Rodičák Praha 4
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rodičák Praha 4
holky prosim prisiel vam uz tento mesiac rodicak ?
mne z nejakeho pochybneho dovodu neposlali uz minuly mesiac a chceli nejake potvrdenie ze som stale zamestnana, takze tento mesiac uz ma fakt zaujima kazdy den kedy to pride ![]()
bezne mi chudi rodicak 11. den v mesiaci a dnes nic, mam sa obavat ze zas nieco po.. alebo este proste neprisiel ?
dakujem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsem z Prahy 4 a rodičák mi přišel už 4.7., vždycky mi chodí během prvního týdne v měsíci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja jsem z Prahy 5, a taky porad nic
uz mam peknyho nerva, vzdy mi chodi 5., max. 7. v mesici.. modlim se, aby to byla tema svatkama, a dneska uz prisel. Tenhle mesic se mi to zpozdeni jak na potvoru vubec nehodi.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Hanka85 píše:
Ahoj, ja jsem z Prahy 5, a taky porad nicuz mam peknyho nerva, vzdy mi chodi 5., max. 7. v mesici.. modlim se, aby to byla tema svatkama, a dneska uz prisel. Tenhle mesic se mi to zpozdeni jak na potvoru vubec nehodi..
Tak dikybohu zmena - pred peti minutama se mi pripsal na ucet.. tak ja jdu poplatit slozenky a zase jim to odevzdat zpatky..
to je fakt na palici. ![]()
Snad ti taky brzo prijde, nevahala bych kdyztak zavolat na cssz..
- Citovat
- Upravit
Taky bych volala.Mě taky nic Praha 8 a tím,že jsme byli na dovče,tak se mi to ale vůbec nehodí
.mám v peněžence asi 6kč.
ještě že mám toho chlapa
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asi to bude tema svatkama, vsude to chodi nejak rozhozene.. taky jsem se chystala volat (ja mam teda v penezence 40.- ale stejne..
)
- Citovat
- Upravit
Hanka85 píše:
asi to bude tema svatkama, vsude to chodi nejak rozhozene.. taky jsem se chystala volat (ja mam teda v penezence 40.- ale stejne..)
tak to ja este 500 kc na ucte ale teda pri predstave ze uz som mala poslat 1500 niekam prec tak nic moc ako ![]()
no pockam do zajtra a budem volat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanka85 píše:Hanka85 píše:Tak dikybohu zmena - pred peti minutama se mi pripsal na ucet.. tak ja jdu poplatit slozenky a zase jim to odevzdat zpatky..
Ahoj, ja jsem z Prahy 5, a taky porad nicuz mam peknyho nerva, vzdy mi chodi 5., max. 7. v mesici.. modlim se, aby to byla tema svatkama, a dneska uz prisel. Tenhle mesic se mi to zpozdeni jak na potvoru vubec nehodi..
to je fakt na palici.
Snad ti taky brzo prijde, nevahala bych kdyztak zavolat na cssz..
Na CSSZ nemá smysl volat, ti rodičák neplatí, ti platí pouze PPM.
Rodičák platí odbor SSP při UP podle trvalého bydliště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj sice nejsem z prahy mi mame rodicak kolem 8 az 9 kazdy mesic a je 11 a na ucte stale nic asi jeto kvuli tem svatkum ja mam taky v penezence vítr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tiež som musela doniest potvrdenie z práce a kedže som to tam dala hned nic nemeškalo. som z Prahy 4. inak by mi rodičak neprišiel - vravela pani na urade. nejaké nové nariadenie
pata308 píše:
mne z nejakeho pochybneho dovodu neposlali uz minuly mesiac a chceli nejake potvrdenie ze som stale zamestnana, takze tento mesiac uz ma fakt zaujima kazdy den kedy to pride
bezne mi chudi rodicak 11. den v mesiaci a dnes nic, mam sa obavat ze zas nieco po.. alebo este proste neprisiel ?
dakujem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
critline píše:
Ahoj
tiež som musela doniest potvrdenie z práce a kedže som to tam dala hned nic nemeškalo. som z Prahy 4. inak by mi rodičak neprišiel - vravela pani na urade. nejaké nové nariadenie![]()
pata308 píše:
mne z nejakeho pochybneho dovodu neposlali uz minuly mesiac a chceli nejake potvrdenie ze som stale zamestnana, takze tento mesiac uz ma fakt zaujima kazdy den kedy to pride
dakujem
mne to ale poslali tak ze nai keby som mala v prdeli raketu tak to nestihnem doniest ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit