Kolikátého vám chodí rodičák?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Andule píše:
sice nevim k cemu ti tato informace bude, kdyz ani neuvadis odkud si a urad od uradu se to ruzni, ale mi chodi vetsinou mezi 2-5. v mesici
kdybys četla, tak jsem pak psala kousek od jeseníku-olomoucký kraj
- Citovat
- Upravit
barbanek píše:
To má každá sociálka jinak, takže ti budou info od ostatních asi houby platný. Mě chodí 16.-20. A oni na to maj celej měsíc, takže kdyby poslali peníze posledního, nikdo jim nemůže ani ťuk…
třeba každá ne,prostě jsem chtěla vědět jak to je…
- Citovat
- Upravit
Lentilka04 píše:Andule píše:kdybys četla, tak jsem pak psala kousek od jeseníku-olomoucký kraj
sice nevim k cemu ti tato informace bude, kdyz ani neuvadis odkud si a urad od uradu se to ruzni, ale mi chodi vetsinou mezi 2-5. v mesici
Lentilko ale odkud jsi je napsano az na druhe strance a vetsinou holky odpovida na dotaz a treba neprocitaji celou diskuzi!
Ja take nevycetla z dotazu odkud jsi tak jsem psala jak je to v Ostrave, kdybys hned v uvodu napsala kraj tak bych se ani neobtezovala s odpovedi.
takze tve „kdybys cetla“ neni zrovna moc hezke.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lentilka04 píše:
nemusíš tu vůbec ničím přispívat,nikdo tě do toho nenutil
Jsi tak nervni z toho, ze jeste nemas rodicak, ze musis kolem sebe plivat????
Zastala jsem se nekoho a tobe napsala, ze bys mela napsat rovnou do dotazu odkud jsi, aby kazda z nas nemusela jak krava hledat odkud to vlastne ta tazatelka je, ale ty hned kolem sebe hazes kameni.
No prdim na tebe nadhero
![]()
CAU ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NO vzhledem k tomu,že byly svátky,tak je jasné,že se to může opozdit.Až přijde,tak přijde
.No ale abych kvůli tomu volala na sociálku a ptala se 8 den v měsíci po dvou svátcích kde je MD
A ještě kvůli toho zakládala diskuzi
Stejně ti to prd pomůže,když to budeš vědět.Bud tě akorát ještě víc nasere,že ostatní ji maj a ty ne,nebo tě nasere můj příspěvek
Nic ve zlém samozřejmě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katka86: To jsem tam volala minule,poprvé,kdy jsem nevěděla co a jak,když to měli už jiní z rodiny…
- Citovat
- Upravit
Taminka: V pohodě,nejsem nervní a neplivu,jen mě to malinko podráždilo,ale v poho.nechci se hádat.OK? ![]()
- Citovat
- Upravit
Lentilka04 píše:
Katka86: To jsem tam volala minule,poprvé,kdy jsem nevěděla co a jak,když to měli už jiní z rodiny…
Já mám dneska jedovatý den,tak jsem si musela trošku „rýpnout“
Stopro ti přijde v pondělí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lentilka04 píše:Andule píše:kdybys četla, tak jsem pak psala kousek od jeseníku-olomoucký kraj
Odpovidam na tvuj dotaz a v nem o zadnem kraji nepadlo ani slovo ![]()
Tak nejak nevidim duvod proc bych mela cist nekolik stran prispevku. to k tomu tvemu „kdybys cetla“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taminka píše:Lentilka04 píše:Lentilko ale odkud jsi je napsano az na druhe strance a vetsinou holky odpovida na dotaz a treba neprocitaji celou diskuzi!Andule píše:kdybys četla, tak jsem pak psala kousek od jeseníku-olomoucký kraj
Ja take nevycetla z dotazu odkud jsi tak jsem psala jak je to v Ostrave, kdybys hned v uvodu napsala kraj tak bych se ani neobtezovala s odpovedi.
takze tve „kdybys cetla“ neni zrovna moc hezke.
dekuji ti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, ja jsem z Prahy, ucet taky CSOB (postovni), a vzdy mi chodi 5., max.7. v mesici. Tento mesic ovsem jeste stale nic.
uz mam peknyho nerva, zitra asi zavolam na cssz., ale porad doufam, ze zitra dorazi, ze je zpozdeni kvuli svatkum. ![]()
- Citovat
- Upravit
Jsem z Brna, rodičák mi ale chodí z pražské sociálky a většinou kolem 6., 7. v měsíci…mám ČS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit