Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
máme to modré a je super
k_hand: malý ma 14 měsíců a pomalu přichází na to jak jezdit. Zatím jezdí po bytě. má tichá kola takže sousedi pod námi ani neví že malý jezdí.
Náš malý má 16 měsíců, běhá od 10. a na tohle odrážedlo bych ho ještě neposadila. Máme Bobby Car, je to auto na čtyřech kolech, je stabilnější. S těmi, co jsou na fotkách bych se bála, že se překlopí.
Zkušenost nemám, vzhledově se mi líbí to oranžové i vypadá nejstabilneji. Nicméně my v roce kupovali takové to odrazeci autíčko, mělo i oporu za záda, kde se dalo chytit a malej ho tlačil před sebou když se mu nechtělo jet
prakticky se nedalo převrátit.
Já bych naopak to oranžové hned zavrhla, podle mne dítěti budou vadit ta přední kolečka při odrážení.
Máme Pukylino, je celkem lehké, stabilní a má tichá kola. Jediná nevýhoda proti těm dvěma dalším jsou zadní kola hodně od sebe, dítě do nich může narážet nohama. Ale zas je stabilní ![]()
z mé zkušenosti bych od roka doporučila takový typ autíčka
děti si sním obě moooc vyhrály dlouho.
od 18m doporučuji enduro motorku
Syn mel pukylino od 12 mesicu,ale jezdil i na takovem plastovem auticku.Stridal to.Chvilku mu vadila napukylinu zadni kola.Od 2 let mel klasicke koloodrazdelo.Ve 3 letech kolo.
Meli jsme toto https://www.dracik.cz/odrazedlo-2/ na to prvni jezdeni i vetsina deti okolo v dcerinym veku meli spis auticko nez ty motorky, pro dite to je stabilnejsi, nektere deti by se na tech motorkach mohli bat kdyz by se to zakymacelo.
a kdyz uz si byla jista koupili jsme pak motorku ale uz takovou tu vetsi trochu a na ty se teda fakt najezdila dost. Jeste ve 3 letech na ni obcas drandila.
@Moni0 my máme v hledáčku FW, vlastně už ho mám rezervovaný na prodejně, dostane ho k svátku. Osobně radim nejlépe vyzkoušet. Náš malej má 16m a ještě u toho FW nedosáhne celyma ploskama na zem, takže záleží od kdy chcete aby opravdu jezdil. . .
Dárky Rider spherovelo. Dítě pak v 18 měsících sedlo na kolo odrážedlo a jelo.
To funny wheels je dost vysoke a taky celkem tezke, to je lepsi az tak od roku a pul nebo dele. Dite musi dosahnout celou ploskou nohy na zem.
Dcera od roku pukylino ,synovi jsou veškeré odrážedla jedno
jsem ráda že jsem ho nepořídila u syna za ty peníze by mě slehlo kdyby na tom nejezdil ![]()