Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mrkni, fakt se mi zvedal kufr - máme skoro stejně starou dceru jako byla ta utýraná holčička! Tak si to člověk chtě nechtě spojuje… Utrápit dítě - to je hrůza, ale ještě k tomu svoje dítě… Proboha, co je to za matku? Naštěstí nakonec prokázali vinu i jí. V době úmrtí sice nebyla doma, ale prokázalo se dlouhodobé týrání. Jen mi řekněte, že si toho nikdo nevšiml? Třeba sousedi? Doktorka? Nebo já nevím… Přece ten nářek holčičky musel být slyšet a muselo být jasné, že nejde u tak velkého dítěte o obyčejné vztekání se nad nepovolenou zábavou… Že by byli lidi radši tak slepí a hluší, než aby pomohli zachránit dítě???
tak jsem to ted dokoukala to je fakt hrozny
a zase jsem hotova z toho trestu, dobre s trestem toho otcima souhlasim ale co ta mama? jen podminka!! to je hruza. prej vymodleny dite a pak ji dela tohle, udelala bych jim oboum to samy. mam doma dvoumecicniho prcka a neumim si predtstavit ze bych mu mohla neco nekdy udelat
je mi do breku z takovych lidi, takovyhle lidi mel hitler vyhladit
Obdivuji vás,že jste to dokoukali,já mám doma skoro 8.měsíční holčičku,nemůžu takovéhle věci vidět.
Jak to může někdo dělat? Ještě víc,jak mu to může dělat dobře?
![]()
Ježkovy oči.. no, tak tuhle 112 jsem neviděla, to muselo být děsný..
Ať mi žádný z rodičů netvrdí, že o tom nevěděl.. Manžel přijede domů, malá má někde červený flíček, že se majzla, nebo jí vyskočil nějaký pupínek a hned mi to hlásí a co to jako je? Jestli měla modráky po celým těle, pověsila bych je oba dva!!
Hnus hnus.. a o sexuálním zneužívání radši ani nemluvím
Zjistit to u chlapa, tak bych mu ho zfleku uřízla
To je jak ta Fritzelová z toho Rakouska, taky jí hodně žeru, že nic netušila
No, hnus, toto ![]()
Ta maličká Andrejka nebyla zneužívaná, ale bili ji všude - i tam… Takže krvácení z mlácení. A to i na kalhotkách… Matka tvrdila, že o tom věděla (jak by taky ne, žejo), ale že se druha bála, tak nic nedělala. To je blbost - každá normální matka bude svoje dítě bránit, i kdyby za to měla nasadit svůj život… Navíc když ta holčička zemřela, tak si její matka jezdila po nákupech a dceru nechala druhovi, takže je jasný, že kdyby se o tu malou tak hrozně bála, že by ji nenechala s tím člověkem samotnou. Z toho jasně vyplývá - mlátila ji taky. Teda dost mě zaskočilo, jak Market psala o tom, že matka vyfásla jen podmínku. Viděla jsem to do konce, ale byla jsem z toho tak rozladěná, že jsem tohle fakt přeslechla. Tak to je za ubití dítěte fakt výsměch! Ženskou, která je něčeho takového schopná, bych nechala sterilizovat, aby to už nikdy nemohla žádnému dítěti provést. Taková, která ho umlátí, by přece neměla mít možnost mít v budoucnu dítě další
A zavřela bych ji, až by zčernala, ale to je holt v rukou jiných..
Přesně,jen podmínka je výsměch pro naše soudy. Hrůza. Někdy lituju,že nemáme trest smrti
. 2/3 národa je pro zavedení.
jo jo je to hrozny ona rikala ze o tom nevedela ale pak se priznala ze ji mlatila taky a prej vymodleny dite, krava to je
a hlavne co sousedi pak rikali ze to vedeli jak se kni chovaji a nic nerekli ani nenahlasily, nemam slov. jak na trest tak na to co je to za lidi ze tohle muzou udelat malymu diteti, ktery se nemuze branit. jak rikate trest smrti pro takovy lidi
a nebo ji delat to co delali andrejce, stejne bych trestala i ostatni lidi a i ty co tyraji zvirata, taky bych je tak tyrala jako oni ty druhy. je mi z toho zle, neumim si predtavit ze bych mela takhle trapit to moje skrvne doma a kdybych vedela ze mu neco dela pritel tak jsme supem pryc. nechapu to, fakt ne
market.s.87 píše:
jo jo je to hrozny ona rikala ze o tom nevedela ale pak se priznala ze ji mlatila taky a prej vymodleny dite, krava to jea hlavne co sousedi pak rikali ze to vedeli jak se kni chovaji a nic nerekli ani nenahlasily, nemam slov. jak na trest tak na to co je to za lidi ze tohle muzou udelat malymu diteti, ktery se nemuze branit. jak rikate trest smrti pro takovy lidi
a nebo ji delat to co delali andrejce, stejne bych trestala i ostatni lidi a i ty co tyraji zvirata, taky bych je tak tyrala jako oni ty druhy. je mi z toho zle, neumim si predtavit ze bych mela takhle trapit to moje skrvne doma a kdybych vedela ze mu neco dela pritel tak jsme supem pryc. nechapu to, fakt ne
Souhlasím. ![]()