Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
AHoj,
Prodím o radu, jaké plavací plenky pořídit dceři do vody. Bude mít 16 měsíců a chtěli bychom ji vzít do malého veřejného bazénu.
Na internetu jsem objevila Huggies little schwimmer a Bambino mio. Pochopila jsem to tak, že Bambino mio jsou plavečky, které nic nepropustí ven a mohou se prát a vícekrát použít a Huggies také nic nepropustí ven a jsou jednorázové.
Nevím jestli to chápu správně a prosím vás o zkušenosti, jaké máté s propustností a používám těchto nebo jiných kalhotek do vody.
Děkuji
Mája
Maja nevim, jak je to s Bambino Mio, ale Huggies jsou v podstate jako jednorazove plenky akorat urcene do vody, tzn. ze nenasaknou tolik jako normalni plena. Ve veku tveho ditka by Vam stacily klasicke latkove plavecka. Bobky nepropusti, pokud neni prujem a curani propusti i ty Huggiesky dle mne. My jsme jeste pouzivali plavaci pleny z DM drogerie, ale obecne nam plavaci teta doporucovala spis ty latkove plavecky. Ty plenkove totiz malinko nasaknou a trochu nadnaseji…
My jsme zase museli do roku a půl používat jednorázové pleny do bazénu od huggies nebo z DM drogerie (ty mi přišly lepší a levnější), kvůli jakésy normě i když v té době byla už dcera bez plen. Teprve potom jsme začali používat normální plavky. Huggiesky naší malé neseděly kolem nožiček (je hodně drobná), že jsem se bála že neudrží ani stolici.
bludička + Kamča + Janeček