Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny!
Syn dostal úkol z ČJ a nevíme si s ním rady. Předem moc děkuji za pomoc a případné vyřešení.. Mějte se fajn a držte se - v dnešní době obzvlášť. ![]()
@Tarjei On je teď v prváku a prý si ani nepamatuje, že to brali. A já už jsem na to taky blbá
![]()
@chladnahlava píše:
@Tarjei On je teď v prváku a prý si ani nepamatuje, že to brali. A já už jsem na to taky blbá![]()
Prosímtě, neber to jako povýšenost, ale to, že mu někdo pošle řešení mu nijak nepomůže. Ať koukne na youtube a zkusí dostudovat:
https://www.youtube.com/results?…
Hodně štěstí.
Jsou to jednoduche ukoly. Kdyz si precte zaklady o rozboru vety (podmet, prisudek…) a souveti, bude to mit za chvilku hotove.
Souhlasím s názory výše, plus tedy mi přijde dost potupné, aby za středoškoláka řešila úkoly máma na netu. Kdyby zavolal spolužákům, když neví, to bych pochopila, ale když za něj budeš vše řešit ty, nenaučí se být samostatný nikdy…
@chladnahlava píše:
Zdravím všechny!Syn dostal úkol z ČJ a nevíme si s ním rady. Předem moc děkuji za pomoc a případné vyřešení.. Mějte se fajn a držte se - v dnešní době obzvlášť.
To je úkol z 6 třídy, už se asi začínají projevovat následky těch prázdnin ![]()