Program omezující dítěti užívaní PC/mobilu

43035
10.10.20 07:30

program omezující dítěti užívaní PC/mobilu

Doporučte mi svůj program/aplikaci hlavně na PC
napište mi, co to umí

hlavně bych chtěla, aby to umožnilo děcku užívat některé webové stránky jen v omezeném čase - konkrétně youtube a online hry - je aplikace, která by poznala, že na spuštěné webovce se hraje online hra, nebo je třeba všechny znát a vyjmenovat?

a samozřejmě aby to nepustilo program stažený na PC mimo vymezený čas.

chtěla bych, aby měli možnost hledat si informace na google, používat email, skype atd. jen aby na tom nemastili hry a nesledovali furt videa.

doporučte i podobné aplikace na mobil, ačkoli to pro nás ještě není akutální.

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20901
10.10.20 08:01

Druhy ucet s omezenyma pravama? Rodicovsky zamek? Pokud uz umi frcet na googlu. Tak si hnedka najdou, jak ten program oddelat a zablokovat/oblibnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.10.20 08:07
@Cenarius píše:
Druhy ucet s omezenyma pravama? Rodicovsky zamek? Pokud uz umi frcet na googlu. Tak si hnedka najdou, jak ten program oddelat a zablokovat/oblibnout.

ja nejsem tak sbehla, ale nastaveni uzivatele umoznuje to, co jsem vyse psala? Pouzivat jen urcite webove stranky v urcite hodiny?
neni to jen o tom, jestli muze stahovat, mazat a pod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
10.10.20 08:48

Pro mobily se nám osvědčila aplikace Family Link.

Nastavit konkrétní hodiny pro použití konkrétní stránky nebo aplikace to ale neumožňuje, takže v tom směru by Ti to asi nevyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
10.10.20 10:09
@BohunkaP píše:
Pro mobily se nám osvědčila aplikace Family Link.Nastavit konkrétní hodiny pro použití konkrétní stránky nebo aplikace to ale neumožňuje, takže v tom směru by Ti to asi nevyhovovalo.

No teoreticky to jde, jde nastavit limity u jednotlivých aplikací, které v mobilu jsou, máme to. Problém je ale v tom, že jakmile se vyčerpá čas na jedné, jde přejít na druhou atp., ale to jde zas celkem vyřešit celkovým denním limitem používání daného zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
10.10.20 10:45

@SibyllaTrelawney, to jo - já jsem to ale pochopila tak, že chce pro některou aplikaci nastavit konkrétní hodinu… což myslím, že na Family Link nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
10.10.20 16:21

@BohunkaP to ne, to nejde… ale pak @Pudloslava píše o omezeném čase, a to nastavit jde a eventuálně povolený limit na den ještě ošetřit nastavením večerky, možná by to i vyhovovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí