Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Ahoj holky😊jaké noční prádlo preferujete když máte rande? Takové ty noční košilky nebo sety tričko a kraťasy?😊mam dilema co si koupit k příteli na spaní❤️ 😈 obrázky jsou pouze pro představu
Kup si to i to, ne?
Dobrý den,
byly doby, kdy jsem býval heterosexuálem, a to bych preferoval to vlevo.
Luděk
Dlouhe tricko s nejakou Disney postavickou a hotovo. Stejne to na mne nikdy nevydrzelo a pak jsem spala naha
Kdybych si mela vybrat z toho, co jsi poslala, tak to vlevo mi prijde praktictejsi.
Buď spím v pyžamu, když je mi zima a to preferuji flanel. Jinak ve spodním prádle nebo nahá. Nikdy jsem si má tahle rádoby sexy pyžama nepotrpěla, za mě jsou strašně nepohodlná
Ta krajka bude nepohodlná. Co saténová bez krajek. Nebo krajkové prádlo a potom se uvidí.
![]()
@M_Vladim píše:Tak třeba:
To jsou věci.
Mám mezery, doteď jsem si myslela, že se to vyhrnovalo.
Preferuju to, co mi je pohodlné - pyžamo s dlouhým rukávem. Ukázky moc pohodlně na spaní nevypadají… Když už, tak myslím, že by se košilka líbila chlapům víc.
@klkakla píše:
Preferuju to, co mi je pohodlné - pyžamo s dlouhým rukávem. Ukázky moc pohodlně na spaní nevypadají… Když už, tak myslím, že by se košilka líbila chlapům víc.
Košilku jsem měla, saténovou, spalo se v tom normálně. ![]()
@Vztahový expert píše:
Dobrý den,byly doby, kdy jsem býval heterosexuálem, a to bych preferoval to vlevo.
Luděk
Prozradte, jak se vám to přihodilo, že jste se preonacil?
Omlouvám se, jsem-li dotěrná, ale tohle téma mě vždy oslovovalo.
@Anonymní píše:
Ahoj holky😊jaké noční prádlo preferujete když máte rande? Takové ty noční košilky nebo sety tričko a kraťasy?😊mam dilema co si koupit k příteli na spaní❤️ 😈 obrázky jsou pouze pro představu
Já bych preferoval na ženský košilku, je to víc sexy ![]()
Tak obě košilky jsou moc sexy…
ale hodně bude záležet na tom, jaké tělo si je oblékne.
![]()
@Divokekure píše:
Prozradte, jak se vám to přihodilo, že jste se preonacil?
Omlouvám se, jsem-li dotěrná, ale tohle téma mě vždy oslovovalo.
S ženami jsem se cítil dobře, sex s nimi byl fajn, ale jako bych čekal na tu pravou, se kterou vše zapadne do sebe. Kolem třicítky jsem začal toužit po sex. zkušenosti s mužem a v 35 jsem věděl, že jsem na chlapy. Když jsem o rok později na stáži v Chicagu potkal svého současného přítele, bylo jasno. K žádné ženě jsem necítil to, co k němu. Ženy mi od té doby nic neříkají. Jen tzv. mužatky mě lehce přitahují, ale musí mít vyholenou hlavu.
Luděk
@Černá Madonna píše:
Tak obě košilky jsou moc sexy…
ale hodně bude záležet na tom, jaké tělo si je oblékne.![]()
To první není košilka ![]()