Jake parametry ma nas pocitac

4181
24.11.10 16:46

Jake parametry ma nas pocitac

Ahoj, prosim technicky zdatne kolegyne, nebo jejich protejsky -
chci koupit synovi novou hru (FIFA 2011), a je dost technicky vymakana, dnes mi v krame rekl prodavac, ze mi radi si overit, zda mi to pocitac utahne a jakou mam grafickou kartu.
S graf.kartou problem nebude, resp. mam ofoceny obal od te nasi, koupene predloni, takze ten si vezmu k nakupu s sebou, ale jak zjistim, jak je to s pocitacem jako takovym? :think:
On mi teda neco vysvetloval, dat Tento pocitac … a to je posledni co si pamatuju :oops: , fakt nevim, co s cim dal.
Poradi nekdo ? Prosim prosim.
Uz se nam jednou stalo, ze nam pocitac novou hru „neutahnul“, po ruznych peripetiich jsme prave koupili novou graf.kartu - to mi tenkrat poradil IT v praci, ktery mi pocitac instaloval. I mi ji tam dal.
Ale s timto ho nechci otravovat, navic instaluje takovych pocitacu, ze pochybuju, ze si pamatuje, jak udelal pred 3 lety ten nas. Ja se spolehnu na prodavace v krame, ale chci mu prave dat papirek s parametry naseho pocitace - kde je vzit ?
Dekuju !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
24.11.10 16:52

Na ploše jak máš ikonku „tento počítač“, tak na ni klikni pravým myšítkem a dej „vlastnosti“, a to opiš tomu pánovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
24.11.10 16:58

Moc dekuju, to je presne ono !
Ja jsem hlava dubova na tohle :oops:
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798