Jaké papíry při žádosti o rodičovskou?

92
11.7.11 10:17

jaké papíry

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat jestli nevíte jaké mam mít sebou papíry na sociálku, když si jdu zažádat o 3 letou rodičovskou? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
11.7.11 10:20

Ahoj, RL dítěte, občanku, formulář od nich. Oni ti to potvrdí a s tím půjdeš na ÚP, kde spolu s dalším formulářem žádáš o RP. Já jsem z Plzně, úřady tu nejsou u sebe, v zimě to bylo fakt dobrý :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
11.7.11 10:24

ahoj evo moc děkuju. a z práce po mě nic teda chtít nebudou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
11.7.11 10:45

Já myslím, že ne, to tam měla odnést vaše účetní…já si nevybavuju, že bxch tam něco dávala. Na sociálce ti právě potvrzují délku MD, s tím pak jdeš na ten pracák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.7.11 10:48

A jde to i poslat poštou. Já teda rozhodně s minimiminkem na pracák nešla. Bylo to v zimě a čekat hodiny mezi uchrchlanýma lidma se mi nechtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
12.7.11 07:56

holky děkuju. včera jsem tam byla, tak mi dali 3 papíry s jednim na socku a pak to tam zase odnýst :zed: jako by si to nemohli zjistit sami :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
13.7.11 00:26
valkil píše:
3 formuláře jsem si včera zrovna vytiskla :-)
ale jinak jsem z toho jelen. Ani nevím, jestli to mám v tý práci nechat potvrdit, nebo ne. Pak s tím na socku, kde mi taky něco potvrdí? A pak všechny tři na úřad práce???
Fakt je to náramně jednoduchý :(

Co je na tom složitého?
2 formuláře vyplňuješ jen ty, třetí necháš potvrdit na pobočce ČSSZ, která ti vyplácela PPM a pak všechny 3 dokutálíš na SSP UP, přihodíš kopii své a partnerovo občanky a RL dítka a je hotovo, pak už jen přijde papír o schválení rodičáku a volby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat