Kolikátého vám chodí rodičák?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
merett píše:
přišel dneska, běžně chodí od 6. do cca 9.
Taky tak,já mám spořku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolem 25.
Myslím, že ti to bude chodit toho 13…Toho 8.to bylo poprvé, ne?Mě první taky přišel dřív, ale pak až 25. a už to zůstalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to je pak divný a nemůže to být tím, že jsem žádost podala 10.5. a tak to bude chodit až toho 13.ctýho?
- Citovat
- Upravit
Lentilka04 píše:
tak to je pak divný a nemůže to být tím, že jsem žádost podala 10.5. a tak to bude chodit až toho 13.ctýho?
To si myslím, že roli nehraje ne? Já jsem podala žádost 13.6. a přišel mi i s porodným 23.6. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xangel87 píše:
Kolem 25.Myslím, že ti to bude chodit toho 13…Toho 8.to bylo poprvé, ne?Mě první taky přišel dřív, ale pak až 25. a už to zůstalo…
Minule jak to přišlo poprvé,tak to přišlo až toho 13.ctýho.Jsem tam zavolala,že mi to ještě nedošlo a oni řekli, že to poslali už a zachvilku po dovolání jsem ten rodičák měla na účtě.
- Citovat
- Upravit
Monny89: to já nevím,jestli to hraje roli,ale je to divný mno.jsem myslela že to tak bude chodit jako každýmu 8.mého mnu.
- Citovat
- Upravit
Mne chodi vetsinou 11teho (jsem z Prahy, ucet ve Sporitelne).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, kolikátého vám chodí rodičák? Mám čsob a nic nedošlo.Minule to došlo až 13.ctýho,bude to tak pořád chodit? Ptala jsem se znamých a jim to už došlo a vždy chodí 8.mýho.