KinderKraft Prime - máte?

Anonymní
28.2.19 09:14

KinderKraft Prime - máte?

Ahoj, kupovali jste někdo tento kočárek? Jak jste spokojení? My původně nechtěli vůbec takhle levnější kombinaci, koukali jsme i na o několik tříd dražší kočárky. Ale my bydlíme na vesnici a potřebujeme nějaký takový kočár, co bude opravdu v pohodě do terénu, s velkým košem, nafukovačky a asi nám tenhle typ kočárků sedne nejlíp. Tak jsme začali hledat a tenhle nám přijde na naše potřeby super, ale bojím se, aby nezačal brzo tahat do strany, když je to přecijenom levnější třída.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
109
28.2.19 10:10

Tak já se o tenhle kočár hodně zajímala, úplně jsem se do něj zamilovala. Ale nakonec jsem koupila jiný. Kočár lehký na ježdění ale podvozek tolik nevydrží. Kinderkraft se celkově moc neprodává protože jak mi bylo řečeno je na něj strašně reklamací a tomu i věřím, v prodejně podvozek nebyl tak pevný jako ostatní. V terénu by byl zachvilku asi v čudu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
28.2.19 12:36
@Anonymní píše:
Ahoj, kupovali jste někdo tento kočárek? Jak jste spokojení? My původně nechtěli vůbec takhle levnější kombinaci, koukali jsme i na o několik tříd dražší kočárky. Ale my bydlíme na vesnici a potřebujeme nějaký takový kočár, co bude opravdu v pohodě do terénu, s velkým košem, nafukovačky a asi nám tenhle typ kočárků sedne nejlíp. Tak jsme začali hledat a tenhle nám přijde na naše potřeby super, ale bojím se, aby nezačal brzo tahat do strany, když je to přecijenom levnější třída.

tady je recenze: https://www.emimino.cz/…me-2v1-2019/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.19 12:48

@Káťa19 Děkuju, tu jsem četla už před tím, ale právě byla z krátkodobého užívání…a to mi moc nepomůže =(

@PetuleS1 To vážně? Já se totiž taky zamilovala. Už fakt nevím, co pořídit. My se koukali přes nejlevnější Kunert VIP přes houpací Inglessinu až po Hartany, Gessleiny.....i Patron a Britax jsme okoukli. Jenže mi přijde, že nic není až tak do terénu, no zase úplně neotočná kola taky nechceme. Easywalker mi přijde málo odpružený, s trojkolkou si nejsem jistá - já už fakt nevím =( … Mně je to celkem jedno, z jaké kategorie ten kočárek bude a plus mínus i kolik bude stát (jako 50tis do něj nedáme, to ne, ale ty Hartany, Britaxy apod bychom zvládli) ..... jenom prostě už fakt nevím co. Můžu se zeptat jaký kočárek tedy zvítězil?

• Citovat
  • Upravit
109
28.2.19 13:09

Koupila jsem nakonec Riko Basic, cenově nízko. Líbil se mi i vzhledově, vybírala jsem hodně podle sporťáku, přeci jen v korbě bude cca půl roku. Jezdi se s ním hezky, zatím tedy jen cesta z obchodu domu a doma jsem to zkusila :D ale celkem i pruží, my jsme taky spíš takový vesnický takže do terénu se s ním nebojím a kola jsou dobrý i velikostně :palec: korbu má tedy jen 75cm ale u sporťáku je dobrý že má na polohování zad pásek a nemá tři základní polohy jako jiný kočáry. A musím říct že ve skutečnosti vypadá mnohem líp než na fotkách :)
Ten kinderkraft je taky nadhernej ve skutečnosti, jela jsem se na něj přes 100km podívat :lol: takže fakt láska :lol: ale nechci zachvilku řešit rozpadající se kočár, a že fakt pevnej nebyl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.3.19 09:22

Ahoj, taky jsem koukala po tom kinderkraftu i po riku, ale ten riko je prý taky nekvalitní, tak nevím. Tady na emiminu je jen jedna recenze https://www.emimino.cz/…sti/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.3.19 09:23
@Anonymní píše:
@Káťa19 Děkuju, tu jsem četla už před tím, ale právě byla z krátkodobého užívání…a to mi moc nepomůže =(@PetuleS1 To vážně? Já se totiž taky zamilovala. Už fakt nevím, co pořídit. My se koukali přes nejlevnější Kunert VIP přes houpací Inglessinu až po Hartany, Gessleiny.....i Patron a Britax jsme okoukli. Jenže mi přijde, že nic není až tak do terénu, no zase úplně neotočná kola taky nechceme. Easywalker mi přijde málo odpružený, s trojkolkou si nejsem jistá - já už fakt nevím =( … Mně je to celkem jedno, z jaké kategorie ten kočárek bude a plus mínus i kolik bude stát (jako 50tis do něj nedáme, to ne, ale ty Hartany, Britaxy apod bychom zvládli) ..... jenom prostě už fakt nevím co. Můžu se zeptat jaký kočárek tedy zvítězil?

Vybrali jste nakonec nějaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.3.19 10:53

Ahoj, taky mám vyhlídnutej Kinderkraft Prime 2019 (grey), tak budu ráda za jakékoliv zkušenosti :). Líbí se mi barvy, nadchly mě všechny funkce, ale ještě jsem se na něj nikde osobně nedívala (mám ještě do léta čas).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
16.7.19 14:25

https://vybertonejlepsi.cz/…ych-kocarku/
taky jsme našli nějaké hodnocení v DE. vyšel tam taky celkem slušně.
původně jsme měli vybraný jiný, ted se kloníme k tomuto, ale ještě jsem ho neviděla naživo. muj požadavek 4 kolka, měkka kola, šedý kočár, a hlavně chceme něco co je relativně skladné, aby to v autě nezabralo moc místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
16.7.19 14:30

@Maneki neko díky za odkaz :).
Já jsem za ty měsíce přešla od Kinderkraft Prime ke Kinderkraft Veo (prostě se mi líbí víc), plus mám teda ještě dalších X kočárků v užším výběru :). Ale teď jsem se zasekla a nevim kterej, chci se hlavně někam stavit a vyzkoušet si je hlavně. Jen nevim kde ty Kinderkraft mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
16.7.19 14:37

@radka_bbb urcite v praze v Detskem raji. Ja mam ve vyberu jeste cybex, libi se mi Abc a hodne se mi libi moon nouva, ale tyhle 2 jsou po slozeni proste o kus větší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.20 09:23

Tak jak

Holky tak kdo má KinderKraft PRIME nakonec? Jste spokojene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
19.2.20 12:31

@Klarusinecka Taky bych ho chtela, zadny jiny mne neoslovil :nevim: Podle recenzi na webu aj primo po delsi dobe od uzivatelek jsem da se rict uz rozhodnuta, jen jsem ho chtela jeste videt osobne. Jsme z Olomouce a do Prahy jen kvuli shlednuti kocaru se mnou chlap nepojede :lol: Ono tech 100 km stejne minimalne bych jet musela. Tak nevim, asi to risknu na slepo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19.2.20 12:34

@shadowbabe a kde v Praze ho mají na prodejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
19.2.20 12:40

@Klarusinecka Jejda Detsky svet nebo raj, tak nejak. Omrkni to na Google, ony ty prodejny vyjedou, kde ho maji. Tady u nas maji jen Veo a ten se mi nelibi :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4