Jaké papíry při žádosti o rodičovskou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jaké papíry
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat jestli nevíte jaké mam mít sebou papíry na sociálku, když si jdu zažádat o 3 letou rodičovskou? děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, RL dítěte, občanku, formulář od nich. Oni ti to potvrdí a s tím půjdeš na ÚP, kde spolu s dalším formulářem žádáš o RP. Já jsem z Plzně, úřady tu nejsou u sebe, v zimě to bylo fakt dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj evo moc děkuju. a z práce po mě nic teda chtít nebudou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že ne, to tam měla odnést vaše účetní…já si nevybavuju, že bxch tam něco dávala. Na sociálce ti právě potvrzují délku MD, s tím pak jdeš na ten pracák…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jde to i poslat poštou. Já teda rozhodně s minimiminkem na pracák nešla. Bylo to v zimě a čekat hodiny mezi uchrchlanýma lidma se mi nechtělo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky děkuju. včera jsem tam byla, tak mi dali 3 papíry s jednim na socku a pak to tam zase odnýst
jako by si to nemohli zjistit sami ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
valkil píše:
3 formuláře jsem si včera zrovna vytiskla
ale jinak jsem z toho jelen. Ani nevím, jestli to mám v tý práci nechat potvrdit, nebo ne. Pak s tím na socku, kde mi taky něco potvrdí? A pak všechny tři na úřad práce???
Fakt je to náramně jednoduchý
Co je na tom složitého?
2 formuláře vyplňuješ jen ty, třetí necháš potvrdit na pobočce ČSSZ, která ti vyplácela PPM a pak všechny 3 dokutálíš na SSP UP, přihodíš kopii své a partnerovo občanky a RL dítka a je hotovo, pak už jen přijde papír o schválení rodičáku a volby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit