Jaké noční prádlo do postele?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15880
15.1.24 11:38
@Lorre píše:
A to zas ne. Některé kousky umí divy :).

To možná, ale jen do té doby než to sundá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30465
15.1.24 12:09
@Černá Madonna píše:
To možná, ale jen do té doby než to sundá. ;)

No to už je holt osud :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15880
15.1.24 12:13
@Lorre píše:
No to už je holt osud :lol:.

No… na osud bych to zase tak úplně nesváděla.
Každý máme možnost výběru. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30465
15.1.24 12:24
@Ploskutáček píše:
To jazyčisko vystrkuješ na mě? A kde je Marion, vole? Kams ji dal? První rande + spaní = nahatost…

Každých pár let musíš vyměnit za funkční zboží :nevim:. Ono se to vždycky nějak porouchá, ta kvalita se taky snižuje :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15880
15.1.24 12:30
@Lorre píše:
Každých pár let musíš vyměnit za funkční zboží :nevim:. Ono se to vždycky nějak porouchá, ta kvalita se taky snižuje :P

Musíš vybírat starší kousky :think:… i když teda, ona je zrovna stejný ročník jako já. :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148504
15.1.24 12:30

Nevím jak chlapi dneska, ale za mých mladých let bylo klukům úplně jedno co mám na sobě pokud se chtěli dostat pod to. Ale nějaká hezká jemná košilka neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30465
15.1.24 12:36
@Anna766 píše:
Nevím jak chlapi dneska, ale za mých mladých let bylo klukům úplně jedno co mám na sobě pokud se chtěli dostat pod to. Ale nějaká hezká jemná košilka neuškodí.

Jo ty si slečny zjevně taky myslí, když chodí i do společnosti v těch hrozných teplákových soupravách, nasravackach apod… Ale já bych teda dělal že ji neznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148504
15.1.24 12:42
@Lorre píše:
Jo ty si slečny zjevně taky myslí, když chodí i do společnosti v těch hrozných teplákových soupravách, nasravackach apod… Ale já bych teda dělal že ji neznám :lol:

Popisuju situaci kdy už je ruka v rukávě a schyluje se k sexu, to už je slečna evidentně vybraná a zjevně se líbí už v tom co má na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30465
15.1.24 12:44
@Anna766 píše:
Popisuju situaci kdy už je ruka v rukávě a schyluje se k sexu, to už je slečna evidentně vybraná a zjevně se líbí už v tom co má na sobě.

Ale já ne :P. Musel sem si postěžovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.24 22:00
@Anna766 píše:
Popisuju situaci kdy už je ruka v rukávě a schyluje se k sexu, to už je slečna evidentně vybraná a zjevně se líbí už v tom co má na sobě.

Dobrý den,

slečna se může ale líbit ještě víc. Můj přítel se mi líbí v čemkoliv, ale když oblékne kožená tanga, kšandy a baret, šílím po něm.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148504
16.1.24 11:56
@Vztahový expert píše:
Dobrý den,

slečna se může ale líbit ještě víc. Můj přítel se mi líbí v čemkoliv, ale když oblékne kožená tanga, kšandy a baret, šílím po něm.

Luděk

Věřím. :kytka: ale kdyby mi v tom přišel do postele manžel, umřu smíchy a ze sexu nebude nic. :D nic ve zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.24 14:05
@Anna766 píše:
Věřím. :kytka: ale kdyby mi v tom přišel do postele manžel, umřu smíchy a ze sexu nebude nic. :D nic ve zlém.

Dobrý den,

tak vy nejste gay, tak byste se smála. Ale pro nás, co gayové jsme, je tohle velmi vzrušující.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
16.1.24 18:52
@Černá Madonna píše: :lol:
To nevadí, ale sexy je to taky. :P
Každopádně platí, to co jsem napsala.
Samotná sebevíc sexy košilka bez přitažlivého těla, bude houby platná. :nevim: :jazyk:

musím souhlasit…eroticnost prádla se odvíjí od stavu postavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
16.1.24 19:04
@Vztahový expert píše:
Dobrý den,

tak vy nejste gay, tak byste se smála. Ale pro nás, co gayové jsme, je tohle velmi vzrušující.

Luděk

jesteze tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.24 19:07
@Venetia píše:
jesteze tak

Přesně tak.

Luděk

• načítám...
  • Citovat