Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mate nekdo icq?Ze bysme mohli pokecat i pres to?Doufam ted ze neporusuju podminky,
Já mám jen Skype. ICQ mi přijde už zbytečný, protože všichni okolo mně mají jen skype. Bohužel ![]()
Lucyus12 píše:
Já mám jen Skype. ICQ mi přijde už zbytečný, protože všichni okolo mně mají jen skype. Bohužel
Ja to mam obracene u nas vsichni maji jen icq
ahoj, tak já mam skype i icq, ale na to dost často nadávám. Dřív mi skrz něj šly posílat fotky a soubory, poslední dobou mi to vůbec nejde, ale z jinýho počítače je v pohodě pošlu, tak nevim v čem si zase vymejšlí (asi se přestalo kamarádit s Vistama, který mě taky už začínaj docela deptat), navíc se mi nelíbí verze 7, mam 6,5 a ta je v pohodě, ale už to po mě chce a pořád vyzývá k instalaci 7 ![]()
Pettulle píše:
ahoj, tak já mam skype i icq, ale na to dost často nadávám. Dřív mi skrz něj šly posílat fotky a soubory, poslední dobou mi to vůbec nejde, ale z jinýho počítače je v pohodě pošlu, tak nevim v čem si zase vymejšlí (asi se přestalo kamarádit s Vistama, který mě taky už začínaj docela deptat), navíc se mi nelíbí verze 7, mam 6,5 a ta je v pohodě, ale už to po mě chce a pořád vyzývá k instalaci 7
ztoho si nic nedelej,ja mam to same,taky nic nemuzu posilat a napises mi sem tvoje icq?
kacerval píše:
ma tu jeste nekdo icq?
Jasně!
Máme ho puštěný automaticky při spuštění PC. Můžem někdy pokecat. ![]()
Číslo je: 553938397.
Veronika ![]()
vesna píše:kacerval píše:
ma tu jeste nekdo icq?Jasně!
Máme ho puštěný automaticky při spuštění PC. Můžem někdy pokecat.
Číslo je: 553938397.
Veronika
diky pridana,jinak ja to mam taky automaticky pri spusteny pc
Hodně jsem používala icq, ale od určité doby mi najednou nšlo se přihlásit
Icq číslo mám už tak 8 let a je to asi rok, přestalo fungovat, i když jsem tam občas chodila. Teďmám vše na facebooku a nebo skype. Můžu aspoň vykecávat do aleluja s mamkou
![]()
jé mě se ta sedmička tak nelíbí!!!
Navíc jsem stahovala film a kvůli tomu pitomýmu icq se mi to stahuje znovu a leze to pomalejc než šnek!!!Takže budu čekat dalších 5 hodin než se to stáhne, že jsem se na to nevykašlala a to už jsem měla pomalu polovičku staženou ![]()