Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Je to kočárek pro trpaslíky. Celkem se mi líbil jako skladný do auta, ale při mých 177cm s ním nejde jezdit.
@Anonymní píše:
Ahoj.. Vybíráme kočárek.. Stačí nějaký lehčí do 10tis. Líbí se mi G mini grand.. Máte s ním nějaké zkušenosti?jinak můžete poradit nějaký jiný.. Budu ráda..
proč anonym?
měla bys napsat nějaké tvé požadavky, je to dost strohý dotaz, nemůžeme poradit jiný kočárek ![]()
tady máš recenze ![]()
Všimni si kolik se jich prodává na bazarech s tím, ze je kočárek starý půl roku. Je to kvůli tomu, ze sportak je totálně k prdu a lidi si po hluboké korbe pořizují raději jiný kočár.
Ja mam od gmini,ale uz jen samostatny sportak,ktery je bezvadny..
Celkove jsem s jejich znackou spokojena,mam toho od nich vic a vse je velmi kvalitni…ale at se mi od nich grand libil,nesla jsem do nej kvuli velikosti..mela jsem Jane slalom pro od korby,na chvili i ten sportak,ale nevyhovoval mi,proto jsme poridili od gmini kadet premium denim…jestli se ti libi,kup si jej z druhe ruky na chvilkove jezdeni v korbe,ale ten sportak je asi opravdu miniaturni a nevyuzitelny..mozna na chvili pro kojence do 1.roku..s fusakem se ti do nej dite tezko pohodlne vleze…
Já jsem o něm taky uvažovala, hlavně kvůli váze. Ale je opravdu malinkej. 80 cm lozna plocha pseudo sportaku ne k smíchu. Nehledě na to, že pokud chceš dítě ve sportaku dát lehnout, musíš z toho vlastně zase udělat korbu nebo jen kolibkove ležení. Prostě kočár na nic. Dobře asi jen pokud chceš pouze hluboký a sportak máš. Já jsem se teď snažila najít ke koupi pouze hluboký kočárek, ale všude se prodávají pouze kombinace, takže toto může být řešení.
Ahoj.. Vybíráme kočárek.. Stačí nějaký lehčí do 10tis. Líbí se mi G mini grand.. Máte s ním nějaké zkušenosti?
jinak můžete poradit nějaký jiný.. Budu ráda..