Úkol z ČJ - střední škola

10.10.20 22:54

Úkol z ČJ - střední škola

Zdravím všechny! :* Syn dostal úkol z ČJ a nevíme si s ním rady. Předem moc děkuji za pomoc a případné vyřešení.. Mějte se fajn a držte se - v dnešní době obzvlášť. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
10.10.20 22:59

To jako vazne? Student stredni skoly tohle neumi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.20 23:06

@Tarjei On je teď v prváku a prý si ani nepamatuje, že to brali. A já už jsem na to taky blbá :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
10.10.20 23:11
@chladnahlava píše:
@Tarjei On je teď v prváku a prý si ani nepamatuje, že to brali. A já už jsem na to taky blbá :lol: :roll:

Prosímtě, neber to jako povýšenost, ale to, že mu někdo pošle řešení mu nijak nepomůže. Ať koukne na youtube a zkusí dostudovat:

https://www.youtube.com/results?…

Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.20 23:13

Jsou to jednoduche ukoly. Kdyz si precte zaklady o rozboru vety (podmet, prisudek…) a souveti, bude to mit za chvilku hotove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5745
11.10.20 00:09

Souhlasím s názory výše, plus tedy mi přijde dost potupné, aby za středoškoláka řešila úkoly máma na netu. Kdyby zavolal spolužákům, když neví, to bych pochopila, ale když za něj budeš vše řešit ty, nenaučí se být samostatný nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10697
11.10.20 01:29
@chladnahlava píše:
Zdravím všechny! :* Syn dostal úkol z ČJ a nevíme si s ním rady. Předem moc děkuji za pomoc a případné vyřešení.. Mějte se fajn a držte se - v dnešní době obzvlášť. :andel:

To je úkol z 6 třídy, už se asi začínají projevovat následky těch prázdnin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí