nejlevnější pleny mají v Albertu - jejich značka, červený obal.. Za ty peníze docela ujdou, akorát jsou docela tvrdý..
chce to hlídat akce http://www.miminakupy.cz/prebalovani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Problém je, že na počáteční UM nesmějí být ze zákona žádné slevové akce. Babylove mléko stojí kolem těch 140,– 600 gramů, ale to dávkování je o něco větší (- je tam větší naběračka, takže asi spotřeba bude o něco větší). Ale kvalitní to mléko je - je také v bio kvalitě. Pak ještě asi vyjde levněji klasický Sunar. Záleží, co bude vyhovovat miminku.
A plenky taky Babylove? Někdo si chválí Tesco plenky, ale nevím, já jsem dávala taky látkové
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babydream z Rossmana je ještě levnější než Babylove z DM, ne? A myslím, že mlíka jsou kvalitní všecky. Možná se hůř rozmíchávají ta levnější. Záleží spíš jestli prckovi sedne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babylove, Babydream plínky ok. I ty Clever z Billy, Euroshopper z Alberta celkem jdou. Vyzkoušej, uvidíš. Z Lidlu jsou taky dobré plíny, Toujours ale nejsou extralevné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky moc.
ještě se chci zeptat na ty látkové pleny??kolik se jich tak za den vypotřebuje? a to se dávají dvě plenky že? Ty jo a neperete kvůli tomu často? já už takhle peru dost často, protože mám ještě 4 letou holčičku a muže. S těmi látkovími nemám vůbec zkušenosti, tak že nevím co a jak???
- Citovat
- Upravit
@hofka píše:
Babylove, Babydream plínky ok. I ty Clever z Billy, Euroshopper z Alberta celkem jdou. Vyzkoušej, uvidíš. Z Lidlu jsou taky dobré plíny, Toujours ale nejsou extralevné.
Ty Toujours sem myslím kupovala tenkrát dceři.. kolimteď stojí 3??
- Citovat
- Upravit
Pokud jsi blíž od hranic Německa, nebo máš poblíž někoho z rodiny, určiztě se to tam vyplatí
My nakupujeme jen tam, jezdíme tam pro pleny a mlíko. Pleny Mamia za 7euro a jsou super, mlíko Hipp Bio Combiotic, který tady vyjde na 300kč, tam kupujeme v Rossmanu za 7euro
Pleny v Edece ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky, mám 3 měsíčního chlapečka a kvůli finanční situaci řeším, jaké kupovat plenky levnější a na jaké mlíčko (levnější a přitom kvalitní) bych mohla přejít. Zatím dávám Nutrilon, ale ten je moc drahý a plenky od pemprs také. Slyšela jsem o mlíčkách Babydream, Babylov, Bebivita a babika.Pak o Bebilon z Polska, ale ten mi nějak zvlášť výhodnější nepřide. Samozřejmě mi jde hlavně i o to, aby to mlíčko bylo kvalitní a také i plenky. Třeba jsem jednou koupila plíny od Huggies a malej mi je skoro pokaždé pročůral. Tak že jsem ho musela extra častěji přebalovat a přitom v plínce tolik načůráno něměl. Je to zvláštní, přitom si Huggies některé mamky tak chválí.. Poradíte mi někdo a sdílíte své zkušenosti, jak s mlíčkem, tak s plenkami? moc děkuji.
Příspěvek upraven 19.10.12 v 19:05