Jaké papíry je potřeba vyřídit?

92
10.3.22 20:02

Jaké papíry je potřeba vyřídit?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat a zároveň požádat o radu. Mám kamaráda který chce za mnou přiletět z Tuniska sem do Evropy. Máme jet na dovolenou na SK. Pro nás určitě bude jednodušší když přiletí rovnou na slovensko. Prosím jaké papíry je potřeba vyřídit? Požádat rovnou o vízum na Slovensku? Nebo co po něm vlastně budou chtít? Nebo jestli máte prosím nějaké zkušenosti budu moc ráda.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
76492
10.3.22 20:22

No já ti nevím, kamarád z Tuniska :nevim:, chce sem navždy a cesta imigranta se mu nelíbí? chce to se vší parádou? myslíš, že je to rozumné, nevím ovšem, jakou v tom hraješ ty roli

• načítám...
1238
10.3.22 20:35
@Evulenka01 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat a zároveň požádat o radu. Mám kamaráda který chce za mnou přiletět z Tuniska sem do Evropy. Máme jet na dovolenou na SK. Pro nás určitě bude jednodušší když přiletí rovnou na slovensko. Prosím jaké papíry je potřeba vyřídit? Požádat rovnou o vízum na Slovensku? Nebo co po něm vlastně budou chtít? Nebo jestli máte prosím nějaké zkušenosti budu moc ráda.

Ja si pod slovem „dovolena“ predstavim tyden nebo 2 nekde a pak zase domu. Mam dojem, ze do 3 mesicu zadny vizum nepotrebuje, tak kde je problem? :mrgreen:

• načítám...
92
10.3.22 20:41

@PastikaJatrova no právě já si nejsem jistá. Ale my když jsme letěli na dovču tak jsme taky potřebovali vízum a to jsme tam jeli na 10 dní. Ano je to myšlené jako dovolená. Né žádný sňatek, nebo něco takového! ☺️️

• načítám...
92
10.3.22 20:43

@stinga jak jsem již psala, je to dovolená. Žádné.. nevím co. Žádná svatba, nebo tak něco jestli míříte tímhle směrem. Pokud vím, tak nějaké papíry se dokládají i k dovolené v EU pokud není váš stát členem. Proto se ptám aby nevznikl žádný problém nebo omyl

• načítám...
1238
10.3.22 20:47

@Evulenka01 staci se trosku kouknout na strejdu guuugla. Na par dni by vetsi zadrhel bejt nemel :)

• načítám...
34322
10.3.22 21:01

Tak tou svatbou by to mel vic na jistotu, ne? Na co vizum.

• načítám...
76492
10.3.22 21:06
@Evulenka01 píše:
@stinga jak jsem již psala, je to dovolená. Žádné.. nevím co. Žádná svatba, nebo tak něco jestli míříte tímhle směrem. Pokud vím, tak nějaké papíry se dokládají i k dovolené v EU pokud není váš stát členem. Proto se ptám aby nevznikl žádný problém nebo omyl

no a proč si to milý Tunisan nezjistí u nich? trochu divné, abys ty mu zjišťovala, za jakých podmínek on může letět na dovolenou?

• načítám...
20830
11.3.22 13:02

Dobrý deň,

diskusiu na žiadosť zakladateľky zamykám.

Ďakujem za pochopenie,
Kristína :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová