Kolikátého vám chodí rodičák?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
8.7.11 15:30

RP chodi jak kde…v Ostrave az kolem 20teho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
8.7.11 15:31
Andule píše:
sice nevim k cemu ti tato informace bude, kdyz ani neuvadis odkud si a urad od uradu se to ruzni, ale mi chodi vetsinou mezi 2-5. v mesici

kdybys četla, tak jsem pak psala kousek od jeseníku-olomoucký kraj

• Citovat
  • Upravit
Lentilka04
8.7.11 15:32
barbanek píše:
To má každá sociálka jinak, takže ti budou info od ostatních asi houby platný. Mě chodí 16.-20. A oni na to maj celej měsíc, takže kdyby poslali peníze posledního, nikdo jim nemůže ani ťuk…

třeba každá ne,prostě jsem chtěla vědět jak to je…

• Citovat
  • Upravit
13503
8.7.11 16:02
Lentilka04 píše:
Andule píše:
sice nevim k cemu ti tato informace bude, kdyz ani neuvadis odkud si a urad od uradu se to ruzni, ale mi chodi vetsinou mezi 2-5. v mesici
kdybys četla, tak jsem pak psala kousek od jeseníku-olomoucký kraj

Lentilko ale odkud jsi je napsano az na druhe strance a vetsinou holky odpovida na dotaz a treba neprocitaji celou diskuzi!
Ja take nevycetla z dotazu odkud jsi tak jsem psala jak je to v Ostrave, kdybys hned v uvodu napsala kraj tak bych se ani neobtezovala s odpovedi.
takze tve „kdybys cetla“ neni zrovna moc hezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
8.7.11 16:16

nemusíš tu vůbec ničím přispívat,nikdo tě do toho nenutil

• Citovat
  • Upravit
13503
8.7.11 16:26
Lentilka04 píše:
nemusíš tu vůbec ničím přispívat,nikdo tě do toho nenutil

Jsi tak nervni z toho, ze jeste nemas rodicak, ze musis kolem sebe plivat????
Zastala jsem se nekoho a tobe napsala, ze bys mela napsat rovnou do dotazu odkud jsi, aby kazda z nas nemusela jak krava hledat odkud to vlastne ta tazatelka je, ale ty hned kolem sebe hazes kameni.
No prdim na tebe nadhero :roll: :roll:
CAU :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.7.11 16:36

NO vzhledem k tomu,že byly svátky,tak je jasné,že se to může opozdit.Až přijde,tak přijde :nevim: .No ale abych kvůli tomu volala na sociálku a ptala se 8 den v měsíci po dvou svátcích kde je MD :lol: A ještě kvůli toho zakládala diskuzi :think: Stejně ti to prd pomůže,když to budeš vědět.Bud tě akorát ještě víc nasere,že ostatní ji maj a ty ne,nebo tě nasere můj příspěvek :mrgreen: Nic ve zlém samozřejmě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
8.7.11 16:46

Katka86: To jsem tam volala minule,poprvé,kdy jsem nevěděla co a jak,když to měli už jiní z rodiny…

• Citovat
  • Upravit
Lentilka04
8.7.11 16:47

Taminka: V pohodě,nejsem nervní a neplivu,jen mě to malinko podráždilo,ale v poho.nechci se hádat.OK? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20662
8.7.11 16:58
Lentilka04 píše:
Katka86: To jsem tam volala minule,poprvé,kdy jsem nevěděla co a jak,když to měli už jiní z rodiny…

Já mám dneska jedovatý den,tak jsem si musela trošku „rýpnout“ :lol: Stopro ti přijde v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
8.7.11 17:09

v poho,každý má „svůj den“… :-D

• Citovat
  • Upravit
1730
8.7.11 19:50
Lentilka04 píše:
Andule píše:

Odpovidam na tvuj dotaz a v nem o zadnem kraji nepadlo ani slovo 8-o

Tak nejak nevidim duvod proc bych mela cist nekolik stran prispevku. to k tomu tvemu „kdybys cetla“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
8.7.11 19:51
Taminka píše:
Lentilka04 píše:
Andule píše:
Lentilko ale odkud jsi je napsano az na druhe strance a vetsinou holky odpovida na dotaz a treba neprocitaji celou diskuzi!
Ja take nevycetla z dotazu odkud jsi tak jsem psala jak je to v Ostrave, kdybys hned v uvodu napsala kraj tak bych se ani neobtezovala s odpovedi.
takze tve „kdybys cetla“ neni zrovna moc hezke.

dekuji ti :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanka85
10.7.11 18:45

ahoj, ja jsem z Prahy, ucet taky CSOB (postovni), a vzdy mi chodi 5., max.7. v mesici. Tento mesic ovsem jeste stale nic. 8-o uz mam peknyho nerva, zitra asi zavolam na cssz., ale porad doufam, ze zitra dorazi, ze je zpozdeni kvuli svatkum. :cry:

• Citovat
  • Upravit
20296
10.7.11 18:54

Jsem z Brna, rodičák mi ale chodí z pražské sociálky a většinou kolem 6., 7. v měsíci…mám ČS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat