Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lorre píše:
A to zas ne. Některé kousky umí divy.
To možná, ale jen do té doby než to sundá. ![]()
@Lorre píše:
No to už je holt osud.
No… na osud bych to zase tak úplně nesváděla.
Každý máme možnost výběru. ![]()
@Lorre píše:
Každých pár let musíš vyměnit za funkční zboží. Ono se to vždycky nějak porouchá, ta kvalita se taky snižuje
Musíš vybírat starší kousky
… i když teda, ona je zrovna stejný ročník jako já.
![]()
Nevím jak chlapi dneska, ale za mých mladých let bylo klukům úplně jedno co mám na sobě pokud se chtěli dostat pod to. Ale nějaká hezká jemná košilka neuškodí.
@Lorre píše:
Jo ty si slečny zjevně taky myslí, když chodí i do společnosti v těch hrozných teplákových soupravách, nasravackach apod… Ale já bych teda dělal že ji neznám
Popisuju situaci kdy už je ruka v rukávě a schyluje se k sexu, to už je slečna evidentně vybraná a zjevně se líbí už v tom co má na sobě.
@Anna766 píše:
Popisuju situaci kdy už je ruka v rukávě a schyluje se k sexu, to už je slečna evidentně vybraná a zjevně se líbí už v tom co má na sobě.
Dobrý den,
slečna se může ale líbit ještě víc. Můj přítel se mi líbí v čemkoliv, ale když oblékne kožená tanga, kšandy a baret, šílím po něm.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Dobrý den,slečna se může ale líbit ještě víc. Můj přítel se mi líbí v čemkoliv, ale když oblékne kožená tanga, kšandy a baret, šílím po něm.
Luděk
Věřím.
ale kdyby mi v tom přišel do postele manžel, umřu smíchy a ze sexu nebude nic.
nic ve zlém.
@Anna766 píše:
Věřím.ale kdyby mi v tom přišel do postele manžel, umřu smíchy a ze sexu nebude nic.
nic ve zlém.
Dobrý den,
tak vy nejste gay, tak byste se smála. Ale pro nás, co gayové jsme, je tohle velmi vzrušující.
Luděk
@Černá Madonna píše:
To nevadí, ale sexy je to taky.
Každopádně platí, to co jsem napsala.
Samotná sebevíc sexy košilka bez přitažlivého těla, bude houby platná.![]()
musím souhlasit…eroticnost prádla se odvíjí od stavu postavy
@Vztahový expert píše:
Dobrý den,tak vy nejste gay, tak byste se smála. Ale pro nás, co gayové jsme, je tohle velmi vzrušující.
Luděk
jesteze tak