112

1769
23.11.10 22:54

112

ahoj, no koukali jste ted na tu 112?? na ten příběh Adélky? já tady bulim jak blazen a ten hajzl dostal jen 3roky!!?? to je vrchol, jsem fakt vytočená :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
23.11.10 23:05

o čem to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.11.10 23:11

koukala-hrozný :zed: ,jako představa,že by mi tohle udělal někdo s dcerou :pocitac: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.11.10 23:13

Neviděla jsem a teď jsem zvědavá. Holky o co šlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
23.11.10 23:16

koukala :cry: ,i kdyz jsem si 112 zakazala a uz pravda ani moc nekoukam.Nechapu,jak to,ze jsem dnes koukala.
Hrozny,taky me prepadl jeste silenejsi strach o deti,Adelku jsem oplakala.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
23.11.10 23:21

Ahoj,já koukala,jsem s toho vytočená a smutná. taky jsem si poplakala. Není to fér. A ty rodiče budou toho hajzla potkávat na ulici. :cert: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
23.11.10 23:32

šílenost… jako dneska ta 112 byla fakt výživná, to nám to dali se vším všudy :cry: :cry: :cry: Jak ještě ten táta v tom pokoji byl sám :cry: :cry: :cry:
KDO TO NEVIDĚL: Byl to mladistvý vrah, kluk 16, zabil holku 15, uškrtil ji. Někde u lesa, kde se spolu byli projít a pak hned volal na záchranku, že jí uškrtil, to tam pouštěli, jak volal. Pak říkal, že si nic takovýho nepamatuje, že by ji škrtil. No, stejně mu tu vraždu přišili, ovšem pro mladistvého jen 3 roky. 2011 vyleze z krimu ven :zed: :zed: Byli tam její rodiče, samo totálně v hajzlu. I záběry tý holky z videa.. no, šílený :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
16291
23.11.10 23:36

Jaj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.11.10 23:49

Masochisticky jsem si to pustila a taky u toho na konci slzela. Radši jdu spát, protože nemám slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
24.11.10 06:55

jsem rada ze ne jen me to rozhodilo. ted jsem se vzbudila a stejne na to porad myslim :cry: co kdyz az ho pusti to udela nekoho jinymu :cert: co kdyz se odstehuje nekam jinam, treba knam a udela to nakymu diteti co znam. no hrozna predstava :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
24.11.10 07:37

Taky jsem koukala.....brečela jsem jako želva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
24.11.10 07:52

byla jsem znechucená. Člověk se o své bližní bojí, když někam jdou, jedou. Ale ani ve snu by mě nenapadlo, že by mi něco takového udělal kamarád (nebo mým bližním). hnus :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
24.11.10 08:44

To je opravdu humus!!!!!! A on si vyleze, bude mít čistý rejstřík trestů a bude vysmátej. Opravdu nechutný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
24.11.10 09:11

Ahoj holky, taky jsme na to s mojím koukali. Co k tomu říct… Vůbec si nedokážu představit, co musí prožívat Adélčini rodiče! Ztratit dítě musí být to nejhorší, co se snad člověku může stát! Jinak k té 112 - asi před dvěma týdny byla 112 ještě horší. koukaly jste na to? Bylo to o holčině (21 let) a jejím druhovi, jak týrali tříletou dceru té holky. Bylo to strašné, byly tam fotky z pitevny, ta holčička byla slitá modřinami - úplně všude, měla zlomená žebra, roztříštěné nějaká vnitřnosti, zemřela nakonec na několikadenní krvácení do mozku. Když dělali PČR prohlídku bytu, zabavili obrovské množství zakrváceného prádla holčičky, včetně spodních kalhotek (takže krvácela i z genitálií). Prostě ta malá myška měla doma teror, než ji z něj vysvobodila smrt! Strašný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
24.11.10 09:25
Nouky píše:
Ahoj holky, taky jsme na to s mojím koukali. Co k tomu říct… Vůbec si nedokážu představit, co musí prožívat Adélčini rodiče! Ztratit dítě musí být to nejhorší, co se snad člověku může stát! Jinak k té 112 - asi před dvěma týdny byla 112 ještě horší. koukaly jste na to? Bylo to o holčině (21 let) a jejím druhovi, jak týrali tříletou dceru té holky. Bylo to strašné, byly tam fotky z pitevny, ta holčička byla slitá modřinami - úplně všude, měla zlomená žebra, roztříštěné nějaká vnitřnosti, zemřela nakonec na několikadenní krvácení do mozku. Když dělali PČR prohlídku bytu, zabavili obrovské množství zakrváceného prádla holčičky, včetně spodních kalhotek (takže krvácela i z genitálií). Prostě ta malá myška měla doma teror, než ji z něj vysvobodila smrt! Strašný!!!

No to je strašný,jak může být někdo takový zvíře :cert: . Ještě že jsem to neviděla,to bych to měla v hlavě pořád. :-( Chudák holčička :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová