Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@IssaNei mrkněte na Easywalker QTRO, je lehký skladný (švagrové se vešel do kufru škoda Citigo), projel mi i mimo velké cesty v Jizerkách, ve městě je snadno ovladatelný a natolik odolný že bych se ani nebála ho koupit z druhé ruky. Běžně s ním jezdíme po neposekané louce, projel i rozorané pole (byla jsem stopovat se psy, kdyby někoho zajímalo jak se s kočárkem dostanete do oraniště).
Tento bych rekla, že je plastové chrastítko, co jsem tak nějaký potkala. A na vesnické cesty bych nebrala trojkolku, ale klasický podvozek. Mám peg Pérego a jsem spokojená, ségra roan marita a taky, podobný typ dělá i inglesina.
Také máme easywalker quattro, už vozí třetí dítko a je stále fajn.
Mám Roan Marita, je opravdu super na vesnici, projel každou cestu i necestu, kudy jsem se vydala (přes kameny, bláto, sníh, pole, neposekaná louka…). Krásně houpe, velká hluboká korba, dlouhý sporťák (dcera má teď 85 cm a pořád se do něj v lehu vejde i s nožkama a má ještě dobrých 5 cm místa rezervu). Známá má stejný a vozí se v něm již páté dítě a pořád v pohodě funguje. Nevýhodou je, že nemá výškově nastavitelnou rukojeť, ale myslím že roan dělá i jiné podvozky, kde se dá výška nastavit. Do města jsem s ním jezdila taky, mám malé auto a vlezl se, ale jelikož nemá otočná přední kolečka, je s ním manipulace ve městě náročnější. Podle mě jde o to, kde budeš převážně jezdit. A přibližně od 9 měsíců (malá začala sedět v 8m) jsem stejně do města brala raději golfky, jsou lehčí, skladnější, lépe se s nimi manipuluje…
holky, moc všem děkuji, chystám se ještě v dubnu na veletrh For Kids, tak doufám, že tam budou mít nějaké a kdyžtak holt oběhnu obchody. Nejsem moc vysoká, manžel naopak ano, takže nastavitelná rukojeť by se hodila ![]()
Chtelo by to neco odpruzeneho do terenu a vetsi kola, ja koupila Baby design a jsem spokojena. Je super do terenu, odpruzeny, houpe a je hezky vysoky.
https://www.emimino.cz/…sti/hledani/?…
Hodne si chvali Roan Marita, jak pisou holky.