Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, prosím vás mohly by jste mi doporučit nějaké odrážedlo(odstrkovadlo) pro 2,5 letého kluka? Chtěla bych nějaké lepší, kvalitnější, aby mi vydrželo i na druhé dítě. Díky moc:-)
Koloodrážedlo yedoo too too C, malý ho dostal k vánocům, má 28 měsíců a jezdí na něm jako drak
Yedoo too too C malá z něj odmítá slézt
http://www.neobycejne.cz/katalog.php?…
Koupila jsem min. rok v Lidlu, je suprové, lehké, velice snadno se ovládá, naše malá na něm projezdila i zimu a asi těžko se s ním jednou bude loučit.
My jsme k druhým narozeninám pořídili našem chlapečkovi také Yedoo too too a velká spokojenost! ![]()
A ještě mi napište, za jak dlouho se na tom kole ty vaše děti naučili jezdit. Hned první den? Malej drandí na motorce, ale už je na něj malá. Je mu 28 měsíců.
Náš má 21m a zrovna dneska jsem objednávala Strider bike. Je prťous, tak jsem volila tohle kvůli výšce. Sama jsem zvědavá, jak se mu bude líbit.
@Janett11 naučila se to za asi 4 dny. Ve dvou letech ![]()
@berry4 Jo z Lidlu je dobré, ale nemá nafukovací kolečka a když vidím jak dopadly kolečka od golfek na naší super silnici z kamínků, tak jsem ho zavrhla. Ale za ty prachy je dobrý..
Přesně tak, první den to tak nějak jen zkoušel. Spíš jako kdyby chodil s tím odrážedlem, ale pak už se na tom naučil drandit a jezdí parádně! Výhodou je, že je docela lehounké. Takže když už ho to nebaví nebo je před námi kopec, vezmu pod paži a jdu.
@Sibyla0 nafukovací netřeba. Kolečka jsou téměř po roce pořád úplně v poho. Jde o imitaci First Bike, ale za třetinovou cenu ![]()
Máme Strider bike a doporučuji! Je lehoučké a kvalitní
A je fakt i pro prcky, malý na něm jezdil od 18 měsíců, naučil se asi za týden. Teď má dva a půl a jezdí jako drak…
@berry4 no já vím, malá se učila na něm
Ale u nás je fakt jen bahno vysypané kamínkama a ty dírky se pak už nezatáhnou..