Jaké multivitamíny dáváte dětem?

78
11.10.20 10:32

Jaké multivitamíny dáváte dětem?

Ahoj, zajímalo by mě jaké vitamíny dáváte dětem na posílení imunity. Tablety, cucavé želé bonbony, sirupy.. Popřípadě tipy s jakými jste nejvíce spokojeni. Moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14723
11.10.20 10:36

Žádné, dej jim ovoce a zeleninu

anebo pouze něco cíleného - když má špatné nehty - tak něco na nehty
ale dětem není při správné výživě nutné něco dávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
11.10.20 10:38

@Matylda.maty žádné. Jak píše výše- ovoce zelenina. Prostě pestrá strava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
11.10.20 10:38

Taky nic, jen pestrou stravu plnou zeleniny, ovoce atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
11.10.20 10:43

Ovoce, zelenina a ještě dávám vitamín d. Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.10.20 10:48

Nic. Zkoušela jsem vše možné a nemožné a nepomohlo nic a to ani strava plná ovoce a zeleniny. Letos jsem se na to vykašlala a dítě onemocnělo až teď.
Je to v dítěti. Pokud má sklon k nemocem, tak to tak je. A naopak některé děti jsou zdravé, i když se stravují hrozně a vitamíny jsou pro ně sprosté slovo.

• Citovat
  • Upravit
14376
11.10.20 10:48

Roční jen Vitamín D, tříletému Vitamín D, C a vápník. Je to jako lipo bonbon, od Dr. Maxe, 50 tablet za 99 Kč. Dávám z důvodu růstových bolestí v noci a musím říct, že se to opravdu hodně zlepšilo. Loni jsem dávala Imunoglukan sirup, protože z jeslí přinesl každou nudli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
11.10.20 11:06

Já dávám od září do cca února sirup Imunoglukan. Samozřejmě denně ovoce, zelenina a pohyb na čerstvém vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6025
11.10.20 11:17

Ráno po snídani buď Vibovit nebo Marťánky, odpoledne Sirup Betaglukan od Dr. Maxe. Je na tom mravenec… loňskou zimu nám to takto fungovalo, že jsme se vyhnuli většímu marodění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
11.10.20 11:23

Taky bych chtěla zařadit něco víc, co se týče vitamínů. Ovoce a zeleninu sice syn (2,5 roku) jí, ale nevěřím, že v dnešní době z toho získá potřebné množství vitamínů. Ok, pokud má někdo domácí, tak ano, ale v běžně dostupné zelenině a ovoci to podle mě prostě není žádná hitparáda. Zatím dávám déčko a sirup Jack Hlívák. Ale nějaký ten multivitamín by určitě neuškodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.10.20 11:35

Ji dost ovoce, zeleninu + jedno C v tablete rano. Litaji pravidelne venku. Kdyz to jde na slunci.
Chodi normalne obleceni a ne milion vrstev.
Zatim ani naznak rymy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15858
11.10.20 11:36

Žádné, suplementy jsou projevem hlouposti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.10.20 11:37

@Matylda.maty Žádné,hodně ovoce a zeleninu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.10.20 11:42

My mame i domaciho kocoura, ted mesic mame dva. Myslim si, ze i ta pritomnost a kontakt se zviraty dela sve, ze deti nejsou choulostive na kazdy bacil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
11.10.20 11:52

@Matylda.maty dávám už mnoho let Imunoglukan, rybí olej, Marťánky a Preventan. Syn je zdravej jako řípa, nachlazení pokud chytne, za 2 dny je pryč. Teplotu neměl už několik let, možná tak 4× za celý život. Nevím, jestli je to tim nebo ne. Mám z práce poukázky do lékárny, tak za to vždycky nakoupím zásoby pro syna i pro nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí